Kauhea uho ja periksi antaminen – uskottavaa politiikkaa?

Kepulla on kaikissa asioissa hallituksessa kauhea uho päällä, mutta lopulta kaikessa antavat hallituksen muulle punavihreälle porukalle periksi. Tähän punavihreään porukkaan lasken ruotsalaisetkin.

Miten uskottava voi tuollainen puolue olla? Voiko puolueella kerta kaikkiaan olla niin hinku pysyä vallassa, että pitää väkisin roikkua historian sosialistisimmassa ja liberaalilitkuisimmassa velkaa velan päälle ottavassa ja veroja korottavassa hallituksessa?

Aivan älytöntä. Minäkin olen joskus vakavassa mielessä äänestänyt keskustapuoluetta, jota en tänä päivä enää mitenkään pystyisi äänestämään.

Annika Saarikkoa sanottiin liberaaliksi, mutta en kuuna päivänä voinut kuvitella, että hän on noin liberaali. Hänen ja nykyisten hänen hengenheimolaisten puoluetovereiden arvomaailmassa isänmaallisuudella ja suomalaisella oikean ja väärän erottavalla ihan tavalliseen järkeen käyvällä arvokonservatismilla ei ole enää mitään painoa puolueen politiikan teossa.

Tämän hallituksen toimesta kaikki suomalaiset arvot on telottu mielipuolisen vihreän siirtymän, sosialismin ja keskittämisen alle.

Veroja korotetaan ja uusia verolähteitä keksitään. Rakennettiin kolmas hallinnollinen veronkantoporras (maakuntavero), josta kenelläkään ei ole tietoa, mihin sitä tarvitaan. Ei ainakaan sote ole yhtään parantunut, päin vastoin se on mennyt entistä kauemmaksi tavallisesta ihmisestä.

Velkaa otetaan lisää silmät ummessa tietämättä kuka velat joskus maksaa. Suomalainen ei ole enää suomalainen, vaan joku tunnistamaton globaali olento. Bensa maksaa pumpulla kohta 2 euroa/l ja sähkön siirtohinnat hipoo jo pilviä.

Kaikki entinen teollisuus ja tehtaat aiotaan ajaa alas, koska niillä ei ole tämän hallituksen listalla enää mitään arvoa. Hallituksessa ei enää puhuta muuta kuin ilmastosta ja koronasta. Ilmaston muutoksesta on tehty ihmiskunnan keskuuteen joku kauhea mörkö, ihmiset peloteltu kuoliaaksi. Ilmaston muutokselle kun lopulta ihminen voi hyvin vähän mitään. Sen rinnalla oikea luonnonsuojelu on sivuutettu kokonaan.

Ihmisillä on entistä enemmän mielenterveysongelmia, koska tavallisella elämällä ei ole enää mitään arvoa eikä se riitä mihinkään.

Tätä vauhtia meitä kaikkia odottaa kauhea pelolla ohjailtu ja säännelty tulevaisuus.

+3
PekkaSkkinen
Sitoutumaton Seinäjoki

Insinööri.
Työura johtavassa asemassa erityisasiantuntijana suunnittelu- ja konsulttialalla.
Erikois- ja päätoimialoja:
- Maan käyttö ja kaavoitus
- Rakennuttamis-, valvonta- ja ylläpitopalvelut
- Geotekniikka
- Tie-, katu- ja aluetekniikka
- Vesihuoltotekniikka
- Vesirakennustekniikka
- Ympäristösuunnittelu

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu