Metsäteollisuus avauksenne tuhoaa Suomen hyvinvointivaltion, hävetkää!

Kuu näkyvissä, mutta Marssiin kaipaamme

Se tuhoaa yksityisyrittäjyyden ja yrittäjät, tuo epävarmuuden työntekijälle työpaikan pysyvyydestä.

 

Minä ex-yrittäjänä voin näin sanoa, sillä loin lähes 700 pysyvää työpaikaa Kainuun korpeen, joita ei voida siirtää Suomesta pois ja jotka ovat suurimmalta osalta koronasuojattuja ja takaavat yrityksen sijaintikunnan verotulot, että veroprosenttia voidaan jopa alentaa.

”Suomen yrittäjien mukaan Metsäteollisuuden linjaus vähentää liittojen valtaa ja siirtää sitä työpaikoille työtä tekeville.

– Tällä tavalla pystymme parhaiten varmistamaan työllisyyttä ja hyvää palkkakehitystä, eli uskomme tämän olevan sekä työnantajien että työntekijöiden etu, Helle toteaa.” Lähde: YLE, 1.10.2020

Suomen Yrittäjät ry, ketä se edustaa? Se ei edusta satojatuhansia Suomen yksityistyrittäjiä vaan pientä suuryritysten joukkoa sekä pankkeja ja vakuutuslaitoksia sekä monopoliyrityksiä. Pienet yksityisyrittäjät, alle 10 henkilöä työllistävät yritykset maksavat lähes 90%:a Suomen Yrittäjien jäsenmaksuista, mutta niillä ei ole yhdistyksessä valtaa, sillä todellisilla yrittäjillä ei ole aikaa ajaa omia etujaan, vaan ne ovat luottaneet etujärjestöönsä, joka on ajanut niitä tuhoavien etuja ja vielä maksaneet siitä. Useat yrittäjät ovat kertoneet minulle, että he maksavat muodon vuoksi, mutta eivät ole saaneet, ja eivät edes odota saavansa mitään apua järjestöltä? Yksityisyrittäjillä ei ole mitään lainsuojan antamaa turvaa. Yrityksen konkurssissa, ei ole edes turvattua oikeusapua velkojia vastaan. Yrittäjältä voidaan viedä ne tuhkatkin pesästä ja pesänhoitaja voi velkojien ja tilintarkastajan avustuksella väärentää pesäluettelon. Yrittäjän maksama oikeusturvavakuutus lakkaa yrityksen konkurssiin, jolloin yrittäjä jää ilman oikeusapua. Yrittäjän omaisuus voidaan myydä jopa 70%:n alihintaan ja rehellisestä yrittäjästä  voidaan tehdä rikollinen. Mitään näistä yrittäjän perusoikeuksista ei ole Suomen Yrittäjät ry. edes yrittänyt saada korjattua. Suomessa ei kukaan muu ole niin turvaton, kuin konkurssin tehnyt yrittäjä. Yksityisyrittäjän yritys ja nimi mainitaan mediassa vasta konkurssin jälkeen, kun olisi ollut tärkeämpää mainita yritys silloin kun se toimi, mutta sen kunnian saavat vain ylikansalliset yritykset, monopoliyritykset ja suuryritykset. Sadattuhannet yksityisyrittäjät tuottavat veroja, tilittävät ne verokirstuun, mutta eivät koskaan saa niistä itselleen etua kriisissä, mutta tilittämättömistä veroista saa vankilatuomion.

Yksityisyrittäjänä minulla oli se ainutlaatuinen etu, että minun ei tarvinnut taistella palkkasummalla parhaista työntekijöistä vaan sain rekrytoinnissa keskittyä työnhakijan ammattitaitoon, koulutukseen, soveltuvuuteen työtehtävään ja motivaatioon työn suorittamisessa. Työntekijällä oli turva työpaikan pysyvyydestä. Ammattiliitot olivat sopineet minun puolestani palkat, työajat ja muut työhön liittyvät edut ja velvollisuudet. Minulla ei olisi ollut aikaa, eikä myöskään halua osallistua työntekijöiden ”huutokauppaan”, joka olisi tuonut tunteen ”orjamarkkinoista”, jolloin palkattavalta työntekijältä olisi riistetty ihmisoikeus oman elannon hankkimiseen ennakkoon määritellyllä korvauksella ja samalla olisi työntekijän motivaatio työn parhaaseen suorittamiseen kadonnut. Yrittäjänä ja työnantajana ymmärsin täysin, että ilman motivoituneita työntekijöitä yrityksen kehittäminen ja pyörittäminen on mahdotonta, sillä me molemmat tarvitsemme toisiamme – me turvamme toistemme toimeentulon. Tärkein tässä järjestelmässä oli myös se, ettei minun tarvinnut taistella suuryrityksiä vastaan parhaan työvoiman palkkaamisessa, jotka olisivat voineet tarjota paremman palkan ja edut, mutta samalla epävarmuuden työpaikan säilymisestä. Työpalkan ja etujen kilpailutus tuo epävarmuuden yrittäjille ja työntekijälle. Tämän työsopimuksien arvon ymmärsin jo 23-vuotiaana kun olin suorittamassa varusmiespalvelusta, kun isäni kuoli ja hoidin kolme perheyritystämme armeijasta käsin keskeyttämättä kansallisvelvollisuuttani. Armeijasta käsin pystyin hoitamaan kesän työntekijöiden palkkaamisen, tein työvuorolistat ja hoidin palkanmaksut. Tämä on sitä Isänmaan rakkautta!

Metsäteollisuudessa on omistajana valtio (me veronmaksajat), kansainväliset sijoittajat ja myös piensijoittajat, työntekijät ja palkansaajat. Mutta johto ajaa vain osakeyhtiölain mukaisesti suursijoittajien etuja, jotka ovat edustettuina yritysten johtoelimissä ja joilla on määräysvalta. Suomen valtion edustajat ovat ajaneet ja ajavat vain puolueittensa etuja ja isänmaan etu on toissijainen. Puolueitten noviisi edustajat nyökyttelevät päätöksille, sillä heillä ei ole kompetenssia sanoa sanakaan hallituksissa, johtoryhmissä saatikka yhtiökokouksissa, heille se on vain yksi kokouspalkkio, tapa ansaita lisää ilman vastuuta.

Suomesta halutaan tehdä kansainvälisten sijoittajien temmellyskenttä, joilla ei ole pienintäkään halua ja ei myöskään tarvetta taata kohtuullista palkkakehitystä, vaan pienentää palkkaa ja suurentaa toimeentulotukia palkansaajille, korottaa maksettavien osinkojen määrää, joista suurin osaa valuu Suomen ulkopuolelle. Suomalasille enemmän eri veroluoteisia maksuja, joilla ylläpidetään palkansaajien toimeentuloa, kun samalla ne verotulot ovat pois kaikesta hyvinvointivaltion tulevaisuudesta. Rapautetaan koulutusta, terveydenhuoltoa, asumista, lasten-, sairaiden- ja vanhustenhoitoa.

Suomi on jo nyt, kiitos monopolisoituneet päivittäistavarakaupan ja palveluiden, maailman kalliimpia ja kotitalouksien velkaantuneimpia maita. Kilpailuvirasto ajaa monopolien etuja ja jopa estää monopolien rajoittamista.

Tämä kehitys, ja nyt tämä isku palkansaajien tulojen vähentämiseen ja epävarmuuteen, tähtää siihen, että työntekijöiltä imetään sekin vähä mikä heidän taloudessa on vielä jäljellä.

Suomi on jo nyt kiikun kaakun, ettei levottomuuden käynnisty virkamiesvaltaisessa yhteiskunnassamme, jossa maakunnat ovat hätää kärsimässä yhden puolueen härskin omaan pussiin pelaamisen takia, jossa näyttelee suurta roolia yksi uskonveljien hyvävelijärjestö.

Mediassa on nostettu esille isänmaanetu, mutta kukaan ei sitä todellisuudessa aja, ei edes Persut, jotka ajavat vieraitten maiden etua, jopa Suomen vihollisen etuja ja arvoja. He ottavat oppinsa heille rajojen takaa syötetyistä valheista, joilla pyritään heikentämään suomalaisten tasa-arvoa, joka on väkimäärältään pienen valtion elinehto ja ainut itsenäisyyden tae.

Tämän isänmaan tuhoamiseen tähtäävän kehityksen on jo edesauttanut puutteellinen ja luotonantajien valvonnassa ollut finanssivalvonta ja konkurssiasiamies.

Suomen valtiovarainministeriöstä on vihdoinkin nostettu Perustuslakivaliokunnassa esille korruptio, joka täytyisi saada vihdoinkin rikostutkintaan. 90-luvulla valtiovarainministeriön virkamiehet junailivat noin 35miljardia euroa teille tietymättömiin ja pääministeri Esko Aho leimasi ne päätöksen 100 vuodeksi salaisiksi. Ne salaukset on nykyhallituksen purettava ja selvittävä.

Maan hallituksella on olemassa kaikki narut käsissään, mutta se raju nykäys puuttuu, että Suomen purjeet saadaan myötätuuleen – se vaatii uskallusta ja oman henkilökohtaisen aseman ja karriäärin vaarantamista – Tehkää se, vaarantakaa oma asemanne Isänmaan puolesta! Kekkonen olisi jo jyrähtänyt, rähjännyt ja räjähtänyt, että rehellinen kurssi löytyisi!

Olen ystävilleni todennut, että Kekkonen ei jättänyt itselleen, sukulaisilleen ja hyville veljilleen henkilökohtaisia omaisuuksia, niitä ei taida löytyä Panaman papereissakaan?

PeliSuomi

email: pelisuomi@gmail.com Nyt on ajateltava toisia, sillä heitä on enemmän -Minä olen vain Yksi !

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu