Tuomiopäivän kellossa keskiyö lähenee

Kuva Mtv uutiset

Stalin totesi aikoinaan, että missä ihminen (hengissä), siellä ongelma. Ei ihmistä, ei ongelmaa. Ja päitä putosi poliittisilta kilpailijoilta, mutta paljolti myöskin tavallisilta kansalaisilta.

Sama meno jatkuu nykyisenkin Venäjän johtajan toimesta. Liian näkyvät toisinajattelijat ja oppositiojohtajat pitää tavalla tai toisella hiljentää. Lopullisena keinona likvidointi.

Jos Trump valitaan Yhdysvaltojen presidentinvaaleissa jatkokaudelle, mikä kylmäävä ajatus!, niin tuomiopäivän kelloa on silloin viimeistään syytä taas rukata reilusti lähemmäksi keskiyötä. ( Nykyisin aika mainitussa kellossa on kai sata sekuntia vaille täydellistä globaalia katastrofia.) Kun seuraa maailmanpolitiikkaa ei voi tulla muuhun johtopäätökseen kuin, että hakemalla haetaan taas kerran suurta sotilaallista konfliktia. Ja sellainen voi alkaa Euroopasta. Pieniä paloja on jo nyt vaikka kuinka paljon sammutettavaksi.

Suomen on syytä asiaan sotilaallisesti varautua. Niinistön rauhanrakentelu ei mahdollista maailmanpaloa estä. Onko edes tyhjää parempi?

PerttiRampanen

Paperiteollisuudesta leipänsä tienannut teknikko. Eläkkeellä. Sitoutumaton, mutta ei kantaa ottamaton.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu