Halla-ahon kommentit länsivalloista Ukrainan sotaan liittyen ovat oikeita

Iltalehden toimittaja Mika Koskinen tuo esiin kirjoituksessaan ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajan Jussi Halla-ahon ajatuksia tämän Twitterissä julkaisemista kommenteista koskien Venäjän hyökkäyssotaa Ukrainassa ja länsivaltojen suhtautumista siihen. Oikeita ovat!

Mikä saa maailman mahtavimman sotilasmahdin johtajan (presidentti Biden) antamaan lausuntoja, jotka edesauttavat Putinin jatkamaan hyökkäystään kaikenlaisin mielettömin ja järkyttävin keinoin??  Ja kuinka kauan? Loputtomiin? Biden ilmoitti heti sodan alussa, että Yhdysvallat/Nato ei tule sotimaan Venäjää vastaan. Ei tule joukkoineen avuksi hyökkäyksen uhrille. Eikä toimita määrätynlaisia aseita  ukrainalaisjoukoille. Ei tee sitä eikä tätä – Putin kiittää tiedoista. Hänen on hyvä perustaa hyökkäyssuunnitelmansa tämän mukaan jatkossakin. Jatkaa naisten ja lasten teurastusta. Uskomatonta!

Voiko todellakin olla niin, että johtavien länsimaiden herrojen housut tutisevat Putinin olemattomien uhkausten edessä. PELKÄÄVÄT alkaako tämä kolmannen maailmasodan.  Millä rahkeilla? Ja mitä kaikkea pelkäävätkin? Missä on lännen sotilasjohdon päätöksenteon järki ja  rohkeus? Pelkurimaisuudella ei sotia voiteta. Ottakaa Ukrainan asevoimista oppia. (Tai aiemmin historiassa Suomen.)

Aina kun näkee eri viestimissä uuden kerrostalon raunioiden savuavan venäläisohjuksen osumasta, täytyy mielessään  hävetä ja pyytää anteeksi ukrainalaisten naisten ja lasten kärsimysten vuoksi tätä puolustusjärjestön, sen jäsenten vellihousumaisuutta. Onko mitään Venäjän joukkojen sotakuviota, joka saisi Naton, enemmän tai vähemmän yhtenäisenä,  laittamaan stopin Putinin sotaretkelle, ja ukrainalaisten siviilien teurastukselle?

Pysäyttäkää nyt ihmeessä venäläinen lauma, niin kuin Halla-ahokin vaatii. Lännellä on voima, keinot ja moraalinen oikeus se tehdä. Ja onnistuisi kyllä!

Pakko kai Suomen oli liittyä puolustusjärjestöön, mutta näin pelkurimaisen hampaattomaksi en Natoa olisi uskonut. Toistuuko tämä pelkurimaisuus mahdollisesti jossain muodossa jatkossakin 5.artiklan toteuttamisessa? Voi meitä silloin!

 

 

+20
PerttiRampanen
Sitoutumaton Mänttä-Vilppula

Paperiteollisuudesta leipänsä tienannut teknikko. Eläkkeellä.
Sitoutumaton, mutta ei kantaa ottamaton.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu