Takuuhinta uudelle ydinvoimalle.

Uuden ydinvoiman rakentajan tulee saada takuu siitä ettei enää joudu poliittisen idiottimaisuuden pyörteisiin, jonne ydinvoima joutui tuulen ja sen tukien vuoksi.

Miksi valtio ei antaisi vähintään samanverran tukea mitä annettiin tuulentupien rakentamiseksi raunioittamaan aiemmin kohtuullisesti toimivaa sähkön tuottoa ja jakelua

Moni täällä on todennut omassa taloudessaan, kuten myös koko talouselämä, kuinka vaikeaa on talouden pitkäjänteinen suunnittelu ilman siihen liittyvää tietoa edes sähkön summittaisesta tulevasta hinnasta.

Antaa markkinoiden toimia, mutta ehkäistään kansantalouden suurimittainen kuppaus.
Ylettömistä hintaheilahteluista on päästävä eroon, ne ovat vahingollisia ja verotuloja heikentäviä. Investoimalla uuteen ydinvoimaan saisimme myös valtion verotulot kasvuun koska yrityksillä olisi pohjatieto minkä varaan investoida. Nyt en puhu opportunisteista kuten joku Wittusen putiikki vaan pitkäjänteisetä halusta rakentaa uutta.

PS. Carunasta ja muista ulkomaisista verkon omistajista on päästävä eroon.

Pertti Kannisto
Sitoutumaton Vihti

Vihtiläinen eey ,eläkeläinen ex-yrittäjä. Ihmettelee politiikan ja maailman menoa iän (ei kuitenkaan seniliteetin) korkeuksista. Tekniikan ja humanismin ilmiöistä kiinnostunut purjehtija.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu