Säälittävää ulinaa ynnä Marin ja valtion luottokortti

Melkein 10 päivää olen taas täällä ollut. Ei oppi ojaan kaada, sillä nyt tiedän että pääministeri maksattaa veronsa valtiolla ja höylää valtion luottokorttia. Tiedän myös, että säälittävää on ulina. Mukavaa oli havaita sekin, että samat parikymmentä aktiivikansalaista yhä paikalla ovat. Vain kuolo heidät täältä pois vie, paitsi ehkä ylläpito.

Tämä riitti minulle tämän vuoden tietoiskuksi. Nyt tiedän että feminismiä parhaimmillaan se kun pääministeri laitetaan Voguen kanteen. Epäselväksi jäi enää vain se käyttikö pääministeri luvatta American Expressin, Visan vai jonkin muun puulaakin luottokorttia menettäessään oikeuden naisen arvonimeen.

Pakko myöntää etten tiennyt naisen olevan arvonimi. Aina oppii uutta.

Erityisen paljon opin tämän lyhyen visiittini aikana etuuksista, ruokavalioista,  verotuksesta, verolainsäädännöstä, veroilmoituksen jättöajoista ja veroilmoitusten täydentämisestä, ynnä siitä miten valtava merkitysero on sanoilla auki ja avoimeksi. IT-asiantuntijoihin, eläkeläisiin, juristeihin ja muihin peltiseppiin voi aina luottaa.

Kommunistit, punavihreät, bolshevikit, militantit, äärioikeisto, persut, rikolliset ja kaikki muutkin epäilyttävät ainekset kepua myöten on lajiteltu ja tolpan nokkaan nostettu.

Argumentoikaa, mutta argumentoikaa hyvin, sillä muutoin se on säälittävää ulinaa. Muistakaa myös että aina kannattaa edetä ennakkoluulot, perinteet ja tunteet edellä. Sillä tavalla pysyy ikään kuin omalla linjallaan.

Ellei tämä alusta ole lopullisesti kaatunut, tai konkurssia tehnyt, ja minä olen yhä hengissä, niin tapaamme taas ensi vuonna.

Minä en juo nyt kahvia, Minä ryhdyn tekemään oikeita töitä.

P.S. Tämä oli tässä. Ja laadun takeeksi lainaan tähän loppuun juuri löytämäni tuoreen ja raikkaan Puhenvuoroblogistin arvion Helsingin Sanomien moderointipolitiikan syistä:

”Näyttää siltä että Hesarin omistajatahot ovat tavalla tai toisella kytköksissä tahoihin jotka hyötyy laittomasta huumekaupasta ja vastustavat laillistamista, muuten tuossa ei ole mitään järkeä.”

Soon moron!

 

 

 

 

 

+6
pekkasiikala1
Orimattila

1948 syntynyt yhä työelämässä puurtava monen sortin entinen. Täällä blogistina ensimmäisen kerran 2008.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu