Maailmanrauhan Manifestaatio

Kaikki ihmiset manifestoivat joka ikinen hetki. Kun Putinille tuotiin esiin vanhoja Venäjän karttoja ja hän tutki niitä innostuneena, hän manifestoi. Kun Benjamin Netanjahu esitteli YK:ssa infograafeja uudesta rauhallisemmasta Lähi-Idästä, hän manifestoi. Kun valtioneuvosto vuonna 2017 julkaisi aika sekavan näköisiä infograafejaan sote-uudistuksesta, se manifestoi aika sekavaa sote-uudistusta. Nämä nyt olivat hiukan tarkoituksenhakuisia esimerkkejä introon ja hiukan sinnepäin, mutta silti.

Jos ajattelen jatkuvasti että ”eihän mistään tule mitään”, manifestoin epäonnistumista. Jos ajattelen ”tottakai kaikki voi onnistua”, manifestoin onnistumista. Manifestointi on ajattalua (tietoista tai alitajuista), puhetta, näkyjen näkyväksi tekemistä esimerkiksi piirtämällä ja omien uskomusten mukaista toimintaa. Manifestointi on vastakohtaisesti myös se, jos ei usko mihinkään positiiiviseen eikä tee mitään positiivisten asioiden eteen. Tai jos uskoo negatiivisiin asiohin ja toimii siihen suuntaan 🙁

Koska emme voi valita, manifestoimmeko vai emme, niin on parempi TIETOISESTI manifestoida POSITIIVISIA, TÄRKEITÄ ASIOITA. Asian suuruudella ei myöskään ole väliä, vaikka pienen asian manifestointi on helpompaa kuin suuren.  Hammastikun vuolemisen onnistumisen manifestaatio manifestaatio ei laadullisesti eroa maailmanrauhan manifestaatiosta.

Siksi halua tietoisesti manidestoida itselleni hyvin tärkeää asiaa, eli maailmanrauhaa. Kannustan myös mahdollisimman monia rauhan ystäviä liittymään tähän tai itse tehtyyn maailmanrauhan manifestaatioon. Tämä teksti on manifestaatioperinteen mukaisesti tehty preeseens-muodossa.


Maailmanrauhan Manifestaatio

Kaikki kansat, valtiot ja etniset ryhmät elävät sulassa sovussa keskenään. Ihmiset tervehtivät toisiaan hymyillen, auttavat pyyteettömästi ja jakavat runsautensa jokaiselle tarvitsevalle. Ihmisoikeudet toteutuvat erinomaisesti, tarjoten jokaiselle sielulle elämän vapaudessa ja kunnioituksessa.

Lähi-idän Tilanne

Lähi-idän tilanne on rauennut, ja entiset viholliset rakentavat yhdessä uutta tulevaisuutta Pyhässä maassa. Juutalaiset, arabit, palestiinalaiset, persialaiset ja muut heimot ovat löytäneet yhteisen sävelen, ja Jerusalemia pidetään kaikkien kansojen yhteisenä kaupunkina, symbolina rauhasta ja ykseydestä. Rauhan tuulet puhaltavat yli koko alueen, yhdistäen heidät historiallisten erimielisyyksien yli.

Lapset kasvavat turvallisessa ympäristössä, ja perheet elävät toisiaan tukien ja kunnioittaen. Lähi-idän ihmiset ovat yhdistäneet voimansa luodakseen alueelle vakauden ja hyvinvoinnin, joka ulottuu kaikkiin yhteiskunnan kerroksiin. He rakentavat yhdessä kouluja, sairaaloita ja yhteisöjä, joissa jokainen yksilö voi kukoistaa.

Ukrainan, Europpan ja Venäjän Tilanne

Ukrainalaiset ja venäläiset ovat solmineet rauhan ilman kohtuuttomia ehtoja ja työskentelevät kohti yhteistä hyvinvointia, parantaen historian haavoja. Sodan tuhot on korjattu ja Ukraina on jälleenrakennettu. Kaupungit ja kylät ovat nousseet uudelleen, ja yhteisöt kukoistavat. Uusi Venäjä tunnetaan ihmisoikeuksia ja muita valtioita kunnioittavana maana. Venäjä ja Eurooppa ovat muuttaneet suhteensa kumppanuudeksi, ja koko mantere jakaa viisauttaan ja rikkauksiaan kaikkien hyväksi.

Korean Tilanne

Pohjois- ja eteläkorealaiset elävät rauhanomaisessa rinnakkaiselossa, ja heidän välisensä suhteet ovat kukoistavia. Molempien alueiden kansalaiset vierailevat toistensa luona, ja yhteistyö on vahvistunut. Yhdistyminen on mahdollista, ellei jopa toteutunut. Yhteinen kulttuuri ja historia yhdistävät kansoja, ja he rakentavat yhdessä tulevaisuutta, jossa vallitsee rauha ja yhteisymmärrys. Vapaus ja demokratia hallitsevat, ja jokainen yksilö nauttii näistä uudistuksista.

Kiinan ja Taiwanin Tilanne

Kiinan ja Taiwanin välisensä suhteet ovat kehittyneet ja parantuneet, ja molemmat osapuolet tekevät yhteistyötä yhteisen hyvinvoinnin eteen. Ihmiset liikkuvat vapaasti ja nauttivat kulttuurien vaihdosta, mikä rikastuttaa molempia yhteisöjä. Tämä uusi tilanne on tuonut vakautta ja rauhaa koko alueelle, ja kansat elävät sopusoinnussa ja harmonisesti.

Yleinen Rauha ja Hyvinvointi

”Ei nälkäistä, ei köyhää, ei sairasta ole enää keskuudessamme,” julistetaan kiitollisina. Köyhyys ja sairaudet ovat kadonneet, ja jokainen ihminen nauttii terveydestä, hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Ihmiset ovat oppineet arvostamaan Elämän Lähdettä ja kiittävät joka päivä tästä uudesta aikakaudesta.

Jesajan kirjassa sanotaan: ”Susi asuu karitsan kanssa, ja pantteri makaa vohlan vieressä; vasikka, leijonanpentu ja syöttöeläin ovat yhdessä, ja pieni poikanen kaitsee niitä.” (Jes. 11:6). Tämä on nyt todellisuutta. ”Ei missään minun pyhällä vuorellani tehdä pahaa eikä vahinkoa, sillä maa on täynnä Herran tuntemusta, niin kuin vedet peittävät meren” (Jes. 11:9).

Jesajan lupaus kuuluu: ”He eivät enää opeta toinen toistansa eivätkä veli veljeänsä sanoen: ’Tuntekaa Herra’, sillä he kaikki tuntevat minut, pienimmästä suurimpaan, sanoo Herra. Sillä minä annan anteeksi heidän rikoksensa enkä enää muista heidän syntejään” (Jes. 31:34). Kaikki ihmiset elävät tässä täydellisessä tietoisuudessa ja yhteydessä Elämän Lähteeseen, ymmärtäen syvällisesti sen rakkauden ja armon, joka ohjaa heidän elämäänsä.

Ilmestyskirjassa luvataan: ”Ja hän pyyhkii heidän silmistään joka ainoan kyyneleen, eikä kuolemaa ole enää, eikä murhetta, eikä parkua eikä kipua ole enää, sillä kaikki entinen on mennyt” (Ilm. 21:4). Tämä on uuden maailman totuus.

Ihmiset ovat yhtä, yhtä ihmiskuntaa, yhtä perhettä. Jokainen on sitoutunut suojelemaan ja vaalimaan tätä rauhaa ja yhtenäisyyttä, ja kiittää Elämän Lähdettä tästä ihmeellisestä lahjasta. Yhdessä kaikki rakevantavat maailmaa, jossa rakkaus ja kunnioitus hallitsevat, ja jossa jokainen sielu löytää paikkansa valossa ja ilossa.

perttupulkkinen

Kestävänä pitämieni perusarvojen puolesta, yleensä myönteisessä sävyssä - silti joskus roiskaistenkin. Lähellä sielua "tarsolainen trilogia" usko, toivo ja rakkaus, sekä tahto, maalaisjärki ja huumori. Tunnistan riskin syyllistyä tekopyhyyteen tietyissä aiheissa, vaikka yritän välttää sitä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu