Perkele, nyt on se aika – Kova kovaa vastaan, kun diplomatia on ohitettava

Venäjän propagandaraha vuodelta 1919 eri kielillä.. PeLiFoto vanhojen rahojen kokoelma

Oli kyse Suomen politiikasta tai Putinista, mutta puheenparren on muututtava.

Elämme sellaista aikaa, että Putinin on ovelasti disinformaatiolla (valetiedoilla) hämmentänyt suomalaiset poliitikot, diplomaatit, työtätekevät ja yksityisyrittäjät, eli koko kansan. Käyttäen karkeaa kieltä, mutta ei itse, huom! ei itse vaan sanansaattajien välityksellä. Propagandistien avulla. Peskov, Vladimir Solovjov, Sergei Mardan, Janus Putkinen, Olga Skabejeva, Marija Zaharova jne. ovat Putinin äänet länsimaille. Sillä estetään Putinin syyttäminen sanomisistaan! He ovat nyt ”Moskovan Tiltuja”

He suoltavat uhkauksia, vaatimuksia ja disinformaatiota, medioiden kautta, ilman mitään todellista syytä ohi normaalien diplomaattisten kanavien. Putinin ja hänen lähipiirin ohjauksen mukaan.

Suomen ja muiden länsimaiden päättäjät kommentoivat Venäjän propagandisteille vastaan.  Presidentit ja toiset valtioiden johtajat ottavat heti kantaa Putinin propagandistien tiedottamiseen ja media on siinä mukana. Sen on muuttuva, ei enää niin korkeatasoista, diplomaattista ja meidian kommentointia. Uutiskynnyksen pitäisi ylittyä vasta sitten, kun Putin avaa suunsa.

Diplomaattista vuorokeskustelua voidaan käydä vain ja ainoastaan valtionjohtajien ja diplomaattien kesken. Suomella ja länsimailla täytyy myös olla koulutetut ”propagandistit” = toimittajat ja somen sanansaattajat vastamassa. Heidän täytyy käyttää samoja sanoja ja lauseita vastauksissaan, sillä vain he voivat vastata ”samalla mitalla ja tavalla”

Se ei tarkoita, että viha vihaa vastaan, vaan harkittuja vastauksia vihaan ja propagandaan.

Suomen politiikassa Perussuomalaiset käyttävät Venäjän oppia kotimaassa. Heidän sanavalintansa ja lauseensa ovat yks yhteen Putinin propagandistien kanssa ja he eivät itse sitä edes ymmärrä tai eivät halua ymmärtää, että luovat Suomen sisällä samaa vastakkainasettelua, kuin Putin Venäjän ja länsimaiden välillä. Se vastakkainasettelu heikentää Suomen yhtenäisyyttä, maanpuollustustahtoa ja vaarantaa Suomen itsenäisyyden.

Päättäkää itse, kumpi Presidentti ehdokkaista pystyy vastavuoroiseen keskusteluun Putin Venäjän kanssa Stubb diplomatialla vai Haavisto vastaamalla samalla tavalla kuin hänelle huudetaan? Kumpi heistä on tullut ”ulos kaapista” mielipiteillään ja diplomatian ohittamisella, kun on kyse suomalaisten lasten, kansan ja länsimaiden tulevaisuudesta? Uudella Presidentillä ei ole aikaa luoda lunta.

Perussuomalaisille vakava viestini on se, että älkää te nyt vaarantako rajulla vastakkainasettelulla Suomen itsenäisyyttä samalla tavalla, kuin Keskustapuolue yhdessä Kokoomuksen kanssa tuhosi yritykset Suomesta ja otti 50miljardia euroa valtiolle velkaa ja suurin osa siitä ohjattiin paikallispankkien kautta edelleen parin puolueen kannattajien hyväksi ja se salattiin 100 vuodeksi. Kymmeniä tuhansia yrittäjiä ryöstettiin konkurssiin ja sadat tuhannet  suomalaiset menettivät kotinsa ja ajettiin velkavankeuteen. Myös meidän perheemme, kuusi veljestä  perheineen, 11 lasta, kodit vietiin… Sauli Niinistö toimiessa Perustuslakivaliokunnan puheenjohtajana ja Esko Ahon pääministerinä. Tapelkaa ja haukkukaa ketä tahansa vasta sitten, kun sodan merkit kaikkoavat Putin kukistamisen jälkeen Euroopassa – nyt on yhdistettävä yhteen rintamaan kaikki. Työtätekevät, isänmaatamme suojelevat poliitikot, yrittäjät, tulevat sukupolvet, kuin heterot ja homot, jotka tulevat yhdessä taistelemaan juoksuhaudoissa isänmaamme puolesta, niin kuin edellisissä sodissa. Nyt, jos koskaan on otettava sitä velkaa, että Suomen työntekijät perheineen pärjäävät tämän katastrofin yli ehjin nahoin ja maanpuolustustahto säilyy.

Nyt on aika yhdistää kaikki suomalaiset samaan riviin, ei erotella, vain yhdessä me pärjäämme tämän sodan uhan keskellä!

Nyt tarvitaan myös Alan Turingin tietotaitoa ja oivalluksia sekä Aleksanteri Suuren rohkeutta!

 

Kuunnelkaa tästä Moskovan Tiltua, joka oli sodan aikaan Venäjän propagandisti samoin kun ovat nyt Putinin propagandistit

PeliSuomi
Sitoutumaton

email: pelisuomi@gmail.com
Nyt on ajateltava toisia, sillä heitä on enemmän -Minä olen vain Yksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu