Terrorismi ei mitenkään kuulu aitoon oikeistolaisuuteen!

Aidosti oikeistolainen ihminen ei kannata eikä harrasta minkäänlaista rasismia, vihaa lietsovaa puhetta, väkivaltaisuutta eikä terrorismia!

Näistä varsinkin väkivalta ja terrorismi sen lisäksi, että ovat moraalisesti tuomittavia kuin nuo muutkin, ovat myös juridisesti ankaran tuomion ansaitsevia.

Edellä mainittuja asioita kannattava ihninen ei edusta mitenkään oikeistolaisuutta, vaan esimerkiksi sekopäisyyttä ja pahuutta.

Siksi sekopäisiä ihmisiä ei tulisi nimittää äärioikeistolaiseksi. Em. äärimmäisyys ei millään tavalla kuulu oikeistolaisuuteen.

Aito oikeistolaisuus on rauhan, yhdenvertaisuuden, lähimmäisenrakkauden ja väkivallattomuuden kannattamista!  Kaikki muunlaiset väitetyt ”oikeistolaisuudet” ovat joko härskejä väärennöksiä tai tarkoitushakuisesti väärin nimettyjä hairahduksia toisten toimesta.

Jyrkkä EI väkivallalle, rasismille, vihanlietsonnalle ja terrorismille kaikukoon niin oikealta, keskeltä kuin vasemmalta, myös viheroikealta ja vihervasemmalta, kiitos.

perttupulkkinen

Kestävänä pitämieni perusarvojen puolesta, yleensä myönteisessä sävyssä - silti joskus roiskaistenkin. Lähellä sielua "tarsolainen trilogia" usko, toivo ja rakkaus, sekä tahto, maalaisjärki ja huumori.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu