Ryssitellä ei saa, mutta homotella saa?

PeLiFoto

Olen kirjoittanut aiemmin, kuinka eri seksuaalivähemmistöihin kuluvat nuoret ja aikuiset ovat joutuneet pilkan kohteeksi, jopa väkivallalla on uhkailtu, kun Päivi Räsänen on avannut sanaisen arkkunsa.

***
Julkaisin tämän blogi kirjotuksen pahimpaan korona-aikaan marraskuussa 2020 ja nyt se on jälleen ajankohtainen

***

Päivi Räsänen, aiheuttamasi kärsimys koskee lapsista kuoleviin

Osa seksuaalivähemmistöön kuuluvista pystyy ohittamaan Räsäsen tokaisut, mutta suuri osa, varsinkin nuorista maakunnissa, joutuu niistä kärsimään. Yöunet katoavat, masennus, syrjään vetäytyminen, itkuisuus, koulumenestyksen lasku, kiusatuksi tuleminen, jopa itsemurha ajatukset ja sen toteuttaminen on ollut Räsäsen sanojen seurauksia.

Nyt ilmeni uusi ja todella vakava ongelma Räsäsen puheista viimeisen kahden viikon aikana.

Ensin yksi ja sitten toinen seksuaali vähemmistöön kuuluva vanhus kysyi minun mielipidettäni, että joutuuko hän helvettiin kuoltuaan, niin kuin Räsänen Raamattua lainaa? Kysyjät eivät edes tunne toisiaan, joten ymmärsin, että se kysymys saattaa olla, on ollut ja tulee olemaan useimpien seksuaalivähemmistöihin kuuluvien mielessä vakavasti sairastuessa ja/tai vanhetessa.

Tämä koronajan yksinäisyys ja kuoleman läheisyys vanhuksilla ja muille riskiryhmään kuuluvilla tuo kuolemaan liittyvät pelot voimakkaammin esille, sillä koronkuolema on läsnä joka mediassa aamusta-iltaan. Ehkä sodan aikana on viimeksi kuolema ollut näin lähellä jokapäiväistä elämää? Nyt seksuaalivähemmistöihin kuuluville saattaa tulla voimakkaasti esille oma seksuaalinen suuntautuminen ja sen siihen liittyvät kuoleman jälkeiset pelot, jotka heille on taottu Ramatulla päähän. Kärsimystä kärsimyksen päälle.

Ne onnekkaat seksuaaliseen vähemmistöön kuuluvat, jotka eivät ole käyneet pyhäkoulua ja rippikoulua, heillä näyttäisi olevat asiat paremmin, sillä Räsäsen sanat ja tuomio kuulostaa heistä siltä samalta, kuin kaikkien muidenkin poliitikkojen äänenkalastelupuheet. Eli heihin Räsäsen sanoilla ei ole vaikutusta.

Suurin osa heteroista ei pysty edes kuvittelemaan sitä kärsimysten määrää, jonka osa seksuaalivähemmistöihin kuuluvista voivat kokea kuoleman lähestyessä tai sitä miettiessä?

Kuoleman jälkeisten tapahtumien pelko saattaa lisääntyä, kun vakavasti sairas tai yksinäinen vanhus näkee tai kohtaa papin sairaalassa tai Räsäsen mediassa.

Räsänen on saanut valtavasti mediatilaa, joka on Suomessa omaksuttu tapa, että rikoksesta epäillyt tuodaan esille ja heistä annetaan jopa menestynyt henkilökuva, mutta rikoksen uhrien kärsimykset eivät myy samaan tapaan.

Seksuaalivähemmistöön kuuluvat on hiljennetty aiemmin nurkkaan häpeämään omaa olemassa oloaan ja nyt heidät on alistettu sinne viimeiseen nurkkaan odottamaan helvettiin siirtämistä.

Myönnän, että kirjoitan tätä raivoissani ja myötätunnosta, sillä niin pahalta tuntui kuulla ne kysymykset ystäviltäni, että odottaako heitä nyt kuoleman jälkeen helvetin kiirastuli, ikuinen kadotus? Itseltäni katosi yöunet pariksi yöksi ystävieni kärsimystä pohtien.

Ystäväni ovat rippikoulun käyneitä, joten vastasin heille, että jos vähänkin sitä Raamattua tuntee, niin Räsänen sinne helvettiin joutuu, et sinä, sillä sinä olet elänyt elämäsi hyvin ja et ole vahingoittanut fyysisesti etkä henkisesti ketään toista ihmistä.

Pohdittuani nyt pitempään matkaa paratiisiin tai helvettiin, niin olisin vastannut näin:

Sinä tiedät, että Räsänen on poliitikko, joka hankkii kannatusta ja leipänsä hyvin kyseenalaisin konstein toisia soimaten. Hän on ollut niin innoissaan saamastaan huomiosta tuomitessaan seksuaalivähemmistöjä kadotukseen. Se innostus ei ole millään muotoa tervettä, jos yhdestä toisia vahingoittavasta lauseesta tule elämäntehtävä. Raamatussa on paljon kuolemansyntejä, mutta Räsäsen Raamatuntuntemus on keskittynyt yhteen lauseeseen. Ihmettelen, että onko hänellä vielä lääkärinoikeudet, sillä joku homo- lesbonuori voi hänen vastaanotolla saada elinikäiset traumat?

Uskon kiihkossaan terroristi odottaa pääsevänsä paratiisiin ja uhrit helvettiin. Ajatteleeko Räsänen samoin, että toisten henkinen vahingoittaminen avaa taivaanportit?

Jokainen voi pohtia sitä, että minne joutuivat Paavit ja kirkonmiehet, jotka toimivat inkvisitiossa kiduttaen ja surmaten? Siellä samassa paikassa lienee Räsäselle kohta? Räsänen puheet eivät ole kipuilua vaan kidutusta kanssaihmisille.

Uskovaiset eivät tätä muista: Joten kannattaa tutustua Uuteen Testamenttiin ja Jeesuksen sanomaan, joka on aivan toisenlainen kuin Mooseksen mielipiteet aikoinaan.

Joh. 5:22  Isä itse ei tuomitse ketään, vaan hän on antanut kaiken tuomiovallan Pojalle,

Joh. 5:23   jotta kaikki kunnioittaisivat Poikaa niin kuin he kunnioittavat Isää. Se, joka ei kunnioita Poikaa, ei kunnioita myöskään Isää, joka on hänet lähettänyt.

Joh. 8:15   Te tuomitsette niin kuin ihmiset ainakin, minä en tuomitse ketään.

Joh. 12:47  Jos joku ei noudata minun sanojani, vaikka on ne kuullut, en minä häntä tuomitse. En ole tullut tuomitsemaan maailmaa, vaan pelastamaan sen.

Room. 14:22  Säilytä sinä oma uskosi Jumalan edessä. Onnellinen se, joka ei tuomitse itseään siitä minkä uskoo oikeaksi.

Matt. 7. 1:2     Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi. Niin kuin te tuomitsette, niin tullaan teidät tuomitsemaan, ja niin kuin te mittaatte, niin tullaan teille mittaamaan.

Matteus 23. on syytä lukea hartaasti kaikilla uskovaisilla, jotka ovat olleet suvaitsemattomia ja syrjineet sukupu0livähemmistöjä.

 

Raamatusta ja uskonnosta on tullut politiikan väline, joten suosittelen pohtimaan kirkon erottamista valtiosta.


Helvetin syövereihin.
Kuva Paltaniemen kuvakirkosta Kajaanissa, jossa kuvataan paratiisi ja helvetti. PeLiFoto
PeliSuomi
Sitoutumaton

email: pelisuomi@gmail.com
Nyt on ajateltava toisia, sillä heitä on enemmän -Minä olen vain Yksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu