Natoon – kansa syötti ja valtionjohto otti kopin

Historiallinen, erittäin historiallinen päivä. Tätä olen henkilökohtaisesti odottanut vuodesta 1995 saakka, kun Suomi liitettiin EU:n jäseneksi. Silloin liityimme osaksi läntistä yhteisöä, mutta turvallisuusratkaisu, joka on kaikkein tärkein, jäi tekemättä.

Ptesidentti Sauli Niinistö ja pääministeri Sanna Marin tämänpäiväisessä historiallisessa lausunnossaan: ”Suomen kansa ohjasi valtionjohdon Nato-tielle”. Joskus onneksemme näinkin päin, kansaa kuunneltiin.

Tänä päivänä olen erittäin ylpeä Suomen kansan puolesta ja suomalaisena kansalaisena.

KIITOS!

+4
PekkaSkkinen
Sitoutumaton Seinäjoki

Kirjoitan ja luen varsin paljon. Myös puhun silloin kun on puhuttavaa. Olen harkitseva, näen ongelmat ja ratkon niitä mielelläni. Enimmäkseen ratkon muiden aiheuttamia, usein monikeskeisiä ongelmia. Ratkaisen asiat harkiten, mutta nopeasti. Olen seurallinen ja viihdyn mielelläni ihmisten keskuudessa. Pitkä elämänkokemus, kouluttautuminen ja monivaiheinen työura merkittävissä vastuullisissa tehtävissä ja yrittäjänä on tuonut osaamista ja varmuutta. Työura insinöörinä johtavissa tehtävissä on takana, mutta olen yhä utelias näkemään myös monien muiden alojen sisälle ja näkemään yhteiskunnan kokonaisena. Oikeudenmukaisuus-, tasavertaiauus- ja laillisuusasiat ovat tulleet entistä tärkeimmiksi seuratessani yhteiskunnallista keskustelua. Positiivisen ajattelun voima, innovatiivisuus ja idealistisuus kannattelevat elämääni. Asioiden hoidossa pyrin yhteiseen sovittelevaan ratkaisuun, mutta jos asiat eivät etene, teen ne sitten omalla tavallani, tai en tee ollenkaan. "Its my way or no way".

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu