Suomen hengellis-psykososiaalinen anemia johtaa siihen, että Eutan Asiat ovat ratkaisu kaikkeen, terveiset Eutalle

Suomalainen kulttuuri on kriisissä, sen huomaa siitä ja tuosta nettikeskustelusta. Liian monet suomalaiset ovat jääräpäisiä vänkääjiä, joiden kalloon ei ajatukset uppoa. Mieluummin itse upotaan, kun laiva on jo kaatunut. Suomalaisilla on TODELLA PALJON asennevammoja. Asiat on todella nurinkurisesti päänupissa. Nämä asennevammat näkyvät sitten päihde- ja mielenterveysongelmina.

Suomalaiset riehaantuvat puolustamaan eutanasiaa ratkaisuna masennukseen, mikä ilmeni erässäkin nettikeskustelussa. Todella pahasti päässä viiraa kun sellaista ihminen ehdottaa. Säälittävää, pateettista.

Kohta puolet porukasta tätä menoa on työkyvyttömiä mielenterveysongelmien vuoksi, jos suunta ei muutu. Ja hoitopaikoissa entistä enemmän jonoa. Osa jonossa olevista varmaan sitten matkaa jo Hollantiin, Eutan Asiaa hoitamaa. Eutalla on kova kiire, kovasti asianhoitoa piisaa.

 

perttupulkkinen

Kestävänä pitämieni perusarvojen puolesta, yleensä myönteisessä sävyssä - silti joskus roiskaistenkin. Lähellä sielua "tarsolainen trilogia" usko, toivo ja rakkaus, sekä tahto, maalaisjärki ja huumori. Tunnistan riskin syyllistyä tekopyhyyteen tietyissä aiheissa, vaikka yritän välttää sitä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu