Missä on Se Jumala, joka antoi Putinille vallan tappaaaaa…

PeLiFoto

Moskovan Patriarkka Kirill, oli se helvetin syvyyksistä noussut antikristus, joka sen väkivallan idean antoi nyt. Väkivallalle ja tappamiselle on helppo löytää syy, kun halutaan keksiä sille oikeutus, se on aina vähemmistö, sillä se vaatii vahvemman enemmistön tuen.

”Ukrainassa taistellaan liberaalin lännen ”niin kutsuttuja arvoja” kuten pride-paraateja vastaan” Lähde: Helsingin Sanomat

Jos me vielä 2022 vuotta jälkeen Jeesuksen syntymän, annamme oikeutuksen harhaan johdetulle kirkon maalliselle ja poliittiselle vaikuttajalle vallan ohjata yhden järkyttävimmistä tämän ajan kansanmurhista, niin ihmiskuntaa on johdettu kohti helvettiä. Vaikka me kaikki anoisimme anteeksiantoa, niin se eri riittäisi, sillä rukouksemme olisi aina jotain uskontoa vastaan. Aina löytyy jokin ”ihmisryhmä”, joiden inhimillisiä oikeuksia vastaan voidaan väkivalta oikeuttaa, kun se koetaan vähemmistöksi.

Meillä on näitä harhaan johdettuja ns. uskovaisia monessa maassa, myös Suomessa, nimiä ei tarvitse edes mainita, kun kaikki heidät tietävät. He ovat sulkeneet mielensä ja silmänsä siltä tuholta, jonka ovat sanoilla aikaan saaneet, saadakseen itselleen taloudellista etua ja valtaa, jota käyttää niiden tavoitteiden saavuttamiseksi tässä ajassa, jolloin rahalla saa loistavat puitteet, kultaa ja kiiltoa.

Me länsimaissa olemme olleet aivan liian heikkoja ja armollisia ”piilo väkivaltaan” kannustavia kohtaan. Olemme edesauttaneet lopettamaan ainutkertaisen elämän ennen aikaiseen kuolemaan.

Olisiko jo aika ymmärtää, että uskonnot ovat kaiken pahan alku ja juuri, niiden uskonkirjojen sanat ja kehotukset tappamaan. Jos me niitä noudattaisimme sanatarkasti ihmisten kirjoittamien uskonkirjojen tekstejä, niin maailma väestön määrä romahtaisi ja jälkeen jäisi keskiajan määrä väestöstä, joka alkaisi tappamaan vastakkaisia uskonkirjojen palvojia ja atomiaseiden voimalla hävittäisimme koko ihmiskunnan, joka olisi pelastus planeetallemme.

Uskonkirjat ovat niinä aikoina kirjoitettuja, sen ajan ja tämän päivän iltapäivälehtien artikkeleita. Lukekaa ja verratkaa, niin yhteneväisyys on hämmästyttävä.

Ne ihmiset, jotka ovat poimineet niistä ihmisten kirjoittamista kirjoista sen viisauden ovat tavoitelleet ihmiskunnalle jatkuvuutta. He, jotka poimivat niistä, niiden kirjoittamisen ajan väkivallan ja pahuuden, ovat tavoitelleet valtaa itselleen ja kärsimystä toisille, tuhoten kaiken olemassa olevan hyvän. Samat tavoitteet löydätte tämän päivän iltapäivälehtien lööpeistä.

Uskonkirjojen ”päätoimittajat” valitsivat kehityksen väkivaltaisen suunnan.

Tätä kirjoittaessani katson ja kuuntelen YouTube:sta ulkoilmakonserttia, jossa on valtava määrä maksavaa yleisöä. Juhla toisaalla, kärsimys ja kuolema toisaalla.

Ihmisen elämän alkaminen on jokaiselle ainutkertainen, sen lopettaminen ennen aikaisesti on suurin vääryys, jota ei voi hyväksyä ja anteeksi antaa. 

Taustalla näkymä pellosta ja taivaasta, josta tämän elämää pursuavan lipun loin: PeLiFoto
+3
PeliSuomi
Sitoutumaton

email: pelisuomi@gmail.com
Nyt on ajateltava toisia, sillä heitä on enemmän -Minä olen vain Yksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu