Kansanedustajan sotahuuto

Tänä aamuna kansanedustaja Ano Turtiainen on julkaissut Facebook-sivullaan puheenvuoron, jossa ilmoittaa suhtautuvansa Suomen poliisiin pahimpana sotavihollisena. Taustalla on kertomansa mukaan muun muassa harmi siitä, että poliisi on ilmoittanut asettavansa hänelle uhkasakon, sillä hänen yrityksiensä henkilöstä syö yhdessä tiloissa tavalla, joka rikkoo koronarajoituksia.

Turtiaisen retoriikka on jo hyvän aikaa ollut sotaisaa ja väkivaltaa profetoivaa, ennemminkin väkivaltaista ulkoparlamentaarista äärioikeistoa heijastelevaa kuin normaalia kansanedustustyötä.  Kollegoita uhkaava viesti annettiin eduskunnassa kuitenkin anteeksi.

Kansalaiset maksavat siitä, että kansanedustajien käytössä on paras mahdollinen ajantasainen tieto. Silti Turtiainen tekee kaikkensa hyökätäkseen koronatietoa vastaan. Nyt tähtäimessä on jo kansalaisten tukipilareita kuten poliisi.

Missä vaiheessa on sopivaa huolestua kansanedustajan toimista ja mielentiloista?

+17
PetraNyqvist
Sitoutumaton

Kirjoittaja on luontoselvittäjä ja ympäristösuunnittelija Turunmaan saarilta. Hyvän tarinan, elokuvan ja faktatiedon ystävä. Valeverkkoja setvivän Sylttytehtaan perustaja. #TurPo

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu