Julkinen vetoomus Presidentti Niinistölle

Olen lähestynyt Teitä sähköpostilla, olen yrittänyt saada asiaani julkisuuteen kaupallisen median ja valtion median kautta, valtakunnallisesti ja paikallisesti. Ette Te, eikä tiedotusvälineet ole asiaan mitenkään reagoineet.

Te Herra Presidentti myönsitte tämän arvonimen:

Tasavallan presidentin 13.12.2013 myöntämät arvonimet

Kauppaneuvos: Tengman, Vesa Juhani, toimitusjohtaja, yo-merkonomi, kauppatieteiden yo, Helsinki

Valtioneuvoston kansliasta saamani hakemus, 4.3.2019, jolla Vesa Tengmanille haettiin arvonimeä, sisältää suurimmaksi osaksi minun elämäntyötäni ja ansioitani. 

* Lähetin asiasta Teille Herra Presidentti sähköpostia 12.4.2019, johon ette ole reagoineet.

* Tein asiasta lehdistötiedotteen 24.4.2019, joka lähetin valtakunnan- ja paikallismedialle, saamatta  mitään vastausta.

Pyydän ystävällisesti Teitä Herra Tasavallan Presidentti selvittämään tähän arvonimeen liittyvät taustat. Huomasin, että heti hakemuksen alussa on Teille annettu puutteellista tietoa, joka johtaa lukijan harhaan. Hakemuksessa käsitellään useita Suomen matkailualueita ja jätetään mainitsematta se, että niidenkin menestys on perustutunut minun neljän vuoden aikana, 1984-88, aikana luomaan matkailualan menestyneempään ja arvostetuimpaan ”matkailuliiketoiminnan konseptiin” ja minun sekä yhtiökumppaneitteni perustamaan 1987, Suomen monipuolisimpaan matkailukeskukseen meidän sukumme maalle Kainuussa, Sotkamon kunnassa Vuokatin taajamassa.

Pyydän Teitä Herra Tasavallan Presidentti, sekä tiedotusvälineitä ottamaan kantaa siihen, että onko hyväksyttävää Suomessa väärentää lähihistoriaa ja antaa sen ansioista, joilla on jo 30-vuotta satoja ihmisiä saanut nauttia pysyvästä ja turvallisesta työpaikasta, kunnia toiselle henkilölle, minun jo 9-vuotiaani aloittamani työni tuloksista paikallisen, maakunnallisen ja valtakunnan matkailun hyväksi? Luomani ainutlaatuinen matkailukonsepti on taannut ympärivuotisen matkailun usealla paikkakunnalla Suomessa ja ulkomailla. Eikö Teidän mielestänne ole yrittäjällä mitään arvoa Suomessa? Näin minä olen sen itse joutunut nyt kokemaan ja toteamaan, myönnettyänne arvonimen minun ansioluettelollani toiselle henkilölle, jonka olin ymmärtänyt olevan mahdollista vain ”ei oikeusvaltioissa”.

Minulta ryöstettiin jo yritys, koti, kotiseutu ja kotimaa. Aiheutettiin äitini ja kahden veljeni ennenaikainen surma. Veljiltäni vietiin omaisuus ja kodit. Kaikki tämä tapahtui rikollisella tavalla. Miksi tällainen lainvastainen toiminta, jota tuetaan oikeusviranomaisia myöten voidaan Suomessa sallia. Miksi kukaan ei tee mitään asian korjaamiseksi, vaikka todisteet rikoksista on vedenpitävät. Emme saanet yhtä ainutta puolueetonta ja riippumatonta oikeudenkäyntiä, vaikka kahdeksan raskasta vuotta yritimme.

Vaadin vain oikeudenmukaisuutta oikeusvaltiossa, mutta onko se liikaa vaadittu Herra Oikeusvaltion Tasavallan Presidentti?

Pyydän jakamaan tätä vetoomusta vapaasti ja kaikkialle eri ryhmiin, puolueille, virastoille, tiedotusvälineille, päättäjille ja suoraan Tasavallan Presidentille, sillä tämä kertoo Suomen tämän hetkisen oikeusvaltion tilanteen konkreettisesti ja ei koske vain minua vaan valtavaa määrää suomalaisia.

Sähköposti presidentille:  presidentti@tpk.fi

PeliSuomi

email: pelisuomi@gmail.com Nyt on ajateltava toisia, sillä heitä on enemmän -Minä olen vain Yksi !

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu