Väkivaltaiset mielenosoitukset ovat yhtä tuomittavia kuin esim. poliisiväkivalta!

Olipa kyseessä mikä tahansa jonkin ihmisen tärkeänä pitämä asia, niin väkivaltaiset mielenosoitukset pitäisi selkeästi tuomita kaikkialla maailmassa. En nyt edes viittaa mihinkään tiettyyn mielenosoitukseen, vaan siihen  väkivaltaa tihkuvaan ilmapiiriin, mikä tuntuu nousseen ympäri maailmaa. Juuri tällä hetkellä tilanne Suomessa on aika hyvä, mutta yhteiskuntarauha on aika herkkä taiteenlaji, päivässä kaikki voi muuttua huonompaan suuntaan.

Yhtä lailla toki pitää tuomita poliisiväkivalta, tai poliisin taidon puute, jos sellaista jossain on. Ja viranomaisten tai poliitikkojen mahdollisesti tekemät väärinkäytökset.

MUTTA, pahuus mailmassa ei vähene nollasummapeliä pelaamalla: ”kun te teette mielestäni yhdellä tavalla väärin, niin minulla on oikeus sekoilla ja tehdä aivan selvästi toisella tavalla väärin.”

Vaan pahuus vähenee maailmasta niin, että ”vaikka te teette mielestäni väärin, niin minä en aio tehdä millään tavalla väärin, en yhdellä enkä toisellakaan tavalla”.

Saatana on tuhanten juonten mestari. Toisille hän syöttää yhdenlaista vihan siementä, ja toisille taas vastakkaista. Näin hän saa ihmiskunnan sekasortoon.

Kristillinen sanoma on selkeä ja ainoa toivo tässäkin ajassa JA se koskee KAIKKIA, niin kansalaisaktivistejä, virkamiehiä kuin vallanpitäjäkiäkin:

  • ”Teille on opetettu: ’Rakasta lähimmäistäsi ja vihaa vihamiestäsi.’ Mutta minä sanon teille: rakastakaa vihollisianne ja rukoilkaa niiden puolesta, jotka teitä vainoavat” (Matteus 5:44).
  • Hengen hedelmä on rakkaus, ilo, rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen. Sellaista vastaan ei ole laki. (Gal. 5:22–23)
  •  “Jos mahdollista, niin pitäkää rauha kaikkien ihmisten kanssa.” (Room. 12:18)

 

perttupulkkinen

Kestävänä pitämieni perusarvojen puolesta, yleensä myönteisessä sävyssä - silti joskus roiskaistenkin. Lähellä sielua "tarsolainen trilogia" usko, toivo ja rakkaus, sekä tahto, maalaisjärki ja huumori. Tunnistan riskin syyllistyä tekopyhyyteen tietyissä aiheissa, vaikka yritän välttää sitä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu