Koronapaniikki tuhoaa Suomen – hallitus on siitä vastuussa

Suomessa on täysin mahdollista toimia konservatiivisella ja KANNUSTAVALLA koronatrategialla, jossa ei keskitytä vain rajoituksiin ja rokotuksiin, vaan edeelleenkin maalaisjärkeen, riskiryhmlen suojeluun, käsihygieniaan, turvaväleihin ja LIIKE-ELÄMÄN AKTIIVISEMPAAN MAHDOLLISTAMISEEN sen jatkuvan rajoittamisen sijaan.

Jos/kun kansantalous ajautuu lamaan ja julkistalouden velkakierre syvenee, hallitus on osaamattomuudellaan siitä vastuussa.

Esimerkkinä tapahtuma-ala. Elinkeinoministeriö olisi voinut agressiivisesti jo vajaa vuosi sitten edistää maksullisten stream-tapahtumien toteutumista auttamalla alustojen ja toteutuspaikkojen tarjoamisessa artisteille ja tapahtumajärjestäjille.

Ja mitä tekee Yle: näyttää aivan liian usein marginaalimusiikkia kansansuosikkien sijaan ja usein nekin surkeina katseluaikoina. Se siitä cheerleadingistä vaikeina aikoina.

Ja ravintola-alan suhteen myös agresssiivisempi takeawayn tukeminen olisi saattanut pelastaa monta ravintolaa.

Jos selviydymme koronasta, mutta kansantalous on täysin raunioina,  niin eipä paljon piristä.

Poliitikkojen typeryyden kanssa kilpailee vain mediatalojen typeryys. Innostavalla strategialla oltaisiin jo aivan toisessa tilanteessa.

 

 

 

 

 

+2
perttupulkkinen

Kestävänä pitämieni perusarvojen puolesta, yleensä myönteisessä sävyssä - silti joskus roiskaistenkin. Lähellä sielua "tarsolainen trilogia" usko, toivo ja rakkaus, sekä tahto, maalaisjärki ja huumori.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu