Nyt Trumpia, persuja ja Markku Ruotsilaa harmittaa :D :D :D

Donald Trump aikonee kiistää Bidenin voiton ja osoittaa näin, että mitkään hänen luonteeseensa liitetyt negatiiviset luonnehdinnat eivät ole olleet liioittelua. Varsinainen  …

 

Persukirjoittelijat ovat olleet tohkeissaan Trumpin voitosta täällä Puheenvuorossakin, mutta toisin näyttää käyvän. Taitaa jäädä Trumpilta Nobelin rauhanpalkintokin saamatta, vaikka Laura Huhtasaari ja se toinen persujen naisihmisen sitä ovat hänelle ehdottaneetkin. Totuuden nimessä täytyy kuitenkin myös sanoa, että täällä Puheenvuorossa persujen Risto Jääskeläinen puolusti hyvin  demokratian pelisääntöjä ja itse Jussi Halla-ahokin oli sitä mieltä, että äänet luonnollisesti kuuluu laskea loppuun.

Yhdysvaltain politiikan tuntijana profiloitunut dosentti Markku Ruotsila taisi saada särön uskottavuuteensa, kun meni julistamaan jo pari päivää sitten Trumpin voittajaksi väittämällä, että laskematta olevat äänet eivät riitä takaamaan enää voittoa Bidenille. Monelle muulle taas oli selvää, että  viimeksi laskettavat suurten asutuskeskusten äänet ja postiäänet sataisivat suurelta osin Bidenin laariin. Sinänsä republikaanimielinen Ruotsila on virkistävä poikkeus asiantuntijoiden joukossa, mutta nyt taisivat poliittiset intohimot viedä Ruotsilalla voiton tutkijan analyyttisyydestä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu