Nato ja Suomi

Viime aikoina on ollut keskustelua tästä Natosta ja Suomesta. Tavallinen tallaaja siis minä on aivan ymmällä. Mistä nyt oikein puhutaan.

Voimmeko vaan liittyä Natoon vai emme? Ja mistä syystä? Ainakin kaksi hyvin korkea-arvoista venäläistä kenraalia on ottanut Suomessa kantaa asiaan. Heidän mukaansa Suomi on itsenäinen valtio ja voi tehdä aivan sitä mitä haluaa itsenäisenä maana. Heidän lausuntojensa perusteella Suomi voi päättää aivan itse. Mutta sitten herrojen lausunnoissa on seurannut vaihe kaksi. jonka mukaan Venäjä tekee omat itsenäiset päätöksensä ja toimii niiden mukaan. Tartteeko Suomen herrojen välittää siitä. mitä venäläiset puhuvat?

Nytpä kysynkin asiantuntijoilta. kun ole tarkemman tiedon saatavilla, että miten on? Voiko Suomi liittyä Natoon? Ja miksi ei voi?

Mitä ystävämme Venäjä tekisi, jos Suomi ilmoittaisi liittyvänsä Natoon? Ei se ainakaan pitäisi siitä. Tämänhän olemme havainneet ulkomaisia maita tarkastellessamme. Jos Suomi liittyisi Natoon se olisi ilmeisesti Putinin Venäjälle hirmuinen takaisku. Onhan Putin Venäjineen pitänyt Natoa kaikkein hirvittävimpänä vastustajanaan. Suomi Naton jäsenenä muodostaisi välittömän uhan Pietaria kohtaan.

Suomen Natoon uskovaiset avatkaa sanaiset arkkunne,

 

0
PekkaSalo
Muut Helsinki

Olen myrkynvihreä. Kotoisin Suomen suurimmasta pienkaupungista toisin sanoen pienimmästä suurkaupungista. Olen minä maallakin käynyt
nimittäin Mikkelissä ja Haminassa. Serkku on viljellyt hyvin pientä tilaa, jossa olen autellutkin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu