Mutantit ja variantit uhkaavat rajojamme – Matkailu kiellettävä

Suomalainen ei ulkomaita eikä ulkomaalaisia tarvitse, mitä nyt toisinaan Viroa ja virolaista viinaa. Pysytään turvallisesti kotimaassa. Mutta kyllä hyvä on päästä toisinaan verovapaita ostoksia tekemään, että sen verran voidaan joustaa. Siinä kun säästää. Tosin en muista itse juuri koskaan ostaneeni verovapaita, mutta minä en olekaan kovan talouskurin ja ikuisten leikkausten linjoilla. Kun tarpeeksi leikataan niin ei jää mitään leikattavaa.

Mutta ne mutantit ja variantit? Ne ovat karmea uhka ja erittäin ulkomaalaisia. Tosin koko virus, josta puhutaan, on ulkomaalainen mutta Suomeen erinomaisen hyvin integroitunut.

Rajat kiinni, se on varmin konsti. Tosin on hyvä päästä kesällä jonnekin lämpimään, vaikkapa Kreikkaan tai Espanjaan. Ei Suomessa kesällä tarkene. Thaimaa on myös hyvä kohde, kuulemma. Halpaa ja kuumaa ja kosteata.

Perehdyinkin ylen huolellisesti Ylen tämänpäiväiseen artikkeliin, jossa kuvailtiin millä ehdoilla millekin rannoille pääsee. Kannattaa lukea se artikkeli, jos haluaa päästä heinäkuussa eteläiseen Espanjaa tai ehkä mieluummin Kreikkaan.

Pakko on huomata, että suomalainen media eli journalismi on ajan tasalla matkailun suhteen. Seiväsmatkoista selitetään ja kerrotaan. Ei kai yksikään täysijärkinen kansalainen eli kantasuomalainen yksin matkusta? Eikä ainakaan muualle kuin kohteeseen, jossa saa hernesoppaa ja innokkailta myyjiltä edullisia aitoja väärennettyä vuttonin kasseja?.

Ainoa kelvollinen matkustusväline on toki lentokone, jos kohta sielläkin ne mutantit ja variantit vaanivat. Mutta ei se haittaa, jos  tarpeeksi halvan lennon löytää.

Nyt tulee suurten tunnustusten hetki! En koskaan matkusta aurinkorannoille, enkä ole koskaan matkustanut aurinkorannoille. En kapua lentokoneeseen suunnistaakseni Thaimaahan tai Kreikkaan keskellä kesää. En tee sitä talvellakaan.

Silloin joskus, kun mutantit variantit eivät vielä kantasuomalaista Suomea uhanneet matkailin aika usein, jopa kolme kertaa vuodessa. Autolla. On se niin väärin. Kun en edes verovapaita ostoksia tehnyt.

Lennelkää ja eläkää, mutta varokaa varianttimutantteja.

Minä jään tyynesti odottamaan turvallisempia aikoja.  Tiedän nähkääs hyvin, että vaikka matkailu avartaa niin polttoaineautomaatit ovat iso uhka.

Ne automaatit ovatkin ainoa mitä matkoillani ulkomaalaisilta tarvitsen. Ruokaa en heiltä tarvitse, vessoja en heiltä tarvitse, enkä ravintoloita, en kaupunkeja, en hikisiä rantoja. Hotelleissa en majoitu. Mutta ne automaatit, ne ovat todellinen mutanttiuhka.

Kunnon kansalaisena ilmoitankin tässä ja nyt, että isänmaan edun vuoksi pysyn Orimattilassa. Täällä on vain hyvin integroitunutta virusta, erittäin vähän maskeja, ja perin tuttavallinen meno muutenkin, eikä niistä turvaväleistä omalla kylällä tarvitse piitata.

 

 

+1
pekkasiikala1
Orimattila

1948 syntynyt yhä työelämässä puurtava monen sortin entinen. Täällä blogistina ensimmäisen kerran 2008.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu