Koululaitoksella ei tietojen mukaan mene hyvin, mitä tekee opetusministeri Henriksson?

Opetusministeri  metsästää rasisteja sieltä täältä, lähinnä perussuomalaisten  joukosta. Vaatii ministerikollegoitaan suorastaan polvillaan katumaan ja anteeksipyytämään  vuosien takaisia kirjoituksiaan ja sanomisiaan!? Koittaa ilmiselvästi kaataa näillä esiintuloillaan hallituksen. Luultavasti sen rasismi keppihevosenaan tekeekin. Hänellä näyttää olevan kova hinku oppositioon, ja vanhastaan auvoiseen yhdessäoloon vasemmiston naisjohtajien kylkeen. Ministeriön varsinaiset asiat eivät Henrikssonia  näemmä kiinnosta.

Luulisi  olevan työsarkaa riittämiin koittaa laittaa koululaitoksen toiminta kuntoon. Sen epäkohdistahan uutisoidaan tämän tästä. Lasten oppimistulokset heikkenevät.

En ole huomannut ministeri Henrikssonilta ainoatakaan kommentointia viranhoitoonsa kuuluvalta alalta. Viekö ”rasistien” jahtaaminen niin paljon ministerin työaikaa?

Vaikka rasismi itsessään on kielteinen asia, sen jankuttamisessa on menty yli kaiken kohtuuden. Katsotaan mitä hallitus alkaa saamaan aikaiseksi, arvostellaan sitä sitten jos on tarvetta – varmasti sitäkin ilmenee –  ja palataan tarvittaessa rasismiasiaan pienemmällä vouhkeella.

 

 

PerttiRampanen
Sitoutumaton Mänttä-Vilppula

Paperiteollisuudesta leipänsä tienannut teknikko. Eläkkeellä.
Sitoutumaton, mutta ei kantaa ottamaton.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu