Hävetäkö minun täytyy maahanmuuttajien edessä?

Kärsimyksenikö on vähempiarvoinen, kuin ulkomaalaisten maanpakolaisten? Kuka Teistä antaa etusijan omaan kotiinne muuttajalle luopuen omista työllä hankituista ja ansaituista oikeuksista ja elämän arvoista?

Olen kaikkea muuta, kuin rasisti, mutta minullakin on sietämisrajani.

Aloitin 9-vuotiaana työni Suomen yhteiskunnan hyväksi ja 35-vuotiaana olin jo luonut yrityksen, joka työllisti satoja ihmisiä Kainuussa. Luomani yritys on työllistänyt tähän päivään saakka, jo 26-vuotta, 300 ihmistä suoranaisesti ja vähintään saman verran välillisesti, eli yli 600 perhettä on saanut elantonsa työni tuloksena.

Kun yrityksemme ja omaisuuteni ryöstettiin 70%:n alihintaan todellisesta arvosta (vuonna 1992), Minulta vietiin kotini ja kotiseutuni (vuonna 1995) ja kotimaani minulta riistettiin (vuonna 1997), niin jouduin maanpakolaiseksi.

Kun hain Kajaanin sosiaalitoimistosta apua, vuonna 1993, kotini yhtiövastikkeen ja puhelinlaskuni maksamiseen, niin en saanut penniäkään, sain kieltävän vastauksen.

Pyysin apua kunnalta, vuonna 1997, jonne olin tuonut satojen miljoonien investoinnin ja satoja pysyviä työpaikkoja. Pyysin apua vuokra-asunnon hankitaan, kun pankki oli vienyt kotini, niin kunta kieltäytyi avunpyynnöstäni ja luottotiedottoman en saanut asuntoa vuokarattua. En pyytänyt imaista asuntoa, olisin maksanut vuokran sairauspäivärahastani.

Pyysin hädässäni apua, kun olin joutunut tilanteeseen, että ainoa toinen vaihtoehtoni oli itsemurha. En saanut apua mistään Suomessa, vaan jouduin maanpakolaiseksi maahan, josta sain Suomeen luottotiedottomana vuokrattua asunnon, eli katon pääni päälle.

Menetin omaisuuteni, yritykseni, kotini ja isänmaani. Yritykseni ja omaisuuteni, 70%:n alihintaan, ryöstänyt valtion hallussa ollut konkurssipankki myi yrityksemme edelleen halvalla veroparatiisiin rekisteröidylle yhtiölle, joka on kerännynnyt jopa satojen miljoonien eurojen voitot luomastani yrityksestä ja yritysideastani Suomen verottajan ulottumattomissa.

Lukija, yritä ymmärtää nämä todelliset luvut. Loin yrityksen, joka työllisti satoja ihmisiä ja on työllistänyt nämä 26-vuotta 600 henkilö. Toin Kainuun korpeen, kotikuntaani 465miljoona markan (80miljoonan euron, josta 34milj.euroa omaa pääomaa ja tulorahoitusta) investoinnin, joka johti vielä parinsadan miljoonan euron lisäinvestointeihin ja satojen uusien työpaikkojen syntyyn. Kotikunnastani tuli ja on tänäkin päivänä koko Suomen alansa ykkönen omalla alallaan, jonka minä loin työlläni, jonka aloitin 9-vuotiaana. Se työni ei oikeuttanut edes tukeen vuokra-asunnon hankintaan, jota en itse luottotiedottomana saanut, vaikka vuokran olisin itse maksanut.

Nyt, kun olen lukenut siitä, että miten maahanmuuttajia Suomessa kohdellaan, en halua kuitenkaan arvostella sitä hyväntahtoisuutta, miten Suomi heitä kohtelee, vaan arvostelen sitä, että miksi meitä, jotka olemme luoneet sen varallisuuden, josta toisille annetaan.

Me, meidän vanhempamme ja isovanhempamme, jotka olimme omalla työllämme luoneet sen hyvinvoinnin, jota nyt jaetaan toisille, mutta meille apua ei suotu eikä suoda, niin se on todellinen rasismin syy. Me, joiden perheitten jäsenet saivat surmansa tai haavoittuivat sodassa itsenäisyytemme säilyttämiseksi, ei arvosteta ja ei auteta hädän hetkellä?

Miksi me emme voineet saada oikeutta 90-luvun pankkikriisissä, kun se kriisi ei ollut meidän yrittäjien ja muiden velallisten syytä, vaan poliitikkojen epäonnistuneen rahamarkkinatalouden holtittoman hoidon seurasta? Pankkikriisin hoito oli täysin epäonnistunutta valtion talouden hoitoa, joka tuhosi 65.000 yritystä ja yrittäjää, vei sadoiltatuhansilta perheitä kodit alihintaan, tuhosi perheitä, aiheutti velallisten itsemurhia, heidän lastensa syrjäytymistä yhteiskunnasta ja puolet tämän päivän valtion velasta. Minun äitini ja yksi veljeni kuolivat ennen aikaisesti pankkikriisin seurauksena ja yksi veljeni teki samasta syystä itsemurhan. Ei ollut otsikoita kotikonnullani saati valtakunnan mediassa, että jälleen yksi menestyvän ja Kainuulle yhden merkittävimmän yrityksen yksi perustajista teki itsemurhan?

Miksi media ei ymmärrä sitä, että poliitikot eivät nostaneet, silloin 90-luvun lopulla Suomea suosta, vaan NOKIA ja toiset yrittäjät ja yritykset sen tekivät? Poliitikoilla ei ollut nousukauteen osaa ei arpaa, vaan he olivat tuhonneet Suomen tulevaisuuden, eli ovat syypäitä tämän päivän valtion kurjuuteen. Työttömyyteen, sosiaaliseen eriarvoisuuteen, luottotiedottomien valtavaan määrään, lasten ja vanhusten hätään, koulutuksen alasajoon. leipäjonoihin ja synkkään tulevaisuuteen. Silloin luotiin pohja monopoleille, jotka ovat ottaneet haltuunsa kaupan, ravintola ja kahvila toiminnan. Nyt heille tarjotaan hopealautasella terveyden huolto ja vielä luontaistuotekauppa. Media voisi edes yhden kerran nähdä kokonaisuuden, ja etsiä ne oikeat syylliset, eikä syyttää syyttömiä, eli heitä, jotka tämän kaiken katastrofin maksavat – työtä tekevät veronmaksajat. Media on menettänyt valtavan mainospotin kaupan ja palveluiden keskittymisessä ja sitäkään ne eivät ymmärrä?

Ilman rasismin häivääkään vertaan nyt itseni kohtelua kotimaassani, kun en saanut edes Suomesta sairauspäivärahalla vuokrattua asuntoa, mutta asunto järjestyy ilmaiseksi hankkimillani verorahoilla maahanmuuttajille.

* Kun vertaan sitä, että sosiaalitoimisto ei maksanut puhelinlaskuani ja yhtiövastikettani, niin maahanmuuttajien puhelinlaskun ja vuokran valtio maksaa.

* Kun vertaan sitä, että minulla oli vaikeuksia saada ruokaa, niin maahanmuuttajat saavat syödä mahansa kylläiseksi.

* Kun vertaan sitä, että minulla ei ollut varaa ostaa vaatteita, mutta maahanmuuttajille annetaan vaatteiden ostoon rahaa.

*Kun vertaan sitä, että minulla ei ollut rahaa bussilippuun, mutta maahanmuuttajille annetaan bussiliput.

* Kun vertaan siihen, että puhelinlaskuani ei sosiaalitoimisto maksanut, mutta maksaa maahanmuuttajille puhelimet ja puhelinlaskut.

* Kun vertaan siihen, että en saanut apua edes asunnon vuokraamiseen, jonka vuokran olisin maksanut      sairauspäivärahastani, niin maahanmuuttajille tarjotaan ilmaiseksi asunnot.

* Kun vertaan sitä kuinka tuodaan esille se maahanmuuttajien itsemurhayritykset ja itsemurhat, niin tulen todella vihaiseksi, en vähätellen maahanmuuttajien hätää, vaan siksi, että Suomen media, poliitikot ja virkamiehet eivät ole kallistaneet korvaansa kantasuomalaisten hädälle ja itsemurhille. Olisin kaivannut 90-luvun pankkikriisin aikaan ja sen jälkeen, tänäkin päivänä seuraavanlaisia uutisia. Viime viikolla 5 Säästöpankin velallista,  7 Osuuspankin velallista, 4 KOP;n velallista jne. teki itsemurhan ja 152 pankkien velallista yritti itsemurhaa. Ei ole kerrottu, kuinka vuosittain kymmeniä lapsia ja nuoria on tehnyt itsemurhan suvaitsemattomuuden takia ja satoja on yrittänyt itsemurhaa samasta syystä?

Poliitikot, virkamiehet, media ja muut päättäjät, ettekö Te todellakaan ymmärrä kantasuomalaisten hätää, jotka on häädetty yhteiskunnan ulkopuolelle ja päättämään päivänsä yksinäisyydessä?

Eduskunnassa on tänäkin vuonna ehditty viljellä vihaa sukupuolisesta suuntautumisesta, viety hyvinvointia lapsilta, opiskelijoilta, vanhuksilta ja nuoriemme koulutuksesta. Jaettu rahaa veroparatiisia tukien ympäristön ja elinkeinojen tuhoamiseen (Talvivaara). Tuettu törkeästi päättäjien läheisten yritystoimintaa esteellisenä ja sivuutettu nämä virkamiesten päätöksillä, jotka ovat itse toimineet niissä asioissa esteellisinä. Sotkettu sairaanhoitoa, että eutanasialla pystytään ratkaisemaan vähenevät eläkekassatulot. Eduskunta on täysin remonttia vailla hengeltään, kun taloa remontoidaan sisältä ja ulkoa. Kuvitellaan, että uudet vaateet korjaavat viisauden puutteen?

Miten meidän vaaleilla valitut kuntien ja valtion hallinnon edustajat voivat tänään ottaa pois oikeudet ja edut kantasuomalaisilta ja huomenna antaa ne heille, jotka vasta maahan muuttavat?

Jouduin tätä blogia kirjoittaessani todella pidättelemään sanojani, jopa vihaani, että blogiani ei poistettaisi. Kuitenkin kirjoitin tämän vahvoilla ja todellisilla mielipiteillä, en vihassa, vaan hienotunteisesti nykytodellisuudesta. Sananvapauskin on viety meiltä kansalaisilta, jotka yhteiskuntaa ylläpidämme. Se toimii niin, että jätetään kertomatta suurimman väestön osan tilanne ja mielipiteet. Julkaistaan voimakkaan vähemmistön sanat, joilla on vain oman hyvinvointinsa ja lähipiirinsä etu ajettavana.

Kirjoitan täysin puolueettomana, riippumattomana ja kehenkään henkilöön tai ryhmään sitoutumattomana. Kirjoitan niin, kuin näen koko Suomen tilanteen, vauvasta vaariin, työttömästä työllistettyyn, köyhästä varakkaaseen ja ajatellen vain ja ainoastaan menettämäni itsenäisen isänmaani kaikkien kansalaisten etua ja hyvinvointia.

Ainaisena Suomen patrioottina, itsenäistä isänmaatani rakastaen maanpakolaisena tämän blogin kirjoitin. Vasta kuolema pystyy minut erottamaan synnyinmaastani. Nyt joudun häpeämään sitä Suomea, jossa synnyin, kasvoin, mutta en saanut elää ja en voi kuolla.

+1
PeliSuomi
Sitoutumaton

email: pelisuomi@gmail.com
Nyt on ajateltava toisia, sillä heitä on enemmän -Minä olen vain Yksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu