Blogipalstan toimivuudesta (toimimattomuudesta)

Kun Helsingin Sanomat osti Alma Median tuotannon aletaanko tätä blogipalstaa taas justeeraamaan heille sopivaksi?

Vanha blogipalsta oli kaikkinensa parempi kuin tämä nykyinen. Jos uusinnan pakollisena perusteena oli yhteensopivuus Alman kanssa, niin muuten mentiin metsään. En ole huomannut yhtään asiaa, joka nyt olisi paremmin, joitain nippeliasioita lukuunottamatta.

Palstan hitaus on todettu, mutta eikö sitä muuten osata nopeuttaa kuin ”tykkäykset” poistamalla. Poistetaanko nopeuttamiseksi seuraavaksi vanhat blogit ja  vanhat kommentit? Kuviahan ja linkkejä on jo hävinnyt, ja jotkut olemassa olevat sivut eivät linkistä avaudu.

Päätoimittaja (uusikin) on pyytänyt ilmoittamaan palstan epäkohdista ja muutosehdotuksista. Niitä olen joitain tehnyt, mutta tuloksetta. Ja kun ilmoitussivulle on laitettu sähköpostiosoitteen paikka, niin yhtään palautusviestiä en ole saanut; ylläpidolta ilmoitusta miksi jotain esittämääni epäkohtaa ei ole korjattu – eikö ole korjattavaa, eikö osata tai eikö haluta epäkohtaa korjata? Onko vastauksen sähköinen anto mahdotonta?!

Olen ehdottanut seuraavia parannuksia: Karusellin alla olevat valkoiset näppäimet näkyviksi. Jos karusellin kirjoituksia haluaa nopeasti selata, ei kursoria saa osumaan näppäimille. Pistäkää niihin edes mustat reunat!  Miksi artikkelikuva avautuu liian suurena? Miksi sivuille pitää jatkuvasti kirjautua? ”Hae Puheen(Vapaa)vuorosta”-haku ei löydä nimellä kaikkia kirjoittajia.

Voi olla, että olen vanhana sen verran taitamaton ATK:n käyttäjä, että en ymmärrä kaikkia tämän uudistetun  palstan  hienouksia. Mutta olen kyllä vahvasti sitä mieltä, että vanhassa oli vara parempi!

 

 

PerttiRampanen

Paperiteollisuudesta leipänsä tienannut teknikko. Eläkkeellä. Sitoutumaton, mutta ei kantaa ottamaton.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu