Se vaan paisuu

Se korruptio. Eilen illalla A-Studiossa pohdittiin korruptiota ja myös EU-pomon linjapuhe käsitteli samaa asiaa. Ukraina oli heti Venäjän  jälkeen korruptoitunein maa, mutta nyt ovat ilmeisesti siivonneet nurkkiaan, jolloin jopa korkeimmissa asemissa olleita on tiputettu alas. Kunhan eivät liikaa siivoa. Eivät sitten enää kelpaakaan EU-porukkaan.
Suomessa korruptio vaan paisuu. Tunnin junaa ja muita ratahankkeita ajetaan, kuin käärmettä pyssyyn, veronmakasjien omaisutta myydään pilkkahintaan, Caruna nostaa sähkönsiirron hintaa toistuvasti https://www.talouselama.fi/uutiset/te/03f1524c-e807-47a4-8573-2749078e7d70?ref=newsletter:a211 ja nyt Suomikin osallistuu innolla Venäjän sotakassan kartuttamiseen https://www.talouselama.fi/uutiset/te/54f1b069-c7dc-4be5-8f70-47dad15c6d86?ref=newsletter:35ec&utm_source=Postiviidakko&utm_medium=email&utm_campaign=Talouselama_Aamukirje . Näin siitä huolimatta, että Venäjä on ryöstämässä Suomelta konsulaattirakennusta Pietarissa. Kehitysapua myös Sambiaan on selvityksen mukaan varastettu (ei löytynyt linkkiä muistikuvan tueksi), mutta ei se mitään. Maksetaan me vaan. Oikeastaan maksuja pitäisikin nostaa. Poliittiset virkanimitykset eivät ole ainakaan vähentyneet…
Mitä tekevät suomalaiset ? Luulevat hyötyvänsä itsekin korruptiosta jollain tavalla ja hyväksyvät kaiken ryöstön. Eihän meillä rahasta pulaa ole. Porskutetaan me vaan entiseen malliin. Muutama MRD sinne tänne… entäs sitten. Lainataan lisää.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu