Kahovkan padon räjäyttäminen Putinin viimeisin aikomus

Putinin viimeisimmästä, toivottavasti viimeisin!, brutaalista sotatoimesta, aiotusta Kahovkan padon räjäyttämisestä ja suuren tulvan aiheuttamisesta Hersonin seudulla, uutisoidaan nyt. Olisiko kyseinen järjetön teko, tämän sodan oloissa vertaansa vailla, sellainen, joka aiheuttaisi länsimaiden (Naton) johdon liikkeelle saannin: pistämään stopin Putinin hulluudelle? Ei siltä näytä! Antaa ukrainalaisten uida, onhan meillä hyvät perusteet olla puuttumatta asiaan, kun on tuo maailmanhistorian pitävin 5. artikla.  Sitähän ei laiteta edes hetkeksi ”hyllylle” vaikka mitä tapahtuisi! Kalsarimyrkyttäjähän suuttuisi totaalisesti, jos hänen sotaansa liiallisesti puututaan. Häntä ei saa ajaa nurkkaan, eikä aiheuttaa kasvojen menetystä. Eihän Biden, Macron  ja Scholz? Pidetään vaan yhteyttä, kyllä Putin lopulta rauhoittuu. Voi hyvät hyssykät!

Näyttää todella siltä, että mitkään Putinin sotarikolliset toimet eivät täytä liiallisuuden kriteereitä Ukrainan kansaa kohtaan länsijohtajien mielestä. Mikä on se tappamisen ja tuhon aiheuttamisen raja jolloin joku tai jotkut Natomaiden johtajat toteavat, että nyt saa riittää? Laittavat sotajoukkonsa liikkeelle, edes ilmavoimat, jollakin Nato-kokoonpanolla. Ylittyykö raja silloin vasta kun ydinpommit paukkuvat? Turhan myöhäistä arvon herrat! Ja mitä, jos Putin ei ylitä ollenkaan teidän punaista viivaanne, mikä se sitten onkin? Katsotaanko tätä naisten, lasten ja vanhusten teurastamista, kaupunkien hävitystä ja koko maan saattamista tuhoonsa aina ja aina vaan, vaikka ensi kesään?!

Kauhistelut ja sotarikostuomiolla venäläsjohtoa uhkailemalla ei päästä puusta pitkään… ei mihinkään! Se on jo moneen kertaan nähty. Toimintaa Nato…TOIMINTAA!

Putinin hermot kyllä kestävät sotaa, miten on länsijohtajien itsekunnioituksen, inhimillisyyden tajun, moraalisuuden ja psyyken kanssa?

 

Kahovkan pato

 

 

+2
PerttiRampanen
Sitoutumaton Mänttä-Vilppula

Paperiteollisuudesta leipänsä tienannut teknikko. Eläkkeellä.
Sitoutumaton, mutta ei kantaa ottamaton.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu