Vihervasemmisto ja pääsaatana, kumpi parempi?

Ketkä ovat niitä peltsepuuppeja ja ketkä pitävät heikompienkin puolta? Otsikon sanat ovat Perusuomalaisten nuorten sivulta. Se ”pääsaatana” on jutussa Halla-aho.

Perussuomalaisilla on myös hyviä tavoitteita, eli ravistella kymmeniä vuosia korruption kyllästämää virkamieskuntaa ja maakuntien hallintoa, mutta mitäs sitten? Vaihdetaanko Suomen korruptio Venäjän kaltaiseen diktatuurin ylläpitämään täydelliseen korruptioon, jossa siellä työtätekevällä kansaosalla ja yksityisyrittelijäisyydellä ei ole sitäkään sananvaltaa, kuin on nykyisessä Suomessa. Tämän tekstin kirjoittamisen jälkeen joutuisin monessa valtiossa pakenemaan maan alle kotiovelle koputtavia viranomaisia ja kyyditystä vankilaan.

Suomessa oli korruptiojäänne itsenäisyyden alusta, jolloin pieni eliitti piti omassa hanskassaan virkamieskunnan ja tuomioistuimet, kunnes vähitellen nekin tulivat kansan valvontaan.

Valitettavasti 90-luvun pankkikriisissä avautui ovi pienelle eliitille Esko Ahon hallituksen (1991-95) myötä kaapata se sama mennyt valta itselle Mauno Koiviston käskystä ja oikeusviranomaisten avustuksella 6.5.1992. Silloin jätettiin noudattamatta talletuspankeista säädettyjä lakeja ja ne perkeleet ottivat valtion kirstusta veronmaksajien rahat, 35miljardia euroa, joilla katettiin paikallispankkien tappiot, kun lain mukaan vastuu oli pankkien tallettajilla.  Samalla surmattiin työkelvottomiksi kymmeniä tuhansia velkaisia menestyviä yrittäjiä ja satoja tuhansia muita aiemmin hyvin toimeentulevia velallisia, tavallisia kodin omistajia, joilta vietiin omaisuus, yritykset ja kodit pilkkahintaan. Myöhemmin omaisuus myytiin hiljaisuudessa pienelle piirille vielä halvemmalla ja nyt vasta, 25 vuoden jälkeen ne velalliset päästettiin velkavankeudesta. Tänä aikana se pieni piiri keräsi miljardien voitot vuokra ja myyntivoittoina ryöstettyjen velallisten omaisuudella. Suomi menetti samaan aikaan kymmenien tuhansien yrittäjien luovuuden, tarmon ja heikkeni kansantaloutena, jonka aukon täyttivät ylikansalliset yhtiöt. Yritysvoitot, verotulot ja varallisuus valuivat ulkomaille.

Nyt se sama pankkikriisi on huomattavasti karseampana edessä, nurkan takana odottaa, kun tuhotaan loputkin Suomesta. Valtiovalta ei ole siihen mitenkään varautunut. Nyt summat ovat kahta kauheammat ja Suomen putoaminen todelliseen ylitsepääsemättömään velkaloukkuun on vain lyhyestä hetkestä kiinni. Tätä Halla-aho ja kumppanit odottavat, sillä silloin on uudet vaalit ja kansa herkempi menemään populistien kelkkaan mukaan ymmärtämättä sitä, että ne vievät Suomen jyrkänteeltä alas ja sieltä takaisin kipuaminen nykyiseen hyvinvointivaltioon on vuosikymmenten tuskientaival. Tuskin kukaan meistä isänmaallisista suomalaisista haluaa, että vieras valtio meidän maamme miehittää ja sille mahdollisuudelle me emme saa antaa edes sitä pikkusormea, saatikka edes mielipidettä siihen suuntaan. EU ei ole se ”vieras valtio”, se ei ole miehittänyt Suomea, vaan se on aivan samanlainen Euroopan valtioden taloudellinen yhteenliittymä, kuin Suomi muodostuu eri kunnista ja maakunnista.

Euroopan Unionin elämänarvot ovat ne Suomen hyvinvointivaltion kulmakivet, eli jokaisella kansalaisella on oikeus omanlaiseensa arvostettuun elämään yksilönä yhteiskuntamme jäsenenä. Ikään, sukupuoleen, alkuperäiseen kansallisuuteen, sukupuoliseen suuntautumisen, terveyteen, varallisuuteen ja elämän katsomukseen.

Nyt on otettava koppi siitä, millä populistit ovat ratsastaneet vaalivoittoon, eli korjattava menneisyyden viat ja todellakin putsattava Suomen sisäsiittoinen virkamiesvalta ja korruptio – myönnettävä sen olemassaolo, sitä ei saa kiistää. Esteellisyys ja korruptio on otettava tarkempaan syyniin ja niitä koskevat rikoslait on säädettävä ankarimmiksi ja rinnastettava toistensa kanssa. Maakunnissa on virkamieskunta tarkastettava, että jokainen lainkäyttövaltaa toteuttavan on tuotava puolue ja muut sidonnaisuudet esille rangaistuksen uhalla. Tuomarit ja syyttäjät on kierrätettävä maakunnista toisiin, että sidonnaisuudet katkeavat.

Suomessa puhutaan, mutta ei ainoastaan puhuta, kun yritetään pitää huolta kaikista kansalaisista, niin hyvässä kuin pahassa. Sossu toimii ja jakaa kerättyjä verotuloja edelleen eri tukimuotoina nopeasti kiirehtivästä kärrystä pudonneille. Pyritään pitämään kaikista huolta, mutta Perussuomalaiset noukkivat niitä harvoja, jotka jäivät kyydistä pois. Kuitenkin sossu tavoittaa heidätkin, kun saavat tiedon. Iltapäivälehdet pitävät viimeistään siitä huolen, että ne avuntarvitsijat saavat äänensä kuuluville, mutta Perussuomalaiset unohtavat kertoa niistä pelastetuista, mutta ne kohuotsikot jäävät somessa jakoon ilman myöhempiä selityksiä. Sillä niin kalastetaan ääniä kuin järven suurinta haukea, jota kuvataan ja mediassa levitellään.

Perussuomalaisten kannatuksen nousu ja populistiset some päivitykset, kera iltapäivälehtien lööppien kanssa, voidaan nyt hyödyntää rajulla poliittisella korjausliikkeellä oikeudenmukaisemman Suomen hyväksi. Eli Perussuomalaisten nostamat epäkohdat odottavat korjausta ennen seuraavia eduskuntavaaleja, jolloin ne eivät enää lisää populistien kannatusta.

Maalittamis-lainsäädäntö täytyy laitta nyt lepäämään, sillä se estää korruption ja esteellisyyden ilmiannon ja uutisoinnin. Sen aika on sen jälkeen, kun Suomesta on tehty korruptio vapaa, kun korruptiosta ja esteellisyydestä rangaistaan vankilatuomiolla. Ennen niitä on myös pysäytettävä käräjäoikeuksien tuomioiden valitusmahdollisuuden heikentäminen hovioikeuksiin, jota nyt ajaa pieni joukko, joka pyrkii estämään tulevan pankkikriisin uhrien riippumattoman, puolueettoman ja oikeudenmukaisen kohtelun oikeusistuimissa.

Eli Perussuomalaiset ovat tietämättään tervehdyttämässä Suomen yhteiskuntaa ja turvaamassa hyvinvointivaltion säilymisen ja niihin vaatimuksiin on nyt valtiovallan vastattava, että korjaukset tehdään tämän hallituksen toimesta. Jos niitä ei tehdä, niin anarkia voittaa!

Ihan vaan mielenkiinnon vuoksi sietäisi perussuomalaisten katsella Suomen tilastoja ja vertailla niitä muiden maiden tilastoihin, niin selviää se, että miksi Suomi sinnittelee vielä hyvinvointivaltioiden joukossa.

Ja se paljon parjattu vihervasemmisto?

Mitä se on Suomen ja suomalaisten hyväksi tehnyt. Katsokaa sitä ympärillänne, joka on säästetty saastumasta ja kurkatkaa palkkapussiinne, jonne on joka kuukausi tullut suhkoht kohtuullinen tulo tekemästänne työstä, ne sosiaaliedut, terveydenhuolto, vanhustenhoito, eläke… Minä ex-yrittäjänä voin sanoa rehellisesti, että palkatessani satoja työntekijöitä olin helpottunut, kun sain valita eri työtehtäviin henkilöt, joilla oli kuhunkin työhön paras koulutus, sopivuus ja ammattitaito. Minun ei tarvinnut taistella siitä, että kuka tulee pienimmällä palkalla töihin, koska vasemmisto ja ammattiliitot olivat sopineet palkat keskenään.

Kiitos niiden vihreiden, että ymmärsin rakentaessani yrityksemme lämpövoimalaa, että valitsin parhaimman ja puhtaimman lämpövoimalan, vaikka se oli kallein, ettei se saastuta matkailulle elintärkeätä ympäristöä.

Perussuomalaisten äänestäjä, kysy puolueenne eliitiltä, että mitä enemmän he voivat antaa ja taata tulevaisuudessa Sinulle ja lapsillesi? Onko se jotain enemmän, jotain konkreettisesti parempaa, jota Suomi voisi tarjota? Katso, lue ja tutki, onko jossain toisessa maassa jotain sellaista parempaa ja turvallisempaa, jota Sinulla ei nyt jo ole? Älä lue niitä yksittäisiä ongelmia, joita juuri nyt on yhteiskunnassa, sillä Suomessa ongelmat ovat todella pieniä verrattuna toisten maiden ja kansojen ongelmiin. Maahanmuutto ja pakolaisetkaan eivät ole ongelma, sillä Suomi tarvitsee hallitusti lisää osaajia ja kansalaisia, mutta kerro Sinä ehdotuksia, että miten hoitaa ne asiat niin, ettei niistä koidu ongelmaa Sinulle ja läheisillesi. Huutaminen, haukkuminen, raivoaminen ja suvaitsemattomuus eivät ole niitä tapoja, joilla valtiota ammattitaitoisesti hoidetaan ja ylläpidetään hyvinvointia.

Jos jollain Suomessa, niin minulla olisi syytä raivota ja hajottaa, mutta siten en tee, sillä olen oikeasti kansallismielinen, joka ei halua hajottaa sitä, minkä näen olevan hyvä ja kehityskelpoinen. Pari viikko sitten toisen valtion äärikonservatiivipuolueen edustaja yritti mielistellä minua omaan joukkoonsa, mutta jyrkästi kieltäydyin.

Minä estin keväällä 1996 valtiopäivien avajaispäivänä mielenosoituksen, joka olisi voinut äityä väkivaltaiseksi, mutta nyt en voi sitä enää tulevaisuudessa estää, jos valtiovalta, ja oppositiossa olevat Perussuomalaiset ja Kokoomus siinä mukana, eivät sitä omilla toimillaan estä!

Demokratiaan kuuluu vastakkainasettelu ei toisten aseman heikentäminen!

Muokkaus 19.1.20, 12.52, lisätty avainsanat

PeliSuomi

email: pelisuomi@gmail.com Ainoa puolueeni on Suomi ja suomalaiset Asun ulkomailla

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu