Mediat, SUPO ja turvallisuus organisaatiot eivät tätä ymmärtäneet.

PeLiFoto
Tässä blogissani  on kymmenen blogiani vuosilta 2014.2021, joissa varoitin Putinin vaikuttamisesta Suomessa ja ympäri maailmaa. Miten on mahdollista, ettei näitä asioita – ei huomattu ja niistä ei varoitettu eikä niihin puututtu?

 

Alla olevissa blogeissa on julkaisupäivä ja alustus sisältöön. Blogit aukeavat klikkaamalla sinisellä olevaa otsikkoa päivämäärän alla.

Aloitan tästä, että miten Venäjän vaikutus hivuttautui Suomeen.

Kirjoitin 01.04.2014

Valtion henkilöstön kielitaitoa koskevat kelpoisuusvaatimukset.

Kuka tätä kielikeskustelua ohjaa? – Dosentti Bäckman vai Venäjä. Ilmeisesti ne molemmat yhdessä sitä ohjaavat.

Tämä blogini ei tarkoita sitä, että minulla olisi jotain venäläisiä vastaan, mutta Venäjän politiikkaan täytyy suhtautua vakavasti.

 

Kirjoitin 18.07.2014

Venäjämielisillä trolleilla on toinenkin tehtävä Putinin ylistämisen lisäksi.

” Venäjämieliset trollit toimivat sosiaalisessa mediassa Putinin toimien hyväksyjinä sekä pyrkivät aiheuttamaan epäsopua toisten valtioiden sisällä käyttäen hyväkseen poliittisia areenoita, joissa päätetään esim. tasa-arvoisesta avioliittolaista. Kun seuraa Suomen mediassa trollien työskentelyä, niin ne samat ylistävät Putinia ja vastustavat tasa-arvoista avioliittolakia. Saman huomasin myös Viron median kommenteissa, kun tasa-arvoista parisuhdelakia käsiteltiin.”

 

Kirjoitin 17.01.2016

Maalaan piruja seinälle

Katupartiot pelaavat Putinin pussiin

Tämä mitä nyt kirjoitan voi olla fiktiota tai faktaa? Voitte ottaa tämän jännityskertomuksena, niin lennokas on ajatuksen juoksuni nyt 😉”

 

Kirjoitin 16.07.2017

Ulla Appelsin elää elämää, joka on kuvitelma elämästä ja unelmasta

Yritän nyt hyvin hienovaraisesti lähestyä Ulla Appelsinin kommenttia Iltasanomissa 14.7.2017. ”Kommentti: Mihin katosi ihmisen oma vastuu?”

En kirjoita vihassa, en kirjoita tuomitakseni, vaan kirjoitan omia elämänkokemukseni ajatuksia. Nämä ovat henkilökohtaisia pohdintojani eletystä elämästäni. Olen vain tavallinen tässä ajassa elävä ihminen, joka on seurannut aikaa kuusikymmentä vuotta.

Viha ei synny ilman syytä, mutta sitä voidaan lisätä rahalla ja lahjuksilla. Lahjomalla synnytetty viha ja anarkia tähtää poliittisten, uskonnollisten tai taloudellisen vallan lisäämiseen. Kaikki muu viha kumpuaa niiden tuloksena, joko kateudesta, tasa-arvon puutteen eri syistä, joita ovat varallisuus, sukupuoli, kansallisuus, uskonto, sukupuolinen suuntautuneisuus ja kaikki ne syyt, jotka ovat syrjinnän syitä.”

 

Kirjoitin 23.02.2020

Suomalaiset älkää olko tyhmiä, Venäjä on äärioikeiston takana ja rahoittajana

” Suomalaisia viedään nyt Venäjän öljy- ja kaasumiljardeilla kohti totaalista tuhoa. Me eurooppalaiset rahoitimme tämän järjettömyyden energian ostoillamme.  Nyt on valinnan paikka, että haluavatko suomalaiset kuulua Venäjään vai Eurooppaan, sillä Putin on rahoittanut ja rahoittaa miljardeilla Euroopan ja myös Suomen äärioikeistoa tavoitteena totaalinen tuho. Tarkoituksena ei ole heikentää Suomen ja Euroopan hyvinvointia vaan tuhota se! Venäjä on harjoitellut jo sodankäyntiä Itä-Ukrainassa ja Syyriassa. Hajottanut Eurooppaa, aiheuttanut Britannian Brexitin ja heikentänyt Yhdysvaltoja ja NATO:a.

Venäjän rahoittamat trollit Suomessa ja Euroopassa toimivat kaikkialla somessa ja Facebook ryhmät ovat niitä täynnä. Ajavat kansalaisia ja kansallisuuksia toinen toistaan vastaan. Minä tiedän, sillä olen eri ryhmissä, myös Suomen ulkopuolisissa ryhmissä, joissa minua on yritetty houkutella psykologisin keinoin nykyistä hallintoa vastaan eri maissa. Minua on myös uhkailtu, kun puolustan Suomen itsenäisyyttä blogeissani. Olen yhdestä uhkailusta julkaissut aiemmin blogin.”

Kirjoitin 01.11.2020

Some on nyt vaarallisempi länsimaille, kuin medialla on siitä lupa kertoa

”Jo parikymmentä vuotta siten seurasin Suomen ja Viron median vapaita keskustelupalstoja netissä. Silloin ei ollut mitään rajaa, ei mitään sensuuria, kun Viron nettilehtien keskusteluun ilmestyi huonoa viron kieltä taitavia kommentoijia, jotka mollasivat Suomea ja suomalaisia. Samoin oli Suomen lehtien nettijulkaisuissa, joissa mollattiin Viroa ja virolaisia. Otin jo silloin yhteyttä Viron ja Suomen mediaan, että joku kontrolli täytyisi olla, sillä molemmissa maissa oli ilmeisesti venäläiset, jotka löivät kiilaa suomalaisten ja virolaisten ystävyyssuhteisiin. Hesari taisi silloin hiukan reagoida ja alkoi vähitellen valvomaan keskustelujen paikkaansa pitävyyttä.”

 

Kirjoitin 06.12.2020

Paljon Onnea, Suuri Kiitos Kaikille, jotka taistelitte ja taistellette Suomen itsenäisyyden puolesta

” Meidän on aina pidettävä mielessä, että tänäkin päivänä on joukossamme ”Räikkö räähkiä” oman edun tavoittelijoita, jotka haluavat tuhota sen hyvän mikä meillä on, mikä on pystytty saavuttamaan työllä, vaivalla ja puolustamalla itsenäisyyttämme sodissa, politiikassa ja lainsäädännöllä.

Itsenäisyys on saavutettu, siitä on pystytty pitämään kiinni. Saavutettua demokratiaa ei saa antaa populismin ja suvaitsemattomuuden tuhota.

Ne, jotka heiluttavat Suomen lippuja kehittäen anarkiaa ja luoden vastakkain asettelua kansanryhmien kesken eivät edusta valtion kehitystä vaan tähtäävät sen hajottamiseen.”

 

Kirjoitin 21.02.2021

Kommenttikentät nettimediassa saattavat olla vihan lähde

”Some, Facebook ja toiset vastaavat jakavat vihaa ja kansan jakoa vain omille ryhmilleen, mutta nettimedia jakaa sen edelleen kaikelle kansalle, sillä niihin on vapaa pääsy kaikilla lukijoilla. Some ryhmät toimivat vain ryhmään hyväksyttyjen sisällä

Voisiko jotkut median ammattilaiset, opettajat, terapeutit ja toiset mielenhallinnan ammattialiset paneutua tähän aiheeseen, joka on kansallisen turvallisuuden kannalta oleellisin näinä päivinä? Olen odottanut SUPO:n kannanottoa tähän aiheeseen.

Olen ollut kommentoimassa, lukemassa ja tutkinut tiedotusvälineitten nettimediaa ja niiden kommenttikenttiä jo parikymmentä vuotta Suomessa ja ulkomaiden nettimedioissa.”

 

Kirjoitin 11.04.2021

Maailman meno on nyt epävarmaa, niin lännessä kuin idässä ja maakunnissa

”Eivät ne Venäjän sisäiset ongelmat häviä sillä, että ne yritetään ulkoistaa.

Toisaalta länsimaissa on olemassa aivan sama tapa, jolla vallassa olevat osoittavat syyttävän sormen johonkin ”ryhmään”, eli pois heistä, joiden aikaansaannos on se ongelma.

Meillä kansalaisilla ja äänestäjillä länsimaiden demokratioissa on vielä mahdollisuus saada rehellisissä vaaleissa äänensä kuuluville, on mahdollisuus vaikuttaa.

Koto Suomessa Perussuomalaiset Halla-ahon johdolla ovat sitä vastaan mitä suurin osa kansasta kannattaa, että äänestäjät kääntäisivät kelkkansa heidän puoleensa ja vastustamaan demokratiaa. Parhaiten se onnistuu heikolla hetkellä niin kuin nyt koronakriisin aikaan.”

 

Kirjoitin 19.02.2022

Nyt on suljettava kaikki

”Medioiden kommenttikentät on nyt suljettava, jos ei voi varmuudella vahvistaa kommentoijan henkilöllisyyttä ja maata.

Enää ei riitä hyväksytään/hylätään valvonta. Valvojilla ei ole ymmärrystä kommenttien vaikutuksista

Median vihakommentit leviävät hallitsemattomasti Hangosta Utsjoelle, varsinkin iltapäivälehtien, jotka ovat alustana Venäjää tukevalle äärioikeistolle.”

 Lopuksi vakavaa asiaa!

Ensimmäisen kerran varoittelin vapaista median kommenttikentistä Suomessa Helsingin Sanomia ja muita medioita. Virossa Postimees ja Delfi mediaa silloin, kun kommentointi mahdollisuus nettimediaan tuli. Huomasin heti, että Venäjä alkoi organisoida kommentointeja Suomessa ja Virossa..

Miten se kommentointi organisoitiin ja organisoidaan.

Valitaan 10 tai vaikkapa 100 henkilöä ”samanmielisiä” esim. poliittisesta puolueesta hoitamaan kommentoinnit ympäri sitä maata ja kielialuetta, jota halutaan hallita ja luoda sinne sekasortoa.

  1. Luodaan jokaista media varten ryhmä, joka seuraa sen maan julkaisija 24/7
  2. Valitaan jokaiselle ryhmälle vetäjä, joka jakaa päivystysvuorot.
  3. Tehdään vuorolista, jossa on aina ko. mediaa seuraavat, jotka kommentoivat heti omilla näkemyksillään tai jopa vastakkaisilla näkeymyksillä, kun julkaistaan juttu, johon on voimakkaita vastakkaisia mielipiteitä. Olen huomannut ja ottanut kuvakaappauksia, joissa näkyy jutun julkaisuaika ja ensimmäiset agitoivat kommentit, jotka ilmestyvät jopa samalla minuutilla tai parin minuutin viiveillä.
  4. Seuraavat ryhmän jäsenet valitsevat omat kommentit ja klikkaavat ”tykkään” siitä  kommentista, se suosituimpana. Mediat tarjoavat aina ensimmäisenä kommenttina ”suostuin” ja niin saadaan se pidettyä suosituimpana.
  5. Seuraavaksi kommentoidaan sitä ”suosituinta” jotta se saadaan näkymään koko kommentointilistan eri kohdissa ja eri aikoina.
  6. Juttua aletaan jakamaan eri someryhmissä, joissa on huomattu, että se vastakkain asettelu toimii. Jakaja kommentoi omaa päivitystään otsikossa niin, että se vielä vahvistaa erimielisiä ryhmiä entisestään.
  7. Tässä nopeasti kirjoitettu suunnitelma.

Jossain vaiheessa äänestäjät huomaavat, että heidät on petetty, joten seuraavissa vaaleissa ko.pu0lueen kannatus romahtaa, niin kuin kävi nyt EU-vaaleissa. Presidentin vaalin lopputuloksen ratkaisi toimittaja yhdellä lauseella.

Halutessani olisin voinut tällaisen ryhmän luoda parissa viikossa!

Konstit ovat olleet monet propagandan levittämiseen, jopa vuosituhannet.

Venäjän propagandaraha vuodelta 1919 eri kielillä.. PeLiFoto vanhojen rahojen kokoelma

PeliSuomi
Sitoutumaton

email: pelisuomi@gmail.com
Nyt on ajateltava toisia, sillä heitä on enemmän -Minä olen vain Yksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu