Yrittäjällä täytyy olla rikoksen sietokykyä?

Presidentti Sauli Niinistö totesi 17.11.2015 ”Jos ei kykene elämään riskin kanssa, on turha ryhtyä yrittäjäksi. Yrittäjyyskoulutus on tärkeää, mutta se on turhaa, jos perusasia, riskinottokyky puuttuu”. Lähde: Kauppalehti 17.11.2015

Minä sanon: ”Jos ei kykene presidenttinä ymmärtämään yrittäjää ja kansaa, on turha ryhtyä presidentiksi. Poliittinen kokemus on tärkeätä, mutta se on turhaa, jos perusasia, kansan ja yritystoiminnan ymmärtäminen puuttuu.”

Yrittäjän tulee sietää riskiä, muistuttaa Finnveran pääekonomisti Timo Lindholm. Yrittäjäksi ryhtyvän täytyy aika hyvin tietää se, että silloin ovat asiat omissa käsissä, on vastuu siitä että omalle osaamiselle on työtä, on halukkuutta, on kykyä sietää epävarmuutta, ottaa riskiä.Lähde: YLE 13.11.2019

Miksi nämä ihmiset lausuvat tällaista, kun heillä ei ole ymmärrystä yrittäjänriskistä, jota yksityisyrittäjä ei voi hallita silloin, kun todellisuudessa on kyse yrittäjän riskistä, jonka kohtaloksi muodostuu, oikeusviranomaisten, valtion ja rahoittajien rikollinen toiminta yksityisyrittäjyyttä kohtaan.

Yrittäjänriski ei voi olla sitä, että täytyy varautua rikolliseen toimintaan valtiovallan ja rahoittajien rikollisesta toiminnasta,

Mikään valtio ei voi toimia ilman yrittäjiä, mikään yksityisyritys ei voi toimi ilman yksityisyrittäjiä turvaavaa lainsäädäntöä.

On ymmärrettävä erottaa yritykset ja yksityisyrittäjät. Sana ”yritys” pitää sisällään eri yritysmuodot; monopolit, ylikansalliset yritykset ja yksityisyritykset, joista itsenäisen valtion kannalta on tärkein yksityisyritykset. Yksityisyrittäjät ovat pitäneet ja pitävät valtiontalouden ja verotulot tasapainossa, kun ne toiset ajavat vain ja ainoastaan sijoittajien etua, ja useimmat niistä tuottavat tulosta vain Suomen rajojen ulkopuolelle.

Jos valtion lainsäädäntö ja kansallinen media syrjii kansallisten yksityisyrittäjien oikeusturvaa ja tukee monopoliaseman saavuttamista kasvottomille yrityksille ja ylikansallisille yrityksille, niin se johtaa vääjäämättä valtion taloudellisen taantumaan. Yritysideoiden, luovuuden ja uuden yritystoiminnan lamaan. Valtio avaa silloin uusia markkinoita vierasmarkkinoille ja vierastyövoimalle, jolloin vaarannetaan valtiontalous ja itsemääräämisoikeus, sillä ylikansallisten yhtiöiden lobbarit valloittavat valtion poliittisen päätöksenteon. Siitä seuraa poliittisen päätöksenteon valuminen valtion rajojen ulkopuolelle. Niin on nyt Suomessa tapahtunut.

Siitä on ollut seurauksena se, että ns. Itsenäinen valtio on menettänyt päätöksenteon globaaleille markkinoille, jotka sanelevat politiikan suunnan vieraiden valtioiden hyvinvoinnin edistämiseksi ja näivettävät itsenäisen valtion kehityksen ja hyvinvoinnin.

Suomessa tämä itsenäisyyden alasajo ja päätösvallan tuhomainen sai alkunsa Eskon Ahon hallituksen toimista 1991-95, joka tuhosi kymmeniä tuhansia yksityisyrityksiä ja satojatuhansia kotitalouksia 90-luvun pankkikriisin taitamattoman, jopa rikollisen toiminnan tuloksena. Silloin valtiolle otettiin velkaa 50miljardia euroa, joka on puolet tämän hetkisestä valtion velasta. Valtionvelasta hävisi teille tietämättömille 35miljardia, josta poliitikot ja media ei ole antanut vieläkään selvitystä kansalaisille ja veronmaksajille?

Poliittisten puolueiden on tehtävä tästä täydellinen selvitys, sillä se on se perussyy, jota puolueet eivät ole halukkaita selvittämään, josta johtuu ns. vanhojen puolueiden alasajo ja populististen puolueiden nousu valtaan. Hyvinvointivaltion alasajo, lasten, nuorten, sairaiden ja vanhusten pahoinvointi.

Jos sitä avointa selvitystä ei tehdä viimeistään NYT niin tulevaisuus on hallitsematon anarkia. Valtion itsenäisyys on asetettu vaaraan, miehittäjälle on avattu portti miehitykseen, sillä kansalaiset on ajettu joko tai tilanteeseen, jossa vaihtoehtona on toiseen valtioon liittyminen, kun suurimmalle osalle kansalaisista ei ole enää mitään menetettävää. Ruoho on kuihtunut omassa itsenäisessä valtiossa ja se näyttää vihreämmältä toisen valtion huomassa.

Jopa minut, maanpakoon ajetun isänmaan patriootin, te olette ajamassa väkisin äänestämään puoluetta, joka on ollut kaukana minun patrioottisesta Suomen vapauden, itsemääräämisoikeuden, hyvinvointivaltion, suvaitsevaisuuden ihanteesta. Nykyinen politiikka ei voi tarjota mitään näistä, niin minun on luovuttava muutamasta em. ihanne yhteiskunnan tavoitteesta, ette edes muutama niistä olisi säilytettävissä.

Hävetkää Te, jotka teette nyt valtakunnan- ja maakuntapolitiikkaa. Nyt tarvitaan oman urakehityksen vaarantajia. Luopukaa itsekeskeisyydestä ja yrittäkää ajaa koko Suomen etua, sillä kohta se on liian myöhäistä tai se on jopa liian myöhäistä!

Kotoa, kotiseudulta ja kotimaasta pois ajettuna, sydämeni on synnyinmaassa. Tuhansien kilometrien päässä kotimaastani. Suomen, sekä EU-maiden pirstaloituvaa politiikkaa seuraavana näen tulevaisuuden varsin synkkänä ilman rajuja korjausliikkeitä valtioiden hallinnon hoidossa.

 

PeliSuomi

email: pelisuomi@gmail.com Nyt on ajateltava toisia, sillä heitä on enemmän -Minä olen vain Yksi !

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu