Vain Haavisto voi ottaa henkilökohtaisen riskin pelastaakseen Suomen kriisissä.

PeLiFoto24

Kuka toinen suomalainen poliitikko olisi vaarantanut oman uransa ja kansainvälisen maineensa pelastaakseen suomalaiset lapset Al-holista? Tietäen, että se on hänen omalle uralleen riski? Haavisto otti sen riskin ja kantoi suomalaisten lasten puolesta sen – se oli uroteko! Jota media on jauhanut  koko vaaliajan, mutta ymmärtämättä sen riskin merkitystä ja Haaviston vahvuutta.

Joten sellainen henkilö pystyy myös ottamaan riskin ja vastuun koko kansan hyvinvoinnin puolesta, jos todellinen, suurempi uhka on olemassa ja toteutumassa.

Toisilta presidenttiehdokkailta puuttuu uskallus laittaa itsensä peliin jopa suomalaisten, terroristien hallussa olevien, lasten hyvinvoinnista. Vaan he vähättelevät sitä tai pitävät heidän pelastamistaan jopa virheenä, joka on täysin inhimillistä ajattelua vastaan.

Haaviston toiminta Al-holissa olleiden suomalaisten lasten palauttamisesta tuotiin eri ehdokkaiden haastattelussa esille, mutta jätettiin kysymättä toisilta ehdokkailta, että miten he olisivat toimineet Haaviston asemassa?

Muistutan vielä, että Presidentille kuuluu tärkeimpänä tehtävänä Kansainväliset suhteet, joita Haavisto käytti menestyksekkäästi hyväkseen suomalaisten lasten pelastamiseksi.

Kaikki se, miten Haavistoa arvosteltiin ja luotiin uhkakuvia lasten ja heidän äitiensä palauttamisesta Suomeen oli alle kaiken arvostelun. Huom! Lapset ja Äidit kuuluvat yhteen!

Se, että miten lapset selviävät järkyttävistä kokemuksistaan on Suomen viranomaisten tehtävä, että he tulevat niistä selviämään.

Oli todella ala-arvoista Suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan pilkkaamista, että lapset olisi tullut erottaa äideistään, niiden kaikkien lasten kokemien järkyttävien tapahtumien seurauksena. Luotiin kuva lapsista terroristeina. Miten alas poliitikot ja media asian käsittelyssä lankesi, että lapsi ei voi selvitä kokemastaan traumasta oli yhtiskuntamme lastensuojelun ammattilaisten törkeätä aliarvioimista, jotka ovat työssä kohdanneet varmasti todella rankkoja lasten kokemia väärinkäytöksiä ja traumoja.

Niin ala-arvoista ihmisyyden ja terroristileiristä pelastettujen lasten arvojen hylkäämistä ja asian käsittelyä mediassa ja poliittisessa keskustelussa en muista koskaan itsenäisyytemme aikana tapahtuneen.

Aikoinaan tuotiin lapset äiteineen ja perheineen turvaan Venäjältä pakkasilla hevosten vetämissä reessä. Kukaan ei silloin arvostellut, että se olisi ollut väärin.

Lapsia lähettiin yksin ryhmissä Ruotsiin sotaa pakoon ilman äitiä tai isää vieraalle maalle, vieraaseen kulttuuriin ja vieraitten ihmisten huolettavaksi vieraalla kiellä.

Sodat ovat sellaisia, että silloin täytyy toimia sodan ehdoilla, mutta järkevästi ja hallitusti, ajatellen lasten parasta, sillä silloin he ovat aina vieraitten ihmisten armoilla. Onneksi Al-holin lapsista piti huolta Suomen Ulkoministeri Pekka Haavisto!

Muistutan vielä, että Venäjä on jopa yli 100 vuotta ryöstänyt lapsia eri maista vanhemmiltaan koulutettavaksi tulevia sotia varten tai adoptoitavaksi Venäläisiin perheisiin. Heitä tai heidän jälkeläisiään voi olla sotimassa nyt Ukrainassa. Terroristivaltioille on yhteistä se, että ulkomaalaisten lapset ovat vain tulevien tykkien ruokaa, joka kohtalo olisi odottanut myös Haaviston pelastamia suomalaisia lapsia, joten heidän tulevaisuus olisi ollut jo määrätty.

KOMMENTIT POISTETTU JA ESTETTY.

Yhden puolueen 24/7 päivystävät kommentoijat iskivät heti.  Sama porukka, joka on hallinnut kaikkien medioiden kommentointia viimeisien vaalien alla.

PeliSuomi
Sitoutumaton

email: pelisuomi@gmail.com
Nyt on ajateltava toisia, sillä heitä on enemmän -Minä olen vain Yksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu