Lähettääkö Stubb saman viestin – Presidentti Niinistön viestin?

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/presidentti-niinisto-jos-ei-kesta-riskia-on-turha-ryhtya-yrittajaksi/4636c6d9-3cc7-3f7d-b42b-c2038224051a
Yrittäjä, Äänestätkö Sinä Kokoomuksen presidenttiehdokasta – Ei ehkä kannattaisi.

 

Presidentti Sauli Niinistö totesi 17.11.2015 ”Jos ei kykene elämään riskin kanssa, on turha ryhtyä yrittäjäksi. Yrittäjyyskoulutus on tärkeää, mutta se on turhaa, jos perusasia, riskinottokyky puuttuu”.

Eli Presidentti antoi kokoomuslaisen esimerkin arvojohtajuudesta yrittäjille

 Minä sanon: ”Jos ei kykene presidenttinä ymmärtämään yrittäjiä ja heidän heikkoa asemaa yhteiskunnassa on turha ryhtyä presidentiksi. Poliittinen kokemus on tärkeätä, mutta se on turhaa, jos perusasia, kansan ja yritystoiminnan ymmärtäminen puuttuu.”

 

S.Niinistön sanat loukkasivat todella syvästi erityisesti 90-luvun pankkikriisin uhreja ja kaikkien itsemurhan tehneiden yrittäjien omaisia. 

Jos suuryritys kaatuu, niin yrityksen johdolle lätkäistään kouraan jopa miljoonien palkkiot ja eläke-edut, kun yksityisyrittäjä kaatuu, niin viedään tuhkatkin pesästä ja tuomitaan vuosiksi velkavankeuteen, koti menee samalla ja kodittomuus on edessä. Vankilatuomio täysihoitoineen olisi parempi vaihtoehto.

90-luvun pankkiireille maksettiin eläkerahastoihin satojen miljoonien tuki. Yksikin pankkiiri sai lahjana 90.000mk:n kuukausi eläkkeen ja siirtyi aurinkoisempaan maahan pelaamaan golfia. Palkkiorahalla pankkiirit ostivat omaisuutensa menettäneiden yrittäjien kodit alle puoleen hintaan asianajajien välityksellä, ettei velallinen saanut tietoonsa edes kodin todellista ostajaa! Näin salattiin 100 vuodeksi Ahon Hallituksen toimet, Sauli Niinistön toimiessa Perustuslakivaliokunnan puheenjohtajana.

Näin ne rahoitettiin: 

Miksi on Esko Ahon hallituksen päätökset salattu 100 vuodeksi?

 

Ei tarvitse olla presidentti, kun ymmärtää sen, ettei ole mahdollista, että kymmenettuhannet yrittäjät yhtä aikaa olisivat epäonnistuneet yritystoiminnassaan 90-luvulla. He, jotka epäonnistuivat työssään olivat pankkirit, Holkerin ja Ahon hallitukset sekä Presidentti Koivisto. Heidän epäonnistumisen, ja myöhemmin heidän osaamattomuutensa valtionhoidossa tuhosi kymmeniä tuhansia yrityksiä ja yrittäjiä. He aiheuttivat velallisten itsemurhia, kärsimystä, syrjäytimistä ja hyvinvointivaltion alasajon.Eli, ei ollut, eikä tänäkään päivä ole, kyse yrittäjän riskinottokyvystä vaan ”maariskistä”, eli Suomen lakien toimimattomuudesta ja oikeuslaitoksen puolueellisuudesta.

Tiesikö Presidentti ja tietävätkö äänestäjät, että kuka todellisuudessa Suomessa työllistää? Yksityisyrittäjän kaatuessa häviää vain muutama työpaikka eli se on hajautettu riski. Kaupunki tai kunta ei siihen kaadu. Toisin on suuryritysten maa- ja maakuntariskin kanssa.

Alle 5 hengen työllistävistä yrityksistä työllistää enemmän kuin yli 1000 henkilön yritykset. Pienyritykset, henkilöstö 1-20/yritys, työllistävät 37%  kaikkien yritysten henkilökunnasta. Miten valtionjohto on heitä muistanut? Ei mitenkään!!!

Lähde: https://salaxy.com/blog/tuhansien-pienyritysten-maa/

 

Toinen asia, joka yrittäjien pitäisi saada kuntoon on yrittäjien etujen valvonta,

Seuraavaksi suosittelen tutustumaan Suomen Yrittäjät ry:n jäsenmäärään ja ketkä sitä rahoittavat, mutta ketkä sitä johtavat? Onko Suomen Yrittäjät ry. ajanut koskaan yksityisyrittäjien etuja, jotka ovat täysin retuperällä. SY vaikuttaa olevan Keskustapuolueen hallussa  

 

Tiedot koonnut PeLi

Ote vanhasta blogistani:

”Vaasassa kokoontuu Suomen yrittäjien tärkein etujärjestö Suomen Yrittäjät ry. 7-9.10.2016 kokoukseen ja luomaan suuntaviivat yrittäjien tulevaisuuteen.

Yksityisyrittäjät, erityisesti pienyrittäjät, nyt on aika laittaa Suomen Yrittäjät ry. (SY) ruotuun ja ajamaan todellisten yrittäjien etuja.

”Hallituksen yrittäjävähennykseen varaamasta 128 miljoonan euron summasta lähes puolet menee suurituloisimpien pussiin, selviää eduskunnan tietopalvelun muistiosta.”Lähde: Iltalehti 1.10.2016

Blogissani 5.8.2016 selvitin: ”Jos suhteutamme Suomen Yrittäjien jäsenmäärän Suomen yritysten kokonaismäärään, niin sen mukaan, yllätys yllätys, alle 5-henkilön yritykset maksavat 78%:a, eli 22milj.euroa Suomen Yrittäjien keräämästä 29milj.euron jäsenmaksuista.” Sain blogistani satinkutia ja sitä pidettiin hyökkäyksenä Suomen Yrittäjät ry:tä kohtaan. Syytäkin varmaan on, sillä totuuden kertojista ei Suomessa tykätä.

Blogistani seurasi se, että sain erilaisia listoja SY:ltä siitä, mitä järjestö on tehnyt, mutta minä kiinnitän huomiota siihen, mitä SY on jättänyt tekemättä.

Valtakunnallisten Yrittäjäpäivien ohjelma Vaasassa 

Valtakunnallisten Yrittäjäpäivien ohjelmassa minulle pisti silmään se, että samaan aikaan, kun on ”Liittokokous”, niin järjestetään myös kaksi retkeä? Minulle tuli mieleeni, että onko retkien tarkoitus viedä yksityisyrittäjät pois häiritsemästä kokousta, jossa valitaan uudet puheenjohtajat ja tehdään päätöksiä? Yksityisyrittäjille on pienikin vapaa-aika tärkeä, mutta tärkeämpää on osallistua Liittokokoukseen.

Puheenjohtajien valinta

Toivoisin yksityisyrittäjien, jotka maksavat järjestön ylläpidon, vaativan puheenjohtajaehdokkailta kaikki sidonnaisuudet julkisuuteen, jotka ovat ristiriidassa yksityisyrittäjien yritystoiminnan kannalta. Eli onko ehdokkailla luottamustehtäviä pankkien tai vakuutusyhtiöiden hallinnossa. Ovatko ehdokkaat mukana esim. monopoliaseman saavuttaneissa S-ryhmässä tai K-ryhmässä ja niiden paikallisissa, maakunnallisessa tai valtakunnallisessa hallinnossa luottamustehtävissä? Ovatko ehdokkaat poliittisten puolueiden vaikuttajia maakunnallisella tai valtakunnallisella taholla. Eli kaikki luottamustehtävät on tuotava kokousedustajien tietoisuuteen.”

Yrittäjän turvattoman aseman Suomen yhteiskunnassa sai karvaasti kokea kymmenettuhannet yrittäjät 90-luvulla, joilta vietiin yritykset, omaisuus, tulevaisuus ja heitettiin mierontielle.

Yrittäjä tee valintasi sen mukaan, että et jää tämän laman jälkeen yksin, sillä Kokoomusjohtoinen Suomi, hallituksesta Presidenttiin vie sinulta kaiken.

Meidän yrityksemme omaisuus oli täysin velaton. Se myytiin Valtiovarainministeriön valvomasta roskapankista 20% todellisesta hinnasta turkulaisille ja siirrettiin veropartatiisiin suomalaisten omistukseen.

Miten on mahdollista, että Valtionvarainministeriön hallinnoimasta Roskapankista kansalaisten ja yrittäjien omaisuuden myynnistä saatua kauppahintaa ja ostajaa ei julkaista, ei edes sille, joka oli omaisuuden alkuperäinen omistaja?

 

PeliSuomi
Sitoutumaton

email: pelisuomi@gmail.com
Nyt on ajateltava toisia, sillä heitä on enemmän -Minä olen vain Yksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu