OP:n nettipankki ”uudistettiin”

OP:n nettipankki uudistettiin.

Mikä voisi mennä pieleen… ”Uudistuksen” suunnittelijan mukaan ei varmaan mikään, asiakkaan kokemana kaikki. Alkoi liki kelvollisesti ja kysyttiin mitkä vakoiluevästeet haluan valita. Valitsin, mutta sitten alkoi juoksutus linkistä toiseen ja kolmanteen ja… Linkki toisensa perään vain antoi lisää linkkejä. ”Kerrottiin” kuinka ihanaa olisi, jos olisit pankkimme asiakas. Minkä tahansa linkin avasin, aina oli ruudulla lisää linkkejä. Paikkaa, missä olisin voinut maksaa edes yhden laskun en löytänyt.

En minä halua enää lisää linkkejä. Haluan vain maksaa helposti ja nopeasti. En halua edes upeita enkä räätälöityjä mainoksia, vaan maksaa helposti ja nopeasti. Onko liikaa pyydetty ? On. Pari kertaa jo melkein luvattiin, mutta sitten linkkirumba vaan jatkui ja jatkui.

Onko tuossa ”uudistuksessa” joku briljantti idea, mitä kalkkis ei huomaa ? Ilmeisesti.

Pari tuntia myöhemmin iltapäivällä tuli lisää laskuja. Luulin niiden maksamisen olevan helppoa aamupäivän opeilla. Ei ollut. Ei löytynyt enää sama paikka tai sitten muistin sen linkin ja paikan väärin. Taas juoksutettiin vaan linkistä toiseen ja kolmanteen ja neljänteen… , mutta etsimääni toimintoa ei vaan löytynyt.

Tänään taas muutama päivä myöhemmin sama juttu. Surffasin aikani, mutta turhaan. Lopulta kävin maksamassa laskuni kilpailijan kautta ja toimi helposti. Vielä, jos sen OP-maksulinkin joskus löydän käyn siirtämässä rahani sinne pankkiin, missä homma vielä toimii. Vältän ainakin maksuhäiriölistalle päätymisen ;-).

Urputin palautteen nimikkeellä, mutta ainakaan kukaan ei ole vastannut eikä maksaminen onnistu vieläkään. Enpä sitä odottanutkaan. Kunhan päästin höyryjä.

Ongelma on sama, kuin kestotilaajilla. Jos asiakas on jo koukussa olkoon hiljaa. Nyt jahdataan uusia asiakkaita eikä piitata vanhoista.

Joskus sata vuotta sitten uudistamisen idea oli tehdä jostain parempi, kuin ennen. Nyt näköjään päinvastoin. Miksi ihmeessä ?

+9

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu