Miksi oikeistopuolueiden johto ei ota voimakkaasti kantaa Stubbin tueksi?

En ole huomannut, että kokoomuksen, perussuomalaisten ja keskustan johtajat olisivat ottaneet voimakkaan kannan porvaripuolueen ehdokkaan puolesta. Miksi eivät?

Kunhan ei vaan keskustapuolue tee kolmatta virhettä vasemmiston kylkiäiseksi!? Ensimmäinen oli kun lähdettiin mukaan vasemmistojohtoiseen hallitukseen. Toinen virhe oli vetäytyminen Orpon hallituksesta….  Kannattiko?

Jos Saarikko kuvittelee, että kolmas kerta toden sanoo ja nyt kannatus nousee  jättämällä avoimeksi ketä keskustalaiset äänestävät, ja saa vasemmiston sympatiat ja punavihreän presidentin, niin ei maaseudun talojen katolla loista kunnian kukko. Se on varma!

Perussuomalaisista löytyy kaikenlaisia hörhöjä, anteeksi!, mutta nyt täytyy suurimmalla osalla puolueväkeä olla ajatukset kohdallaan: Stubb presidentiksi. Tähän suuntaan on Purran syytä laumaansa johtaa; ollaanhan oikeistopuolue ja oikeistohallituksessa mukana. En usko, että niinkään vasemmalle  mennään, että joukoittain äänestetään Haavistoa. Vedän silloin ruksit kaikin tavoin puolueen kohdalle.

Kokoomuksen väki varmaankin tajuaa mitä kello on lyönyt; ei äänestä punavihreää sateenkaaripresidenttiehdokasta. Tosin olen hieman epäileväinen puolueen naispuolisesta jäsenistöstä. Ovat kerran erehtyneet.

KD:n äänet menevät varmasti Stubbille. RKP:n eivät kokonaan.

Rivit suoriksi ja kaikki pyörät pyörimään, että saadaan oikeistolainen presidentti oikeistolaiseen Suomeen! Ehkei paras mukana olleista ehdokkaista, niin ainakin sopivin näistä kahdesta vielä mukana olevasta.

P.S. Vasemmistolaiset ovat haukkunet perussuomalaisia surutta, näilläkin palstoilla, mutta nyt heitä kaivataan kovasti Haaviston tueksi 11.2.2024!?

P.P.S. Verratkaapa  Stubbin pariskunnan opillista sivistystä Haaviston pariskunnan opilliseen sivistykseen. Ensiksi mainittu pariskunta on valovuoden edellä jälkimmäiseen verraten!

P.P.P.S. Paraneeko työvoimapula ja huoltosuhde sateenkaariväen toimesta? Ei parane kuin harvojen naisparien kohdalla keinohedelmöityksin veronmaksajia vain tulee lisää.

 

PerttiRampanen
Sitoutumaton Mänttä-Vilppula

Paperiteollisuudesta leipänsä tienannut teknikko. Eläkkeellä.
Sitoutumaton, mutta ei kantaa ottamaton.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu