Paskaa oikeusministeri puhuu

Sukuhautamme Sotkamossa, jossa lepäävät äitini ja kaksi veljeäni, jotka kuolivat ennenaikaisesti yrityksemme ryöstön seurauksena.

Valtiontuet kriisissä ovat huijaus, joilla ryöstetään jälleen yrittäjät

Tämän julkaisulla on erittäin painava yhteiskunnallinen syy!

Kuuntele, kuinka 90-luvun pankkikriisin miljardien pankkituella ryöstettiin yrittäjiä. Ryöstäjinä olivat pankit, joille valtio antoi 35 miljardia euron tuet, jotka pankit käyttivät yrittäjien ja muiden velallisten omaisuuden alihintaiseen ostoihin, jotka myöhemmin roskapankeista myytiin hiljaisuudessa vielä edullisempaan hintaan pienelle piirille, jotka siirsivät omaisuuden veroparatiiseihin ja tekivät valtavat voitot verottomana. Roskapankkien toimintaa ei valvonut kukaan! Velalliset jäivät velkavankeuteen kymmeniksi vuosiksi, osa on vieläkin ulosotossa 30 vuoden jälkeen. Itsemurhien määrä oli valtava, minun yksi veljeni oli yksi niistä ja äitini ja toinen veljeni kuoli ennen aikaisesti nauhalla olevan pankkiirin tekojen seurauksena.

Sama tapahtuu nyt koronakriisin aikaan ja sen jälkeen. Pankkeja tuetaan, että ne voivat ryöstää veronmaksajien rahoittamilla tuilla yrittäjät ja toiset velalliset, jotka ovat omalla työllään kartuttaneet sitä verokirstua, josta ne pankkien tuet maksetaan. Valvontaa ei ollut silloin, ei ollut oikeudenmukaisia oikeudenkäyntejä. Jaetiin vain epäoikeudenmukaisia tuomioita. Sama toistuu nyt, sillä hallitus jakaa miljardeja, mutta ei järjestä pankeista riippumatonta valvontaa niiden tukien kohdentamista yrittäjille ja muille velallisille.

Pankkien myötäpuolina toimivat tilintarkastajat, pesänhoitajat, syyttäjät ja tuomioistuimet. Olen lähettänyt niin KRP:n rikostutkinnat ja noin 20 tuntia puhelunauhoituksia medialle näistä rikoksista, mutta niitä ei ole julkaistu. Herää kysymys – MIKSI? KRP:n rikoskomisariot löysivät useita rikoksia, mutta syyttäjä ei nostanut pankkia vastaan syytteitä, joten se ei edennyt tuomioistuimen käsittelyyn. Emme saanet yhtään puolueetonta ja riippumatonta oikeuskäsittelyä, ne estettiin!

Kuuntele itse, mikä oli se tappotahti

Säästöpankin pankkiirin mielestä hallituksen oikeusministeri puhuu paskaa, joka oli myöntämässä miljardien tuet Säästöpankeille

Klikkaa kuvaa hiirellä, niin puhelunauha käynnistyy

 

Yrittäjä toi kuntaan 465miljoonan markan investoinnin ja satoja pysyviä työpakkoja, josta omarahoitus + osakemyynti oli 200miljoonaa ja pankin rahoitus vain 265miljoonaa. Omaisuuden kokonaisarvo käyvän hinnan mukaan oli 700miljoonaa KHT tilintarkastajan lausunnon mukaan. Näin sitten vietiin yritys ja kodit, joille oli jo ennakkoon pankki päättänyt ostajat alihintaan. Yrityksen osti pankkiirit roskapankilleen 190miljoonan hintaan juhannuksen jälkeisenä maanantaiaamuna, jossa huutajiana oli vain konkurssiin ajaneet pankkiirit, jotka pyörittivät yritystä kuusi vuotta valtavilla palkoilla ja järjettömillä kuluilla.Panttihuutokaupasta ei annettu tietoja ostajille etukäteen, sen esti pesänhoitaja ja pantinhaltija pankki, siitä on todisteena puhelunauhoite.  Sen jälkeen omaisuus myytiin Jaakko Pöyrylle alle sadalla miljoonalla, kun sen arvo oli kohonnut jo 800 miljoonaan markkaan.

Klikkaa kuvaa hiirellä, niin puhelunauha käynnistyy

 

Katso vielä alla oleva linkki, niin tiedä kuinka meitä huijattiin ja samalla tavalla huijataan koronakriisin uhreja

https://areena.yle.fi/1-50197483

 

Nämä olivat seuraukset, jotka voit lukea ja kuunnella alla olevasta YLE:n linkistä

https://yle.fi/uutiset/3-9339074

 

 

 

+5
PeliSuomi
Sitoutumaton

email: pelisuomi@gmail.com
Nyt on ajateltava toisia, sillä heitä on enemmän -Minä olen vain Yksi !

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu