Lisäajan lisäaikaa jalkapallossa!?

Olen jo pitemmän aikaa ihmetellyt jalkapallo-otteluiden kestoa. Eilenkin Brasilian ja Chilen välisessä pelissä pelattiin minuuttikaupalla nk.lisäaikaa, jopa jatkoajan lisäaikaa!? Onko tässä mitään järkeä? Välillä näyttää tuomarikin olevan pelin keston suhteen hukassa, niin paljon ylitetään annettu lisäaikakin. Katsojat ja pelaajat eivät ole täysin tietoisia koska peli oikein päättyy. Ei se näin saa olla!

Sovitaan jatkossa peliajaksi 2×50 minuuttia ilman mitään lisäyksiä. Summeri soi kun peliaika täyttyy kuten jääkiekossa. Vaikka kesken vapaapotkun. Luulisi tuossa ajassa joukkueiden saavan selvän toisistaan pelikatkoineen ja loukkaantumisineen. Ajan peluusta kovat sanktiot.

Ja, jos joudutaan rangaistuspotkukisaan, niin ne ampukoon vaihtomiehet. Elleivät kentällä olleet pelaajat ole saaneet paremmuuttaan selville noin 130 minuutin aikana ( nykyisen käytännön mukaan), ovat he hommansa tehneet; taitonsa näyttäneet.