Suomen metsät uhattuna edelleen

12.06.2021 blogi jo kertoikin asiasta https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/petrisarvamaa/edessa-kaikkien-aikojen-metsasavotta-mutta-hallitukselta-puuttuu-tyonjohto-ja-suunnitelma/#comment-3433854.

Päivän T&T:n uutiskirje melkein kertoo samasta asiasta, mutta tietty maksumuurin takana https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tt/73b8bb6e-72b5-43e7-822d-fc3034a6d652?ref=newsletter:e7ae&utm_source=Teta_Aamukirje&utm_medium=email&utm_campaign=Teta_Aamukirje.

”Talouselämä: ”Vuodettu dokumentti osoittaa, että EU aikoo kiristää otettaan metsistä – toteutuessaan kova isku Suomen taloudelle”.

Nyt, kun vaaleista on selvitty aikaa riittänee kansalta tähänkin asiaan. Syytä ainakin olisi, koska Suomelle (vihreitä lukuun ottamatta) asia on tärkeä. Tunnen parikin metsänomistajaa, mutta itselläni ei metsää ole ellei pientä alle ha:n mökkitonttia lasketa metsäksi. Silti huolestun. Toivottavasti muutkin suomalaiset.

Vihreät tietenkin ovat innoissaan, mutta nytkään heitä ei kannata kuunnella. Asia on liian tärkeä ja vihreiden tavoite Suomelle tuhoisa.

+2

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu