Protestiäänet kusee omille nilkoille ja silmille

Äänestäjän muisti ei ole enää lyhyt, sillä meillä on vapaa media, joka tutkii ! Lähde: https://www.is.fi/politiikka/art-2000006072383.html

Mieti edes vähän, että ketä äänestät – Juuri Sinun äänesi on se tärkein !

Ketä äänestää, mikä puolue ja mikä ehdokas ajaisi minulle ja minun läheisille parempaa elämää tulevaisuudessa? Mikä puolue korottaisi palkkaa ja loisi turvaa tulevaisuuteen lapsille?

 

 • Millä saisi käännettyä maakuntien ja kuntien politiikan niin, että se ottaisi minunkin tarpeet huomioon?

 

 • Miten sitä hyvinvointia jaetaan, kun olen työtön tai sairas?

 

 • Mikä puolue turvaisi lapsen koulutien ja sosiaalihuollon, että sairaana olisi terveyspalvelut tarjolla?

 

 • Mikä turvaisi yrittäjän tulevaisuuden koronan kestäessä ja sen jälkeen?

 

 • Mikä tai mitkä puolueet ovat osoittaneet näiden toiveiden täyttämisen ne toimet jo aiemmin, ei vai lupauksia vaan todella Eduskunnassa ajaneet niitä asioita, joista olisi oikeasti turvaa tulevaisuuteen?

 

 • Mikä puolue tai puolueet ovat vain turvanneet oman puolueen kannattajien edut, mutta eivät ole turvanneet kaikkien kuntalaisten etuja, Sinun ja perheesi etuja?

 

 • Mikä puolue on hamunnut itselleen valtaa ja sitä valtaa väärin käyttäneet kunnissa ja maakunnissa vain oman edun saavuttamiseen?

 

 • Onko se puolue Keskusta, joka on ajanut KAIKKIEN kuntalaisten etua, vaan ainoastaan oman puolueen kannattajien etuja?

 

 • Onko se puolue Perussuomalaiset, joka on ajanut pienipalkkaisten, työttömien ja eläkeläisen etua Eduskunnassa ja maakunnissa, vaan onko se vain keskittynyt toisten puolueitten kampittamiseen populismin keinoin unohtaen äänestäjänsä, koronan ja isänmaan etujen ajamisen?

 

 • Onko se puolue Sinun mielestäsi oikea, jonka puolueen edustajat Eduskunnassa ovat rikoksesta tuomittuja?

 

 • Onko se puolue se, jota haluat äänestää, jonka puolueen toimintaa ohjaa kiihkouskovaiset ja suvaitsemattomuus ja Sinä siihen uskovaisten ryhmään kuulumattomana olet pakana, jonka elämällä ei ole merkitystä kunnan asukkaana?

 

 • Onko se puolue oikea, joka ei halua tuoda suomalaisia lapsia sotavankileiriltä kotimaahan turvaan ja olisi ollut valmis jättämään evakot rajan taa? Luoden uhkakuvia niihin rikoksiin, joista puolueen johtohenkilöt on jo tuomittu.

 

 • Onko se oikea suomalainen puolue, joka ajaa kotimassamme Venäjän etuja ja lakeja Suomen lainsäädäntöön kieltäen abortit ja sinun seksuaalivähemmistöön kuuluvat lapsesi?

 

 • Hyväksytkö Sinä äänestäjänä, että puolueesi johtajalla tulee kotona oleva ase mieleen, kun kohtaa puiston penkillä istuessaan henkilön, joka ehdottaa hänelle sellaista, mistä hän ei pidä?

 

 • Onko se puolue tämä, jonka ex-puheenjohtaja ja ex-pääministeri on tätä mieltä ” ”KOSKA PELKKÄ VALISTUS ei näytä tehoavan, pitää ottaa käyttöön järeämmät keinot. Sairausvakuutuksessa ja julkisen terveydenhoidon maksuissa voitaisiin antaa alennusta niille ihmisille, jotka noudattavat terveitä elintapoja. Näin syntyisi säästöä, joka voitaisiin käyttää vaikka kasvaviin vanhustenhoidon kuluihin”

 

 •  Haluatko oikeasti äänestää puoluetta, joka haluaa puolueensa kannattajat partioimaan kylien raitille?

 

 • Haluatko oikeasti äänestää puoluetta, jonka ohjauksessa on niin virkamiehet, oikeusviranomaiset, terveyden ja vanhusten hoito? Jos et ole sen puoleen jäsen, niin oikeuden ja terveydenhuollon saaminen on epävarmaa.

 

 • Halutako äänestää puoletta, jonka jäsenet voivat paikallispankin kautta kaapata omaisuutesi pilkkahintaan irtisanoen sinun asuntolainasi työttömyyden tai yrityksen konkurssin vuoksi?

 

 • Haluatko Sinä äänestää puoletta, jonka vallassa on paikallispankki, jonka johtaja kertoo sinulle konkurssin jälkeen, että Sinun äitisi omaisuudelle on kunnanjohtajalla jo ostaja tiedossa, vaikka velkojen panttina oleva omaisuus ei ole vielä edes pakkohuutokaupassa?

 

 • Haluatko Sinä äänestää puoluetta, jos olet jo lapsesi on kansanedustajana jossain toisessa puolueessa, niin toisen puoleen johto painostaa Sinua äänestämään toista puoluetta?
Jätin jokaisen kysymyksen jälkeen Sinulle miettimistauon, että pohtisit rauhassa äänesi antamista ja poistaisit ajatuksistasi sinne syötetyn valheen.

 

Menkää niille toreille ja teltoille kysymään ehdokkailta, että minkälaisen kunnan ja maakunnan he haluavat? Mitä he haluavat muuttaa nykyisestä, mitkä ovat heidän arvonsa elämässä, kunnasta ja sen asukkaista? Kysykää juuri niistä ehdokkaan tavoitteista ja käykää kaikkien puolueiden teltoilla ja videoikaa ehdokkaiden vastaukset vastaisen varalle. Kysykää ne kysymykset, joihin ehdokkaat eivät halua vastata – kysykää suoraan, että onko ehdokkaalla väkivaltaan taipumuksia, onko rikostuomioita ja mitä kansanryhmiä he vihaavat? Onko jokin kansanryhmä, jota he eivät hyväksy ja miksi? Kuka maksaa heidän vaalikulut? Juokaa siellä rauhassa kahvia ja syökää makkarat siinä sivussa, mutta vaatikaa vastauksia. Tivatkaa niitä vastauksia nyt, että toisetkin kuulee, että mikä on ehdokkaan tausta ja tavoitteet. Muistakaa, että siellä teltoilla ovat ne, jotka tulevat päättämään kotikuntasi asioista. Älkää päästäkö heitä helpolla, mukavilla jutuilla, sillä niiden aika on vasta sitten, kun olette äänestäneet. Tärkeintä on käydä niillä teltoilla, joissa ei ole teidän ehdokkaat, että saatte oikean kuvan siitä, minkälaista porukkaa siellä on ehdolla, että voitte kertoa niistä tutuillenne. Eli samaan tapaan kuin menette kauppaan ostamaan uutta pesukonetta tai televisiota, jolloin te haluatte varmistaa, että se kone vastaa vaatimuksillenne. Äänestäjä tuskin haluaa rikollisella antaa ääntään tai ostaa rikkinäistä vehettä? Avatkaa vaikka kännykällänne tämä blogi, että muistatte kysyä!

Muista tutkia googlella ehdokkaasi tausta. Laita ”etunimi sukunimi” näin lainausmerkkien sisään, niin löydät ehdokkaasi historian. Jos et itse osaa niin kysy apua kaverilta, joka sen osaa!

 

 Haluan korostaa, että en ole minkään puoleen jäsen, vaan politiikkaa ja mediaa seuraavana minulle on syntynyt oma näkemykseni siitä, että mikä on Suomelle vaaraksi ja mikä edesauttaa koronasta selviämiseen, talouden ja viennin nousuun, työpaikkojen syntyyn. Samalla se turvaa yhteiskuntarauhan ja itsenäisyyden. Nämä kysymykseni laadin Sinulle blogini lukija, että tulevaisuutesi olisi turvattu ja yhteiskuntaa parantava.

 Äänestäjän muisti on nyt rajaton, kiitos googlen !

Muokkaus 11.25: tarkennus googlella hakuun

Populismin valheiden savuverhon takaa meidän on nähtävä oman äänemme merkitys parempaan tulevaisuuteen. Kuva:PeLiFoto

 

PeliSuomi

email: pelisuomi@gmail.com Nyt on ajateltava toisia, sillä heitä on enemmän -Minä olen vain Yksi !

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu