Peskovin ja Zaharovan ärhentelyt jätettäköön omaan arvottomuuteensa

Kun Kremlin propagandan levittämisestä vastuun ottaneet henkilöt ärhentelevät meille ja uhkailevat maatamme kaikenlaisilla helvetin kauhuilla, ilmentävät lausunnot suurta tyhmyyttä ja suoranaista hölmöyttä lausujilta, olkoon niiden perimmäinen tarkoitus mikä tahansa.  Möläytyksiin kannattaa suhtautua tyhjänpäiväisenä jorinana. Kyllä maailmaan pulinaa mahtuu!

Äskettäin Venäjältä joku älypää kyseli, että mitä jos tullaan rajalle pansarivaunulla ellei polkupyörillä saa tulla? Aiottiin ajaa suoraan Helsinkiin.  – Mihin kyseinen henkilö on unohtanut historian?! Muutaman kerran itänaapuri jo yritti miesvoimin ja panssareilla Helsinkiin tulla, mutta kauaksi jäivät. Talvisodan paraatimarssissa sekosivat solttujen askeleet pahasti, panssarit hajosivat tienposkiin, kuten nyt Ukrainassa, ja torvet, sirmakat ja balalaikat upposivat metrisiin hankiin. Ei soiteltu Helsingin valtausparaatissa.

Peskovilta ja Zaharovalta on jäänyt huomaamatta, että Suomi ei enää ole Venäjän etupiiriä, ei vaikka kuinka itänaapuria haluttaisi niin tulkita. Teemme itsenäisiä valtiollisia päätöksiä – hyviä tai huonoja, omia ovat – kyselemättä ulkopuolisilta lupia. Päätöksistä kannamme itsenäisenä kansakuntana tietenkin vastuun.

Presidentti Niinistö totesi jokin aika sitten, että kasakka ottaa aina mikä on löyhästi kiinni. Nyt emme valtiona enää ole noin vain otettavissa, eikä venäläissaappaan anneta meitä enää liiemmin potkia. Turhalla ja  järjettömällä  ärhentelyllä  ja uhkailulla, ja valheiden levittämisellä, ei Venäjän johto saavuta mitään. Ei ainakaan tavoitteita joihin pyrkivät. Tästä pidettäköön huolta!

Parikan ”Talvisota”-elokuvassakin kauhavalaisten komppanianpäällikkö toteaa porukalleen, että meiltä voidaan kyllä vaatia pitäjäkaupalla maata, mutta paha on tulla ottamaan. Niin oli! Raskaita olivat sotiemme taistelut, mutta itsenäisyyden säilytimme. Nytkään sitä ei hevillä pois anneta. ( EU- ja Nato-kriittiset vaietkoon tässä yhteydessä.)

Hyvää valheellisesta puolueettomuudesta ja kahlitsevasta YYA-sopimuksesta vapaata tulevaa itsenäisyyspäivää!

PerttiRampanen
Sitoutumaton Mänttä-Vilppula

Paperiteollisuudesta leipänsä tienannut teknikko. Eläkkeellä.
Sitoutumaton, mutta ei kantaa ottamaton.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu