Putinin seuraaja on Tsaari

Tsaari Aleksanteri II:n viidennen polven jälkeläisen Georgi Mihailovitš Romanovmin suureelliset häät pidettiin lokakuussa 2021 Pietarissa. Näitä häitä ei olisi Pietarissa pidetty ilman Putinin lupaa.

Varmaan kaikki huomasivat, että Putinia ei häissä nähty. Kätensä vereen tahrinutta Putinia ei saa yhdistää viattomaan Tsaariin.

Häät olivat alkunäytös sille, miten valta aletaan siirtämään.

Häiden jälkeen alkoi tapahtumaan, kun Venäjä alkoi siirtämään joukkoja Ukrainan rajalle.

Putinin tarkoituksena oli viimeisenä työnä luovuttaa Ukraina ja valta uudelle Venäjän hallitsijalle, jonka venäläiset ottavat avosylin vastaan. Putin joutuu nyt tyytymään vain Ukrainan osan luovuttamisesta Tsaarin hallintaan.

 

Miksi näin ja kuka hyötyy/kärsii tällaisesta vallan vaihdoksesta?

Sota loppuu, kun osa Ukrainaa on Venäjän hallussa ja tavoitteet alueista on saavutettu. Eli se tapahtuu aika pian.

Putin voi olla tai olla olematta kuolemansairas.

Niin kuin muistamme, kuinka Putinin tuli valtaan ja edelliset presidentit saivat ”syntinsä” anteeksi ja syytesuojan. Samoin tapahtuu nyt, ja laki syytesuojasta on jo hyväksytty joulukuussa 2020. Lailla sai syytesuojan myös Dmitri Medvedev.

 Vallanvaihto on kahden kauppaa, eli uusi Tsaari saa vallan ja antaa Putinin ja hänen lähipiirinsä kaikki rikokset anteeksi.

Venäjän kansa ja myös länsimaat ovat riemuissaan ja helpottuneita. Venäjä alkaa välittömästi perääntymään Ukrainaan jääviltä alueilta. Voi olla, että uusi Tsaari auttaa Ukrainan uudelleen rakentamisessa?

Venäjän rakentaminen uudeksi alkaa alusta ja muutamassa kuukaudessa länsimaissa asunut, opiskellut ja toiminut uusi Tsaari kruunataan asemaansa satumaisten menojen saattelemana.

Luulen, että Moskovan Patriarkka Kirill vaihdetaan myös uuteen, sillä Kirillin synnit ovat myös raskaat, joten hänestä on päästä eroon, sillä Kirillistä on tullut ”riippakivi” ja hän muistuttaisi hyökkäyksestä Ukrainaan. Eli uusi Moskovan Patriarkka laskee kruunun Tsaarin päähän.

Venäjän Tsaari aloittaa hallitsemisen puhtaalta pöydältä ilman yhtäkään rikettä Venäjän kansaa vastaan ja mitä suurimpana naapurivaltioiden ystävänä. Kruunajaisiin osallistuu maailman kuninkaalliset ja valtioiden päämiehet.

 

ps: ”Putinin palatsi” Mustanmeren rannikolla ei ole Putinia varteen, vaan se on Tsaarille rakennettu kesäpalatsi. Putinilla voisi olla siellä eläkevirka talonmiehenä?

0
PeliSuomi
Sitoutumaton

email: pelisuomi@gmail.com
Nyt on ajateltava toisia, sillä heitä on enemmän -Minä olen vain Yksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu