Ymmärrys hoi !

Ihmettelemme venäläisiä, miten voivat olla 80-90-prosenttisesti niiiin Putin-uskovaisia. Uskovat vakaasti, että kaikki ukrainalaiset ovat natseja. Se, että Ukrainassakin on natsien keskitysleiriltä selviytyneitä juutalaisia ei uskoa heikennä. Kaikki ukrainalaiset ovat natseja.

Entäs me suomalaiset sitten. Toki me olemme fiksumpia ja otamme faktat selville ? Sehän on mahdollista ja sallittua. Päätökset teemme sitten tosiasioiden perusteella.

Ilmastonmuutos nyt vaan on suomalaisten aiheuttama, kehitysapu menee sinne, minne kuuluukin hyödyttämään ahdingossa olevia, työperäinen maahanmuutto on elinehto Suomelle…

Kehitysavusta on tehty kymmeniä selvityksiä minne apu valuu. Ei auta. Me vaan maksamme.

Työperäisestä maahanmuutosta on tuore selvitys https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009190374.html sen haitallisuudesta. Sitä vaan vaaditaan. Pitää tuoda vähintään 100.000 osaajaa Suomeen.

Onneksi suomalaiset ovat fiksuja. Me ymmärrämme tärkeysjärjestyksen. Sitä ei edes Lasse Lehtosen hyvä blogi https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/lasselehtonen/hyvinvointialueiden-rahat-eivat-nykypalveluihin-riita/
muuta.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu