Mitä Venäjän kansa oikein ajattelee!?

Hiroshima vuonna nolla.

Kun Venäjän itsevaltainen johtaja uhkailee ”helvetin kauhuilla” länsimaailmaa, ja aikoo ilmiselvästi aloittaa ydinsodan, niin mitä tästä ajattelee Venäjän kansa? Näyttää siltä, että ydinsodalle ei juurikaan uhrata ajatustakaan. Ainakin melkoisen harvat osoittavat huolensa. Välinpitämättömiä on aivan liikaa juuri mahdollisen tuhon kynnyksellä.

Eikö naapurissa ymmärretä, ettei Putinin aikansaama ydintuho koskisi pelkästään Ukrainaa, Eurooppaa tai Yhdysvaltoja. Siinä paistuisi ihmisiä myös Venäjällä. Ja paljon!

Eikö vanhemmalla väellä ole enää muistissa 2.maailmansodan Hiroshima ja Nagasaki? Monet venäläisnuoret ovat varmaankin nähneet kuvia noiden kaupunkien täydellisestä tuhosta. Ja ne ”paukut” olivat pieniä nykyisten rinnalla, vaikka kyse olisi taktisista, pienemmistä ydinaseista.

Eivätkö pienten lasten vanhemmat ja isovanhemmat halua ajatella, että mahdollisessa ydinsodassa suorastaan grillaantuisi heidän rakkaita lapsiaan?! Ja miljoonittain muuta kansaa. Välittäisikö tyrannimainen johtaja tästä mitään? Onko hänellä minkäänlaista empaattisuuden tai humaanisuuden kykyä? Näyttää vahvasti, että ei ole. Kansa on sodassa pelkkää tykin ruokaa, kuten Venäjällä on usein ollut. Kärsimyksistä viis!

Kun venäläiset lähtisivät miljoonittain, alku on jo olemassa, kaduille vaatimaan johtajansa eroa, Ukrainan sodan välitöntä lopettamista ja joukkojen vetämistä omille rajoille, niin mustapukuiset ”pamputtajat” eivät voisi heitä estää. Luultavasti pakenisivat tai vaihtaisivat puolta.

Mahdotontako?

Jos on, niin voi Venäjän kansaa, ja koko maailmaa! Tulevaisuuden näkymä on nähtävissä yllä olevassa kuvassa.

0
PerttiRampanen
Sitoutumaton Mänttä-Vilppula

Paperiteollisuudesta leipänsä tienannut teknikko. Eläkkeellä.
Sitoutumaton, mutta ei kantaa ottamaton.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu