Vieraan valtion operoijat perustivat Suomeen ”toimittajaliiton”

 

 

Kauas on tultu niistä ajoista, kun kansanedustajat Tossavainen ja Niikko levittivät MV-lehden juttuja, ja Ilja Janitskinia pidettiin sananvapauden sankarina. Nykyään MV-lehti on ihan virallisesti ja avoimesti venäläisten tahojen käsissä, kun Venäjän valtion edustajat kuten Janus Putkonen toimittavat sitä Donbassista käsin. Ilja Janitskin on tällä haavaa vakavasti sairas, mutta tämä blogi ei käsittele hänen terveydentilaansa.

Putkonen on perustanut pseudomedioita varten journalistiliittoa jäljittelevän ”toimittajaliiton” https://journalistiliitto.com/ , ja mikäs sen loogisempaa, kun vuosia on tehty työtä toimittajakunnan ja JSN:n maineen rapauttamiseksi. ”Toimittajaliitto” jakaa myös omia pressikortteja jäsenilleen, eli tulevaisuudessa tullaan näkemään yhä enemmän toimittajiksi tekeytyviä ihmisiä esittelemässä tilaisuuksissa vaihtoehtoista pressikorttia.

Mukana uudessa projektissa on mm. Donbassin mies Jarmo Ekman sekä MV-lehden päätoimittajana tilapäisesti toiminut pseudomediatoimittaja Juha Korhonen. Taustalla toimiva yhdistys on nimeltään Suomen vapaa sana riippumaton toimittajayhdistys ry.

Varoitin MV-lehdestä ja pseudomedioista ensimmäisen kerran vuonna 2015, jolloin minulle vinoiltiin. Nyt lienee enää harvalle epäselvää, että on kyse Suomeen kohdistuvasta vieraan vallan hyökkäyksestä, jonka tarkoitus on herättää hämmennystä ja  epäluottamusta maan omaan ammattimaiseen tiedonvälitykseen ja turvallisuuteen, tuoda mediakentälle häiriöitä sekä vaikeuttaa viranomaisten työtä.

 

 

 

 

PetraNyqvist
Sitoutumaton

Kirjoittaja on luontoselvittäjä ja ympäristösuunnittelija Turunmaan saarilta. Hyvän tarinan, elokuvan ja faktatiedon ystävä. Valeverkkoja setvivän Sylttytehtaan perustaja. #TurPo

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu