EU:n uusi tukipaketti Ukrainalle 50 miljardia

Noin kertoo HS tänään. Jutusta ei suoraan selvinnyt onko kyseessä sotilaallinen apu vai jokin muu tuki. Ei kai sillä niin suurta merkitystä, mutta kalliiksi tulee sota aina. Ehkä Ukrainan sota onkin yksi laajimmin rahaa polttaneista sodista. Suomi on tainnut tukea noin kahdella miljardilla?

Ottamatta sen enempää kantaa yhtään mihinkään kiinnitän huomioni tähän:

Ulkoministeri Elina Valtonen (kok) ja puolustusministeri Antti Häkkänen (kok) jättivät tällä viikolla väliin ensimmäisiin EU-kokouksiinsa kuuluvat epäviralliset ministerikokoukset Espanjan Toledossa. Omassa kokouksessaan puolustusministerit antoivat esimerkiksi tukensa 50 miljardin euron Ukraina-tukipaketille. (Noin kirjoittaa Hesari)

Miksi he jättivät väliin?

Kenties siksi, että meillä rasismikeskustelu on vellonut kuumana ja tiedonannoista on kiistelty ja väitelty, joten kaiken maailman kokouksiin ei ole ollut aikaa osallistua.

N-sanaakin on käytetty. Minä kuulkaas kovasti inhoan tuollaisia kiertoilmaisuja. Etenkin silloin, kun pohditaan saako sitä sanaa käyttää. N-sanaa kuitenkin saa pohdinnassa käyttää. Saa siis sanoa että n-sana, mutta ei saa sanoa, no, tiedätte kyllä mitä ei saa sanoa.

Miten keskustella aiheesta, jos pohdinnan kohteena olevaa sanaa ei saa sanoa? Epäilemättä se on niin suuri ongelma etteivät suomalaiset ministerit ole ehtineet mukaan kokouksiin, joissa on päätetty 50 miljardin tukipaketista.

Tuulimyllyjä en vastusta, mutta tuulimyllyjä vastaan en taistele.

Jätän nämä areenat taas joksikin aikaa, terveydellistä syistä, sillä joku kuitenkin saa sydärin tai joltain katkeaa verissuoni nupista näitä juttujani lukiessa.

Soon moro!

pekkasiikala1
Orimattila

1948 syntynyt. Täällä blogistina ensimmäisen kerran 2008. Edustaa vain itseään eikä tarvitse ottaa vakavasti. Ärsyttäjä ääriään myöten.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu