Sanna Marin tarjoaa turvapaikan

Sosiaalisessa mediassa ovat monet halpamieliset kommentaattorit arvostelleet vahvasti Purran hallitusta siitä, ettei se ole mieluusti eikä ripeästi vastannut sille esitettyihin, hallituksen toimia koskeviin kysymyksiin eduskunnassa tai vapaan lehdistön palstoilla. Arvostelusta on saanut osansa arvostelun kohteen mielestä epäoikeudenmukaisesti myös pyöreäsilmäinen apulaisministeri Orpo, jota myös lempeästi lallukaksi kutsutaan. Arvosteluhan viittaa ministeri Purran mielestä koulukiusaamiseen, ja on ilkeämielisellä tavalla väärä ja epäasiallinen, kuten kaikki opposition mielipiteet ovat. Olemmehan saaneet tottua siihen, että aina kiusallisen kysymyksen osalta hallitus on löytänyt syylliseksi edellisen, eli Sanna Marinin  hallituksen. On luimerreltu niin sanotusti Sanna Marinin hameen alle mahdollista arvostelua karkuun. Näin on hyvin pärjätty ainakin tähän saakka. Tosin uusimmista gallupeista päätellen on kansa vähitellen havahtunut näiltä osin kiusalliseen todellisuuteen.

Hallituksen näkökulmasta on selvää, että Sanna Marin on johtanut maamme puutteeseen ja kurjuuteen sekä valtion talouden synkkään konkurssitilaan. Tästä vielä lapsenlapsemmekin meitä synkeästi kiroavat ja josta edes  nykyinen kaikkinensa etevä hallituksemme ei näytä kykenevän meille pelastusrengasta heittämään, ehkäpä kuitenkin lyijypainolla varustettuna.” Tulevaisuudessakin esitettäviin kysymyksiin olemme hallituksessa päättäneet edelleen vastata moittimalla Sanna Marinin äärimmäistä taitamattomuutta.”

Toivoisin, että edes tässä tilanteessa hallitus oppisi oivaltamaan, mitä tarkoittavat sanat vastuuntunto ja vastuunkanto. En tosin usko, että näin tulee tapahtumaan, kun on vuoden päivät seurannut tähänastista räpelöintiä.  Arvoisa hallitus. – Vastuunkanto ei tarkoita yhden kansanryhmän hyväksi koituvaa päätöksentekoa, vaikka sitä kuinka kehtaisi nimittää oikeudenmukaiseksi ja tasapuoliseksi.

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu