Some on nyt vaarallisempi länsimaille, kuin medialla on siitä lupa kertoa

pelifoto, 2003

Jo parikymmentä vuotta siten seurasin Suomen ja Viron median vapaita keskustelupalstoja netissä. Silloin ei ollut mitään rajaa, ei mitään sensuuria, kun Viron nettilehtien keskusteluun ilmestyi huonoa viron kieltä taitavia kommentoijia, jotka mollasivat Suomea ja suomalaisia. Samoin oli Suomen lehtien nettijulkaisuissa, joissa mollattiin Viroa ja virolaisia. Otin jo silloin yhteyttä Viron ja Suomen mediaan, että joku kontrolli täytyisi olla, sillä molemmissa maissa oli ilmeisesti venäläiset, jotka löivät kiilaa suomalaisten ja virolaisten ystävyyssuhteisiin. Hesari taisi silloin hiukan reagoida ja alkoi vähitellen valvomaan keskustelujen paikkaansa pitävyyttä.

Siksi tämän blogin kirjoitin.

Olen nyt viimeiset vuodet ollut molempien maiden eri some ryhmissä ja Facebook on se vihon viimeisin, jonka kautta ympäri maailmaa luodaan vihaa eri kansojen kesken ja eri väestörymien välille.

Iitin Tiltut ja Räikkö Räähkät tekevät ohjatusti maksua vastaan myyrän työtä vihaa lietsoen.

Suomeen on perustettu kotimaisia ja eri kansallisuuksien ryhmiä, niin myös toisiin maihin, joihin kalastellaan maahanmuuttajia eri maista vastustamaan kaikkea sitä mikä on hyvinvointivaltioiden perusta. Valitettavasti tämä koskee myös mediassa mainostettuja ja kehuttuja ryhmiä.

Olisi syytä puuttua ja vaatia vähintään some jäteiltä, Facebookilta, WhatsApp:ilta, Twitter:ltä ja vastaavilta, että ryhmien perustajista olisi aina ja poikkeuksitta selkeästi ja helposti saatavilla ryhmien perustajien oikeat henkilötiedot ja tausta sekä mistä maasta ryhmä on perustettu.

Monelle herää kysymys, että miksi? Siksi, kun olen, sen minkä olen pystynyt selvittämään, niin eri some ryhmien todelliset perustajat ovat vain kissan, koiran tai tietokoneella luotujen kuvien takana, joilla ei ole todellista historiaa tai ryhmien perustajien historia ulottuu vain ryhmän perustamisen ajankohtaan.

Ne ryhmien perustajat hyväksyvät, joilla vain on se oikeus, samanlaisen epämääräisen taustan omaavia henkilöitä ryhmään mukaan, sinne samaan joukkoon, jonne on houkuteltu sen ryhmän ajatusmaailmaan sopivia ihmisiä. Välillä alkaa ryhmän perustajilta ja/tai ylläpitäjiltä tulla epämääräisiä päivityksiä salaliitoista ja mielenosoitus kutsuja, jotka eivät liity edes ryhmän aiheeseen?

Mitä ovat ne ryhmät ja niihin ryhmiin hyväksytyt uhrit, joita sen jälkeen hyväksi käytetään?

He ovat niitä, jotka ovat suomalaisia ja pettyneitä hyvinvointivaltion perustaan, ne ovat heitä, jotka ovat luottotiedottomia, ylivelkaisia, epäoikeudenmukaisuuden kokeneita oikeusviranomaisten toimesta, avioliitossa pettyneitä, maahanmuutossa epäonnistuneita jne. eli ne, jotka ovat syrjäytetty yhteiskunnasta ja useasti ilman omaa syytään syöksyneet pikavippipankkiirien loukkuun – köyhyyteen, jotka eivät näe siitä ulospääsyä. Eli ne kaikista heikoimmassa asemassa olevat kansalaiset ja maahan työn tai muun syyn takia Suomeen muuttaneet. Siksi ne some ryhmät on perustettu, ei siksi, että autetaan, vaan käytetään heitä hyväksi.

Olen aiemmin kirjoittanut näistä blogeissani ja saanut jopa uhkauksia, kun olen kirjoittanut ja Facebook sivuni on avattu Moskovassa.

Ei medialla, ei meidän päättäjillä ole pienintäkään ymmärrystä siitä, että heitteille jätetyt kansalaiset, suomalaiset ja maahan muuttaneet ovat se kohderyhmä, joita on käytetty ja käytetään jatkuvasti hyväksi Suomen rapauttamiseksi ja maanpuolustuksen heikentämiseksi.

Suurimmalla osalla on myös syntymän tuoma äänioikeus, EU:n tuoma äänioikeus tai muun syyn oikeus äänestää Suomen vaaleissa. Hatusta vedän sen luvun, mutta kyse on jo miljoonasta äänioikeutetusta, jotka voivat vaikuttaa esim. seuraavissa kunnallisvaaleissa varsinkin maakuntien poliittisiin voimasuhteisiin. Miten helppoa olisi yhden ryhmän jäsenten kirjautua johonkin kuntaan asukkaaksi ennen vaaleja…?

Kunnallisvaalit tulevat näyttämään sen suunnan, minne Suomi menee, niillä äänillä jotka on kalasteltu erilaisissa ”ääriryhmissä”, joissa äänestäjät on ohjattu antamaan äänensä Suomen yhtenäisyyttä ja hyvinvointivaltion kehitystä vastaa, joka tulee heikentämään entisestään äänestäjien hyvinvointia. Mutta juuri sitä, ne eri some ryhmien taustalla olevat tahot haluavat, että heillä, joilla on elämä nyt pois raiteiltaan, niin heidän tulevaisuus tuhottaisiin.

Tämä on se tapa, jolla Suomea ja muita Euroopan valtioita vahingoittavat some ryhmien vetäjät toimivat, länsimaisia hyvinvointivaltioita vastaan.

Kun Neuvostoliittoa luotiin, kun Natsi-Saksaa yritettiin luoda, niin samalla tavoin käytettiin manipulointia, valheita ja vihaa hyväksi, että saatiin kansalta suostumus uuden ja väkivaltaisen eliitin luomiseksi, joka alkoi sumeilematta teloittaa kansaa, heitä, jotka olivat luoneet jo sen heikon hyvinvoinnin, joka antoi kaikille kansalaisille edes mahdollisuuden tavoitella itselleen ja perheelleen parempia elämisen mahdollisuuksia. Ne diktatuurin tähtäsivät vain valitun eliitin valtaan, joka on nyt Pohjois-Koreassa, Valko-Venäjällä, Kiinassa ja useassa maailman valtiossa.

Näin minulle kirjoitti toisesta maasta tuttavani vieraalla kielellä, joka yritti värvätä minua äärioikeiston puolelle, joka tietää, että minä ja perheeni menetimme kaiken 90-luvun pankkikriisin uhrina.

”Hitto, sinulta on riistetty elämäsi työ, ja kannatat edelleen sosiaalidemokratian puolesta. Kerro minulle, eikö se satuta?”

Tämä on se tapa, jolla meitä Suomen oikeuslaitoksen uhreja houkutellaan ääriaineisten pariin. Niin helppoa minullakin olisi ollut jo 28-vuotta siirtyä Suomen ”vihaajaksi”, ja tästä vaarasta olen kertonut ja kirjoittanut, mutta kukaan ei ota todesta tätä elämän kokemusta ja kansainvälisiä yhteyksiäni, koska minut ryöstettiin ja syrjäytettiin yhteiskunnasta.

Vastasin hänelle näin ja siihen loppui minun houkuttelu äärioikeistoon ja vihaamaan Suomea: ”Miksi minulla täytyisi olla vihainen, kun sain semmoisen vapaan elämän elää monessa maassa, että 35 vuoden syntymäpäivän jälkeen ei ole tarvinnut töitä tehdä”

Todellisuudessa olen ollut vihainen Suomelle siksi, että minulla oli ainutlaatuinen ja vankka kokemus puolen miljardin markan, lähes 100 miljoonan euron, ainutlaatuisen ja menestyvän yrityksen ideoinnista, perustamisesta ja rakentamisesta Kainuun korpeen. 700 pysyvän ja varman työpaikan luomisesta, joita ei voi siirtää Kiinaan tai toisiin maihin, joka on vielä koronalta suojattu. Minulla oli ammattitaito, yhteydet, kokemus ja ideoita luoda vielä saman verran ja vielä enemmän työpaikkoja ja elämisen mahdollisuuksia, mutta se mahdollisuus riistettiin minulta Kainuun ja Suomen vahingoksi.

Siitä huolimatta ja epäoikeudenmukaisesti kohdeltuna olin, olen ja tulen aina olemaan Suomen patriootti. Sillä Suomessa elää vielä kaksi veljeäni, kolme veljeäni on jo siirtynyt ajasta iäisyyteen, mutta veljieni 13 lasta ja heidän lapsensa elävät ja tekevät töitä ja yrittäjinä Suomea kaikille paremmaksi.

 

Muokkaus 1.11.2020, poistin kaksi linkitystä

PeliSuomi

email: pelisuomi@gmail.com Nyt on ajateltava toisia, sillä heitä on enemmän -Minä olen vain Yksi !

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu