Media ja Suomen sekä EU-poliitikot elivät vuosikymmenen vakan alla ja pää pensaassa?

Kajaaniin lentokoneita ja turvapaikan hakijat suoraan kotimaahansa Venäjän rajalta. PeLiFoto

Voi teitä ymmrtämättömiä!

22.4.2014 aloin keräämään blogiini Venäjän lakien säätämistä, että Suomi ja muut länsimaat ymmärtäisivät, että mihin Putin tähtää, eli sotaan, sotaan valloittaakseen naapurimaita, mutta tätä kokonaisuutta ei media eikä poliitikot ymmärtäneet?

Elettiin kuin millään mitä Venäjällä tehdään, ei vaikuttaisi Suomen eikä Euroopan muiden maiden elämään. Tekisi mieleni käyttää paljon ja voimakkaita kirosanoja siitä tyhmyydestä, että kaikki tämä mitä silloin keräsin, niin sivuutettiin.

En ole jälkiviisas, sillä tämä on vanha blogi tekstini.

Päivitin tätä luetteloa 21.11.2019 saakka, mutta media ja poliitikot elivät aivan omaan elämäänsä ymmärtämättä, mitä näistä lainsäädäntö muutoksista seuraa. Itse olin nähnyt ja ymmärtänyt tämä kehityksen jo vuosituhannen vaihtuessa ja Putinin valtaannousun jälkeen.

MITEN TOISET OLIVAT NIIN SOKEITA JA KUUROJA?

Tämä on kopio alkuperäisestä tekstistäni jonka aloitin 22.4.2014 ja tiedän jo jatkon, mikä on tämän kehityksen lopputulos.

Venäjän uusimmat lait, joilla pyritään eristämään Venäjä toisista maista.

*** Tässä vanhan blogini teksti kokaisuudessaan. Valitettavasti vanhat linkit eivät toimi kaikissa, sillä sen verran media on ymmärtänyt, että on poistanut osan artikkeleista ***

Venäjällä lakien säätäminen ja niiden voimaan saattaminen tapahtuvat hetkessä. Kun Putin keksii viikonloppuna uuden lain, niin duumasta se putkahtaa jo perjantaina. Demokraattisissa valtioissa lakien säätäminen ja niiden voimaansaattaminen kestää vuosia.

 Tässä muutama uusimmasta lainsäädännöstä, eli duumasta toimeen. 

(Lukijalle. sinisten sanojen kohdalla napausttamalla hiirellä avautuu linkki) ps. osa linkeistä on vanhentunut!

Veänäläisten suojelu toisissa valtioissa: Putinin ensimmäinen nykypäivän tilanteeseen tähtäävä laki „ Armeija saa tulla rajan yli puolustamaan Venäjän kansalaisia“, tuli voimaan 2009“ eli 5 vuotta sitten.

Homolaki: Seuraavana tuli homolaki 2013, jolla Putin haki kansan syvät rivit taakseen, niin kuin Soini asian ilmaisisi. Samoin teki Hitler aikoinaan, eli kohdistamalla viha johonkin vähemmistöön, niin sillä saadan enemmistö omalle puolelle. Laki on sinällään irvokas, koska Venäjän armeijassa on aina ollut homoseksuaalisuus enemmän sääntö kuin poikkeus.

Kansalaisuuslaki: Tänä vuonna uusia lakeja alkoi tulla nopeaan tahtiin „Duuman täydeltä“. Ensin tuli „Venäjä tarjoaa kansalaisuutta myös suomalaisille – kaikki entiset alusmaat mukana“

Kaksoiskansalaisuuslaki: Sitten seuraavaksi: „ Venäjä alkaa valvoa kaksoiskansalaisiaan – Putin haluaa etsiä ”kansallispetturit”

Matkustusrajoitukset ulkomaille: Ja nyt on tulossa laki, joka alkaa rajoittamaan venäläisten matkustusta ulkomaille. Rajoituksen piiriin kuuluisi velalliset ja rikolliset, mutta ne täkeimmät kohderyhmät ovat kaksoiskansalaisuuden haltijat sekä opposition edustajat.

Venäjä kielsi poliiseja ja syyttäjiä matkustamasta ulkomaille.

Blogilaki:  Uusi laki blogeista. Jos blogisti ei kirjoita Putinin toimista myötmieliesti, niin hänet voidaan asetaa syytteeseen ja tuomita. Sovelletaankohan tässä myös rajojen yli tapahtuvaa venäläisten suojelua, eli olemmeko me Uuden Suomen blogistit myös vaarassa? Blogilain Putin allekirjoitti.

Ulkomaalaiset työntekijät: Venäjä alkaa uuden lain mukaaan vaatimaan myös ulkomaalaisilta työntekijöiltä venäjän kielen osaamista ja Venäjän historian tuntemista, vaikka he eivät hakisi Venäjän kansalaisuutta.

Venäjä toimii juuri päinvastoin, kuin itse vaati naapurimaita toimimaan.

Suomi ja EU voisi säätää vastaavia lakeja koskemaan venäläisiä.

Uusi laki jälleen Venäjällä: Kiroilu kielletty taiteessa ja mediassa.

Venäjä säätää myös omia pakotteita. Nyt annettin Krimin tataarien johtajalle kielto tulla Krimille seuraavan viiden vuoden aikana.

Mitalli: Venäjän puolustusministeriö julkaisi tänään mitallin Krimin valloituksen päivämäärällä 20.02.2014 – 18.03.2014. Kuva mitallista.

Tämän päivän uutinen ei tiedä hyvää venäläisille ”

”Venäjän Facebook” Putinin miesten käsiin – laajeneeko Kremlin ote sosiaaliseen mediaan?

”Venäjä uhkaa kieltää Katto-Kassisen ja Aku Ankan

Lisää rajoituksia kansalaisille Venäjällä. ”Venäjällä on pian periaatteessa mahdollista joutua oikeuteen pelkästään Facebookin tykkää-nappia painamalla.”

Venäjällä vaaditaan vierasperäisten sanojen kieltoa. Huom! presidentti on vierasperäinen sana, mikä tulee Putinin ammatinimikkeeksi?

Putin allekirjoitti ulkomaalaista omistusta rajoittavan medialain  Osuu suoraan Sanomaan

Venäjä kieltää ajokortit transsukupuolisilta ja uhkapelureilta

Duuman hyväksymä laki puheluiden ja tekstiviestien sisältöjen tallentamisesta kertoo professori Jarno Limnéllin mukaan siitä, että Venäjä pyrkii jatkossa kontrolloimaan ja hyödyntämään ”kaikkea mahdollista” dataliikennettä. http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001209679.html

Putin allekirjoitti pelätyn ”isovelilain” http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/putin-allekirjoitti-pelatyn-isovelilain/#.V3_O6tKUx-A.facebook

Putin sinetöi lain ulkomaisen omaisuuden takavarikoinnista: Venäjällä presidentti Vladimir Putin allekirjoitti tänään kohutun lakiesityksen, joka riisuu koskemattomuuden maassa sijaitsevalta ulkomaisten valtioiden omaisuudelta.

Venäjällä meni eilen läpi eka äännestyksessä, että kotiväkivallasta ei rangaista, koska se on venäläinen traditio ja kuuluu kulttuuriin. Tarkoittaako tämä nyt sitä, että Venäjä vaatii Suomea noudattamaan omaa lakiaan, eli venäläiset saavat hakata Suomessa naisiaan ja lapsiaan? Venemaa dekriminaliseerib «traditsioonide kaitseks» koduvägivalla – http://m.postimees.ee/section/2277/3978371

Venäjän presidentti Vladimir Putin on allekirjoittanut maan uuden informaatioyhteiskunnan kehitysstrategian vuosille 2017–2030. http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005207912.html

Venäjän duuma hyväksyi lain ulkomaisen median nimeämisestä ”ulkomaiseksi agentiksi

Venäjä vastaa Yhdysvaltain päätökseen rekisteröidä Venäjän englanninkielinen RT-media ulkomaiseksi agentiksi. Voice of America ja Radio Free Europe/Radio Liberty -radioasemat voivat olla uuden lain ensimmäiset kohteet https://yle.fi/uutiset/3-9932431

Venäjän duuma hyväksyi lakialoitteen, jossa bloggaajat, toimittajat ja some-käyttäjät voidaan luokitella ulkomaisiksi agenteiksi

Uusi laki koskee ketä tahansa, joka levittää sellaista sisältöä, mikä on lähtöisin ulkomaalaiseksi agentiksi luokitellulta medialta.

21.11.2019 klo 16.42: Lähde:https://yle.fi/uutiset/3-11080765?fbclid=IwAR08I8AYJxaSAtSpYiO0ZwLmsthFyUl4kzWxtpfaaCe7GIDMmGRnIouPDCc&utm_campaign=yleuutiset&utm_medium=social&utm_source=facebook

**

Linkki alkuperäiseen blogiini

PeliSuomi
Sitoutumaton

email: pelisuomi@gmail.com
Nyt on ajateltava toisia, sillä heitä on enemmän -Minä olen vain Yksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu