Kaaos ei maailmasta poistu lisäkaaoksella!

Maailma on vuosi vuodelta, jopa kuukausi kuukaudelta, ajautumassa yhä suurempaan kaaokseen. Kaaos on kuin tarttuva virus. Monet yrittävät vastustaa kaaosta vastakaaoksella. Täydellinen soppa on valmis. Tällaisessa tilanteessa ei olis ihme, että Ilmestyskirjan sekavilta luonnolliselle järkelle tuntuvat tapahtumat alkavat tapahtumaan ja ne ovat kuin arkipäivää uutisvirrassa – mikään ei enää tunnu yllätä.

Ihmiset etsivät  epätoivoisesti samanmielisiä liittolaisia toinen toisistaan ja sankareita joita voisivat ihailla, mutta yhden päivän sankari on jo toisen päivän petturi. Elon Muskia on ylistetty vuosia, mutta kun hän ei vuonna 2022 halunnut antaa Starlinkiä Krimin alueella Ukrainan sotilaskäyttöön, joksikin aikaa hänestä tuli pahis. Sitten taas hän vaikuttaa nousseen suosiossa, mutta toisaalta Teslan Cybertruck on monen mielestä niin ruma auto, että Elon ei olekaan niin jees. Ylös, alas, up and down.

Mitä enemmän kaaos vahvistuu, sitä enemmän on varmaan tilausta Ilmestyskirjan Antikristuksen kaltaisella hahmolle, joka väellä ja voimalla, eli puhtaalla pakolla, yhdistää ihmiset.  Kun pää on tarpeeksi sekaisin höykytyksestä, Vahva Johtajahahmo joka kertoo sinulle päivän oikean mielipiteen median välityksellä, tuntuu houkuttelevalta valheellisessa turvallisuudessaan.

Mutta, kaikesta tästä huolimatta, tässä päivässä kun realistisesti eletään, jokainen voi edelleen olla rauhallisen toimintatavan puolella kaaosta vastaan.  Jos haluat osoittaa mieltäsi, voit sen tehdä RAUHALLISESTI.  Voit myös vaikuttaa lähiympäristöösi positiivisesti omalla maltillisella toimintatavallasi.

 

 

perttupulkkinen

Kestävänä pitämieni perusarvojen puolesta, yleensä myönteisessä sävyssä - silti joskus roiskaistenkin. Lähellä sielua "tarsolainen trilogia" usko, toivo ja rakkaus, sekä tahto, maalaisjärki ja huumori. Tunnistan riskin syyllistyä tekopyhyyteen tietyissä aiheissa, vaikka yritän välttää sitä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu