Euroopan Lääkevirasto varoittaa jatkuvista tehosterokotuksista

KAUPPALEHTI.FI
Euroopan Lääkevirasto varoittaa: Jatkuvat tehosterokotteet voivat haitata immuunipuolustusta.
Tehosterokote voidaan antaa kerran tai kaksi, mutta pitkäaikaiseksi ratkaisuksi siitä ei ole.

Kirjoitin asiasta FB-seinälläni:

Tästä olemme jo jonkin aikaa puhuneet täällä somessa. Ainakin me, jotka olemme uskaltaneet jotakin tästä asiasta puhua muutakin kuin mitä virallinen taho on julistanut.

Nyt jo Euroopan lääkevirastokin varoittaa ihmisen immuunipuolustusjärjestelmän mahdollisesta tuhoutumisesta toistuvien rokotusten seurauksena.

Itse olen suhtautunut koronarokotuksiin hyvin kriittisesti koko tämän epidemian ajan, vaikka olen kaksi piikkiä ottanutkin.

Syitä on useita:

1. Rokotetutkimukset perustuvat yksinomaan lääketeollisuuden rahoittamiin tutkimuksiin ja sen tahon määräyksiin, mitä tutkimuksista julkaistaan ja miten julkaistaan. Tulokset ovat yksipuolisia, eivät niin luotettavia, mihin kehittyneen riippumattoman lääketieteen osalta olemme tottuneet ja voineet luottaa. Tutkimusmenetelmät eivät ole verrannollisia riippumattomien tutkimusten kanssa. Otannat ovat suppeita pikaotantoja, eläinkokeiden käyttö ennen ihmiskokeita puuttuu kokonaan, koska tätä ei ole katsottu tarpeelliseksi ja aikavaste ei ole lähelläkään riippumattoman tieteellisen tutkimuksen ajankäytön kanssa. Ja mikä surullisinta, riippumaton tieteellinen tutkimus on syrjäytetty kokonaan.

2. Juuri tämä kehon immuunipuolustusjärjestelmä ja sen mahdollinen häiriintyminen tulee kyllä lähes ensimmäisenä mieleen, jos sinne tungetaan kovin paljon ulkopuolisia myrkkyjä. Tämä ajattelu perustuu yksinomaan evoluutiokehitykseen ja luonnontieteeseen ja niiden ymmärtämisen haluun ja alan julkaisujen lukemiseen. Lääketeollisuuden puskeman lääkityksen koko kuvan ja toiminnan kaksisuuntaisuuden ymmärtämistä olisi myös hyvä meidän kaikkien kehittää. On parantavaa ja elinikää jatkavaa lääkitystä sekä sitten elimistöä tuhoavaa ja myrkyttäväå ja elinikää lyhentävää lääkitystä.

3. Omakohtainen kokemus ylilääkityksen tarjonnasta leikkaushoidon sijasta, johon en suostunut. Samoin omaisteni kohdalla (kaksi vanhusta) räikeän ylilääkityksen ymmärtäminen ja vaatimus tarpeettoman lääkityksen poistamisesta, millä saatiin parannettua huomattavalla tavalla elämän laatua ja jatkettua laadukkaampaa elinikää.

4. Pakkorokotuspuheet ja toistuvat lisärokotusvaatimukset valtaa pitävien taholta ovat perustuslain ja ihmisoikeuksien vastaisia, eikä niitä pidä sellaisenaan niellä. Tällaiset puheet vain lisäävät kansalaisten vastustusta lähes kaikkeen ylhäältä määrättyyn epämääräiseen.

5. Koronapassi, maski ja sulkutoimet – niiden käyttö on mielivaltaista, ihmisoikeuksien vastaista, absurdia, naivia, kaksinaismoralistista ja vastuutonta. Tätä kokonaisuutta ei hallita eikä osata laisinkaan niin poliitikkojen kuin viranomaisten tahoilla. Lähes jokainen sekoilee ja puhuu omiaan. Sitten yrittäjät ja koko kansa kärsii sekoilusta.

+3
PekkaSkkinen
Sitoutumaton Seinäjoki

Insinööri.
Työura johtavassa asemassa erityisasiantuntijana suunnittelu- ja konsulttialalla.
Erikois- ja päätoimialoja:
- Maan käyttö ja kaavoitus
- Rakennuttamis-, valvonta- ja ylläpitopalvelut
- Geotekniikka
- Tie-, katu- ja aluetekniikka
- Vesihuoltotekniikka
- Vesirakennustekniikka
- Ympäristösuunnittelu

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu