Sanna Marin löysi sotaisan kodin Tony Blair instituutista

Mikäs siinä. Tony Blair on niitä jotka uskovat sotaan humanitaarisissa asioissa, jopa niin paljon että Bushin kanssa valehteli silmät päästään Irakin joukkotuhoaseiden kohdalla, saadakseen aikaan sodan, ja sotahan siitä tuli.

Olin aikoinaan melkoinen Marin fani, joten on ymmärrettävää että petyin häneen enemmän kuin aiemmin kehenkään poliitikkoon Suomessa elämäni aikana.

Avan liian sotaisa minun makuuni, eikä muutoinkaan ole enää aikoihin vakuuttanut. Ymmärrän toki, että nyt minut murskataan, koskaan olen mies ja vanha, ja Sanna on nuori ja kaunis. Kuulemma.  Ei minun mielestäni. Ei hän tietenkään ole vanha eikä ruma. Itse asiassa minulle ei ole tasan mitään merkitystä sillä miltä poliitikko näyttää ja minkä ikäinen hän on.

Sitä tuskin kukaan uskoo, eikä se minua häiritse.

Sanoiko Marin puoluekokouksessa että ”Nyt palaan riviin rinnallenne” tai jotain sen suuntaista? No, rivi se on Blairinkin rivi. Mikäs siinä.

Eivätkä äänestäjät pety, sillä varahenkilö varmasti löytyy. Sitä en tiedä, kun en systeemiä tunne, tuleeko varahenkilö SDP:n riveistä vai jostain muualta. Täällä varmasti osataan kertoa miten homma menee.

Marin on kuulemma Blairin tavannut. Koska en olea Instagrammarissa, vai mikä se on, niin en tiedä ottiko Marin selfien Tonyn kanssa.

 

 

pekkasiikala1
Orimattila

1948 syntynyt. Täällä blogistina ensimmäisen kerran 2008. Edustaa vain itseään eikä tarvitse ottaa vakavasti. Ärsyttäjä ääriään myöten.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu