Sisäministeri Ohisalon sooloilua

Mitä ihmeen sanataiteilua harrastaa sisäministeri Ohisalo tässä Kreikan rajavalvonnan auttamisasiassa?! EU-maat ovat päättäneet tukea Kreikkaa sen päätöksessä olla ottamatta vastaan tässä kriisitilanteessa kuukauden aikana uusia turvapaikka-anomuksia. Ministeri jankuttaa, että autamme kyllä Kreikkaa, mutta ei oheisessa asiassa vaan pakolaisten ihmisoikeuksien noudattamisessa. Tätä Ohisalo VAATII! Mitä ihmeen Kreikan auttamista?! Hän esittää maan rajojen turvaamisen sijasta pakolaisinvaasion sallimista.

Miten on mahdollista, että ministeri toimii asiassa vastoin presidenttimme näkemystä?!

Minkälaisia vellihousuja ovat hallituksen miesministerit kun ei kuulu eikä näy koskaan kritiikkiä naisministeriemme sooloilulle? Varsinkin puolustusministeri Kaikkoselta edellyttäisin painokasta kannanottoa rajavalvontakysymykseen. Allekirjoittaako puolustusministeri Ohisalon näkemyksen, että Suomi ei sulje rajojaan mahdollisessa vastaavassa tilanteessa kuin Kreikka nyt on?

Eivätkö maamme rajavartijat ole toimessaan sitä varten, että estävät luvattoman rajanylityksen kaikissa oloissa? Ainakin pyrkivät siihen. Tarvittaessa armeijan ja poliisien avustuksella.

Missä piileksivät EU:n nopean toiminnan joukot avuksi Kreikan EU-rajavalvonnalle? Potkihan niihin Kaikkonen vauhtia!

PerttiRampanen

Paperiteollisuudesta leipänsä tienannut teknikko. Eläkkeellä. Sitoutumaton, mutta ei kantaa ottamaton.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu