Maksimaalinen rukous ja manifestaatio 2024

Kiitos Kaikkivaltias Jumala, että Sinä olet hyvä ja Sinulle kaikki on mahdollista, vaikka oletkin antanut meille vapaan tahdon kääntyä Sinun puoleesi tai poispäin Sinusta. Tällä rukouksella  käännyn päättäväisesti ja nöyrästi puoleesi,.

Kiitän elämän suuresta lahjasta: esimerkiksi luonnon kauneudesta, ihmissuhteiden antoisuudesta, kulttuurim siunauksista ja työn elämään tuomasta merkityksellisyydestä.

Kiitän myös siitä, että olen saanut syntyä Suomeen, joka on tunnetusti monilla mittareilla joko maailman paras tai yksi maailman parhaita maita. Olkoon Suomi kaikin tavoin siunattu maa myös tulevaisuudessa! 💙🤍💙

Erityisen paljon kiitän Sinua siitä, että lähetit poikasi Jeesuksen maailmaan tuomaan pelastuksen. Pyydän omia rikkomuksiani anteeksi, Jeesuksen sovitistyöhön vedoten.

Kaikkea, mitä nyt pyydän, pyydän täydessä uskossa ja luottamuksessa, koska Sinulle on KAIKKI mahdollista. Näin on aina ollut, näin on nyt, ja näin on aina oleva.

Pyydän evankeliumin ilosanoman räjähdysmäistä leviämistä kaikkien kansojen, kansanryhmien ja sukupolvien keskuuteen.

Pyydän Sinulta, taivaallinen Isäni, täydellistä ja pysyvää maailmanrauhaa: kaikkien sotien ja aseellisten konfliktien sekä terrorismin täydellistä loppumista maailmasta ikuisiksi ajoiksi. Olkoon niin, että pian ne ovat enää mainintoja historiankirjoissa, joista ihmetellään: ”miten tuollaista on joskus voinut olla?”

Pyydän erilaisten poliittis-sotilaallisten jännitteiden, kuten esimerkiksi Israelin ja muslimi/arabimaailman välinen jännite, manner-Kiinan ja Taiwanin välinen jännite, Venäjän ja NATOn välinen jännite ja Pohjois-ja Etelä-Korean välinen jännite, raukeamista diplomatian, kristillisyyden leviämisen ja demokraattisen kehityksen kautta.

Pyydän apuasi sotien ja muiden erilaisten katastrofien uhreille. Pyydän, että kaikki kansakunnat havahtuvat, että näin ei voi jatkua, vaan meidän on puhallettava yhteen hiileen, samalla toisten maiden itsemääräämisoikeutta kunnioittaen.

Pyydän diktatuurien veretöntä muuntumista kunnollisiksi rauhaa rakastaviksi ja ihmisoikeuksia kunnioittaviksi valtioiksi. Pyydän, että joidenkin valtioiden omiin kansalaisiinsa kohdistamat vainot loppuvat. Pyydän, että maahanmuuttajia kohdellaan kaikissa maissa hyvin, samalla pyydän, että kaikki maat olisivat niin hyvässä kunnossa, etteivä kurjat olosuhteet olisi syynä maahanmuuttoon.

Pyydän myös rikollisuuden, erityisesti vakavan rikollisuuden, kuten korruptio, ryöstöt, petokset, kiristykset, ihmiskauppa, henkirikokset, pahoinpitelyt, huumeiden salakuljetus ja seksuaalirikollisuus, loppumista koko maailmasta.

Pyydän päihde- ja mielenterveysongelmien jäämistä ihmiskunnan historiaan. Pyydän tehokkaiden ennaltaehkäisy- ja hoitokeinojen löytymistä ja toteuttamisen mahdollistumista kaikkialla.

Pyydän luonnon saastuttamisen ja raiskaamisen loppumista sekä ilmastonmuutoksen ja luontokadon pysähtymistä.

Pyydän sitä, että miehet löytävät itsensä Jumalan miehinä ja naiset itsensä Jumalan naisina ja että miehet ja naiset täydentävät toinen toisiaan Jumalan suunnitelman mukaisesti erilaisina, mutta yhteensopivina. Pyydän perhe- ja avioliiittoinstituution renesanssia kaikkialla maailmassa.

Pyydän vaikeiden sairauksien, kuten esimerkiksi syövät ja muistisairaudet, ennaltaehkäisy- ja hoitokeinojen löytymistä ja toteuttamisen mahdollistumista kaikkialla.

Pyydän, että Suomesta tulee maa,

• jossa perheet voivat hyvin

• jossa yrittäjyys kukoistaa ja menestyy

• jossa ei ole kurjuutta eikä köyhyyttä

• jonka valtiontalous on tasapainossa

• jossa työllisyysaste on aina riittävän korkea

• jonka luonto on erinomaisessa kunnossa

• josssa lapset ja nuoret voivat loistavasti

• jossa vanhuksilla on erinomainen vanhuus

• jossa vammaisista huolehditaan erinomaisesti ja heillä on hyvä elämänlaatu

• jossa päihteet eivät ketään kiinnosta, koska elämän itsesssään tarjoaa hurmiota

Näitä siunauksellisia asiantiloja pyydän myös muihin maihin.

Luonnollisesti pyydän itselleni, perheelleni ja läheisilleni siunausta kaikissa hyvinvoinnin eri ulottuvuuksissa, kuten ihmissuhteet, terveys, talous ja niin edelleen.

Minun Herrani ja Vapahtajani Jeesuksen Kristuksen nimessä AAMEN, NÄIN OLKOON, KIITOS, KUNNIA JA YLISTYS VAIN JUMALALLE.

perttupulkkinen

Kestävänä pitämieni perusarvojen puolesta, yleensä myönteisessä sävyssä - silti joskus roiskaistenkin. Lähellä sielua "tarsolainen trilogia" usko, toivo ja rakkaus, sekä tahto, maalaisjärki ja huumori. Tunnistan riskin syyllistyä tekopyhyyteen tietyissä aiheissa, vaikka yritän välttää sitä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu